mimoza10 hoşgeldinben hepsiburadadan aldım indirimdeydi ravel marka çapı 102 veya 103 cm tam hatırlayamadım çok memnunum hergün üstündeyim :) şimdi baktım hepsiburadaya benim aldığımdan yok cm olarak ama oraya bakarsan yine uygun olanlar var
kızlar power jump yapanlar nerde bende bugun başladım beraber ilerleyelim
canım hoşgeldin çok sevindim seninde başlamana çok yoğun olduğum için ben çok sık giremiyorum hatta hiç giremiyorum malesef sabahları erken kalkıp trambolinde sporumu yapıyorum yada akşamları eve geldiğimde yapıyorum 4 kg verdim başladığımdan bu yana herkes nasıl kilo verdiğimi soruyorve 4 kg verdim diyince daha fazla vermişsin gibi diyorlar çünkü alt kısımda aşırı bir incelme var ben bile anlamadım nasıl olduğunu ilk defa kendimi hırpalamadan çok çok yorulmadan bir spor aleti kullandım. Bana nasıl kilo verdiğimi soranlara şunu diyorum
1.Hayatımdan kesinlikle çikolatayı çıkardım
2.Sabahları mutlaka kahvaltımı ettim
3.Sebzemide yedim etimide ben bütün gün dışarda olduğum için 6 kaşık sebze yemeği mutlaka protein ara öğün gibi şeyleri yapamıyorum oyüzden gerçekten ne istediysem yedim pizzamıda yedim hamburgerde mesela öğlen hamburger yiceksem yarısını paket yaptırıp akşam yedim bu şekilde dengeledim makarnada yedim çokça ızgara tavuk yedim hatta çok çok çok
4. Mutlaka her öğün öğlen ve akşam YOĞURT yemeyi ihmal etmedim ve meyve yemeye ağırlık verdim
5.En son hergün 2 lt su içmeye çalıştım
Vermem gereken 5 kilom daha var herkes yeter daha fazla verme diyor bundan trambolinin rolü büyük ama ben devam edicem. Umarım motivasyonuna bir katkım olmuştur
selam kızlar sırf bu konu için abone oldum ev tipi eşimin ve benim rahatlıkla kullanabileceği bir marka önerirmisiniz.Tşkler
kızlar power jump yapanlar nerde bende bugun başladım beraber ilerleyelim
Ben de şu sıra yapamıyorum..Bebeğimin peşinde koşturmaktan zamanım kalmıyor..Metabolizmayı gerçekten hızlandırıyor..Ben sayaçlı almadığıma pişmanım..Başladın mı ilk izlenimlerin neler?
Sipariş vericem ama kafama takıldı yaa 102 cm olanlardan alıcam ama sizce delta marka mı aliyim ravel marka mı
Günaydın,
Ben DELTA aldım ve 92 cm. Bence bu bile büyük. 102 çok yer kaplar..
Ben 2 gündür zıplıyorum. Bu sabah karnımda kasılmalar var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?