- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Tabancayla deldirmiştim hiçbir sorun yasamadim ama bu yaşamicam anlamına gelmiyor haklisin, teşekkürler :)kesinlikle tragus ama sanırım tabancayla deldiriyorsun o çok sakıncalı.kıkırdağını mahvediyorsun.önerim eğer tekrar deldireceksen kesinlikle piercing yöntemiyle olsun.tabanca kullanma tatlım.
Hangisi daha hoş duruyo pekiBen tragus piercingi tabancayla deldirdim hiiiç sorun yaşamadım. Helix tragustan daha çok acıyor bence. 7 delik var bende helix piercing yani. Tragusta sadece 1 gün zorluk çektim. Tabancayla olmasına rağmen. Yine de sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun
Bana da cok sordular acimadi mi ay nasil deldirdin falan filan. Tragusta klipsli kupeleri nasil taktin peki? Benim parmagim girmiyodu kikirdagimi da ceviremiyodum cok aciyoduTragus tabiki bana göre :) Hem helix herkeste var. Tragus cesaret istiyor psikopatların işi :)) (acımıyor ama görenler öyle sanıyor inanmıyorum nasıl deldirdin falan) Sonra havaya giriyorsun ya ben deldiririm ehueueh gibisinden.
Marjinal duruyor bana göre yine de sen bilirsin tabi. Ama ne kadar bilindik bir yer olsa da helixin acısını 2 ay çekmiş bulunmaktayım
Onu piercingimi takan arkadaş taktı. Kaş piercingi gibi olanlardan taktırdım. Renkli titanyumlar var ya. İntraketin plastik borusuyla iç taraftan dış tarafa geçirdi. Dışardan da rahatlıkla topunu taktı. Dil delim taktiğiyle aynı zaten yaptığı işlemBana da cok sordular acimadi mi ay nasil deldirdin falan filan. Tragusta klipsli kupeleri nasil taktin peki? Benim parmagim girmiyodu kikirdagimi da ceviremiyodum cok aciyodu
En çok?ikisi de
Ben pırlanta istiyorum amaOnu piercingimi takan arkadaş taktı. Kaş piercingi gibi olanlardan taktırdım. Renkli titanyumlar var ya. İntraketin plastik borusuyla iç taraftan dış tarafa geçirdi. Dışardan da rahatlıkla topunu taktı. Dil delim taktiğiyle aynı zaten yaptığı işlem
Bendede helix var yaklaşık 13 yıldır
Cnm valla 13 yıldır severek kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok ta hoşuma gidiyo kulağımda toplamda 7 tane delik varKullanışlı mi?
Evet degistirmek cok sıkıntı iyileşene kadar cok aciyoAslında tragusta hoş ama ben sürekli farklı küpeler takmayı seven biri olarak onu takıp çıkarmak zor gelirdi birde fazla marjinal geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?