- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Fotoğraf i görünce içim bir tuhaf oldu amaAlin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani
Ben çok beğendimAlin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani
Kotu anlamda bisey demedim onlarin muhafazakar olmasi gayet olagan bisey sorun benimde oyle olmam gerektini dusunmeleri nasil ben saygi duyup giyimleriyle hayata bakislariyla kafa yapilariula ilgili yorum yapmiyosam onlarinda yapmamasi gerekMuhafazakar tipler ne demek ? Bende buna takildim.. ne alaka simdi..
Muhafazakar kelimesini cozemedigim icin sordum.. aslinda muhafazakar diye birsey yoktur bu benim gorusum, sonradan uretilmis birseydir.. tabikide karsilikli saygi lazim.. karsinizdaki insanlarin yaptiklarida yanlis, yani karismamalari lazim, ha belkide iyiliginizi istemislerdir, cunku benim halamda ayni, kiyafetini dikkat et der, cok acik der, ama ben cevap vermem, hakli'da bence ama gelinlerine gelince karismaz surekli bize karisir, diger halamin gelinin bir suru piercing'i vardir, gobeginde kasinda kulaklarinda,burnunda piercing fabrikasiKotu anlamda bisey demedim onlarin muhafazakar olmasi gayet olagan bisey sorun benimde oyle olmam gerektini dusunmeleri nasil ben saygi duyup giyimleriyle hayata bakislariyla kafa yapilariula ilgili yorum yapmiyosam onlarinda yapmamasi gerek
Yani onlar muhafazakar diye benim oyle olmam gerekmiyir kendiyle ayni sekilde hayat gorusu olmayan farkli insanlara aaa cok ayip muamelesi yapmalarini garipsiyorum hepsi bu
Saçı begenmeyislerinin muhafazakarlikla aykiri bulmakla alakasi yok o zaman. Sizin gerekli mesafeyi koymaniz lazim. Tersleyin öyle şeyler dedikleri zaman. Ben birinin saçı gerçekten kötü olmus olsa yorum yapmam. Anlamiyorum etraf kötü niyetli icinin zehrini disina akitan insanlarla dolu.Ben cok beyaz tenliyim ondan simsiyah tuhaf gelmis olabilir insanlara ama esimle ben cok begendik 3 senedir sariyi belki goz alismadigindan yadirgsndi ama sonucta yapilmis biseye olmamis demeyi cok iyi niyetli bulmuyorum
Alin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?