- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
çok hoş duruyor boşver takma milleti. cesaret edip deldirebilsem bende yapardımAlin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani
Yani anlamadığım şey kulak memesini deldirmeyi ve hatta bunu kızlar bebekken yapmayı normal gören insanların koca kadınların kendi kararlarıyla kulağın başka bi bölümünü deldirmesini kendilerince sorun etmesi çok dilemma değil mi? Niye dert ediyosunuz ki? Bakın ben 15 yaşında kendi isteğimle kapanmıştım ve hatta ilk başta dışarı çıktığımda ailemin haberi bile yoktu. Ama insanlar neler neler söylediler. İnanamazsınız. Yani bunların dillerini tutmalarının bir yolu yok, söylerler de söylerler. Çünkü cahiller, kendi normalleri dışında yapılan bişey görünce kendilerini güvensiz hissetmemek için müdahale ediyorlar. Sizi de yumuşak yüzlü bulmuşlar giydiriyorlar. Oysa bu tip küpeler biraz çoğalsa gözleri alışsa torunları torbaları deldirse nasııl hoşlarına gider. Cahillik bu işte. Yeniliğe alışmama, kabullenmeme mevcudu korumaya çalışma.Teyzeleri gectim eltimle gorumcemde aaa cok aykiri aaa hic olurmu diye surekli soyluyo ve ven cevap vermeyip umarsamadikca tekrarliyola hayir vercek cevap var da kirginlik olsun istemiyorum
Tabiki sana sacma gelebilir ama yorumsuz kal veys surekli kendi fikrini bastirarak yenileme kulak benim sac benim begenmiyosan sana yapmiyoruzya
Banada altin bilezik cok itici geliyo bisey diyomuyum bana ne
Efsane güzel şu resim :)Alin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani
Ayy kendi yapıp ettiklerini bu kadar inceleyip kafa yoruyorlar mı acaba? Hasta manyaklar.Ben de kulak kikirdagimi deldirmistim ..
Tasli bi kupe takmistim..
Cik cik cik evli kadin bunlari yaparsa
Bekarlar neler yapmaz demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?