• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trakya tayin

Bizde yeni ev bulduk dun gittik ıtfaiye karışısi 900 kira 80 aidat..
7 senelik evmis tutacaz sanirim is yerine yakin bu civardan çıkmak istemiyoruz.. avm, sahil, carsiya yakin sayilir.

Ama gerçekten 600 700 hic bulamadık...

Arkadaşlar merhaba
İşyeri eşime Trakya da iş teklif etti.800 TL civarında veya üstünde maaş artacak. 1000 i gecebilirde.
Çocuk yok gidersek benimde tayinim olacak. Parasal anlamda hem sıkışığız hemde çocuk olunca ben maaş almayacağım eşimin maasi olacak tek.
Şu anda bulunduğumuz şehir çok güzel rahat sosyal imkanları güzel.
Ne dersiniz ?
Trakyali biri olarak soyluyorum trakya o kadar guzelki. Iciniz ferah olsun sikinti cekmezsiniz:)

Tekirdag merkez ve Çorlu eminim ki eskisehirden cok daha guzeldir :) Kırklareli ve Keşan i bilemem

Tekirdag merkez ve Çorlu eminim ki eskisehirden cok daha guzeldir :) Kırklareli ve Keşan i bilemem
Kırklareli ve bir iki merkezi ilçesi güzel. Kırklareli merkezde üniversite olduğu için öğrenciler çok fazka sosyal hayat biraz daha canlı haliyle. Keşan maalesef yazlık bölgeleri hariç pek tercih edilesi değil. Kötü de değil ancak nüfus bakımından diğerlerine nazaran daha küçük.

Eskişehir deyiz canım. Bikac ihtimal var Tekirdağ merkez- çorlu -Kırklareli - Keşan buralardan biri olacak

Şu anda 3100 alıyor. Bugün hesaplatacak net rakam belli olacak. 4 e yaklaşır.
Kafam çok karışık. Dediğim gibi doğum iznine çıkarsam tek maaş kalacağız. Bı yandan da diyorum çocuk olunca zaten gezme tozma olmayacak. Üç beş sene sonra geri gelme ihtimali de var. Ama kesin değil.
oooo hepsi güzel yerler ama ille birine sec dersen tabili tekirdag candır yaa miss gibi denizi bi izmir degil ama tekirdagda güzeldir memleketin benim

Kesinlikle kabul edin trakyada hayat guzel. Havasi guzel,imkanlari guzel,hersey ucuz, meyve sebze bile dogal. Tekirdagda 2 yil kaldim corluda bir yil ikiside guzel. Rahat rahat gecinirsiniz.

Arkadaşlar merhaba
İşyeri eşime Trakya da iş teklif etti.800 TL civarında veya üstünde maaş artacak. 1000 i gecebilirde.
Çocuk yok gidersek benimde tayinim olacak. Parasal anlamda hem sıkışığız hemde çocuk olunca ben maaş almayacağım eşimin maasi olacak tek.
Ne dersiniz ?

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun canım,
Bir Trakyalı ve Kırklareli li olarak memleketim diye demiyorum ama çok güzeldir trakya. İnsanları eğlencelidir, gevezedir :) eğlencelidir, rahattır. Belki bekar olsanız biraz canınız sıkılır ama evli bir insan olarak harika.
Çorlu ve Tekirdağ, Kırklareli ne göre daha gelişmiştir. Hem Çorlu İstanbul ada çok yakın bana kalsa ikisinden birini seçerim. Ayrıca hayat büyük şehirlere göre çok daha ucuzdur ;)

Yani içiniz rahat olsun beaaa :)) Arika bi ayatınız olabilir :))

Arkadaşlar merhaba
Ne dersiniz ?

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun canım,
Bir Trakyalı ve Kırklareli li olarak memleketim diye demiyorum ama çok güzeldir trakya. İnsanları eğlencelidir, gevezedir :) eğlencelidir, rahattır. Belki bekar olsanız biraz canınız sıkılır ama evli bir insan olarak harika.
Çorlu ve Tekirdağ, Kırklareli ne göre daha gelişmiştir. Hem Çorlu İstanbul ada çok yakın bana kalsa ikisinden birini seçerim. Ayrıca hayat büyük şehirlere göre çok daha ucuzdur ;)

Yani içiniz rahat olsun beaaa :)) Arika bi ayatınız olabilir :))

Back
X