• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trampolinimle zayıflama günlüğüm (:

alyagsu

Y & M Canım Kendim :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
966
1.017
123
merhabalar artık bende burda dürüstçe tutucağım günlüğümle kabul ederseniz aranızdayım.. boyum 1.74 kilom 78...
ama bu zamanla değişecek inşallah..bugünden sonra günlüğümle yediğim içtiğim ayrı gitmeyecek:) günlüğüm bana ben ona destek olucağım...Şu ana kadar evlilikdi düzenli yemelerdi derken 7 kilo aldım ve halimden hiç memnun değilim.Başka bir sitede daha günlüğüm var ancak ne kadar çok kişiyle destek içerisinde geçirirsek o kadar motive olacağımızı düşünüyorum.bende bana katılan arkadaşlarıma elimden geleni yapacağım.:)
etrafımdan daha kilolusun tepkisi görmedim çünkü geçtiğimiz 2 sene yaptığım platesin ekmeğini yiyorum sıkılaşma konusunda ancak kendimin farkındayım bazenlerim genişledi ve kollarım kalınlaştı,göbeğimide görür oldum artık.ben yoluma 2 hafata evvelinden başladım.inşallah burasıda bana uğurlu gelir..
ve tabi siz başaranların ve azimli tatlı bayanlarında desteğini rica ediyorum..şu ana kadar temkinli yiyerek ve de trambolin gibi bir mucizeyi keşfederek bir hayli sıkılaştım.bu konuda bilgi almak isteyenlerede seve seve yardım ederim :)

Son düzenleme:
evet başlayalım menümüzle bugün yediklerim müsli ve yeşil çay
ara 2 pirinç patlakı ve yeşilçay
öğlen daha belli değil..

bu arada 3 lt suyumu her gün içiyorum :D

akşamada trambolinimde sporumu yaparım miss :)

bu iyi akşama bence :)
[video=youtube;4RJHsVaI5Tc]https://www.youtube.com/watch?v=4RJHsVaI5Tc&list=UU5VdKP7lAa38sQ5EpCSpcNw[/video]

aslında bugünlerde hep kaçamaklarım oluyor bu iftar yemekleri beni yaktı :52:
ama toparlamam gerek.ağustos sonuna kadar düzenli gitme kararındayım..

öğle yemeğim kendimin hazırladığı ıspanaklı lor peynirli salata ve ayran

hımm bana katılacak kimse yok sanırım:)) ama ben trambolinin faydalarını yazayım belki merake denler olur.

Vücudu güçlendirir
Dolaşımı hızlandırır
Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır (kabızlık için)
Kalbi korur
Böbrek üstü bezlerini destekler
Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
Kasları güçlendirir
Kemik yoğunluğunu arttırır
Stresi azaltır
Lenf sistemini pompalar
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Yaşlanma belirtilerini yok eder
Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir

Allahım akşamıda hafif geçirirsem ve sporumuda yaparsam daha ne olsun:34:

günadyın haftasonu oruçla geçti.neredeyse canım hiç birşey istemedi..trambolinimle yarımşar saat sporumu yaptım

bugünkü sabah menüm müsli-yeşilçay 1 adet kayısı

hala canım bir şey istemiyor nedensiz bir mide bulantısı yaşıyorum :(

Ağustosun sonuna kadar 5 kilo versem nasıl mutlu olurum.inşallah sporla az karbonhidratla bunu başaracağım...

Arkadaslar selam ,
Aranıza yeni katıldım 😊
Bende bugun trambolin siparişimi verdim ,aranızda trambolinle kilo veren var mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar selam ,
Aranıza yeni katıldım 😊
Bende bugun trambolin siparişimi verdim ,aranızda trambolinle kilo veren var mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ben ne zamandır nete giremiyordum evet ben kilo verdim.buradan devam edeceğim günlüğüme :)

evet yarından itibaren günlüğümle devam edeceğim kızlar bana katılmak isteyenler olursa başım üstüne :) her günümü paylaşacağım.trambolin benim için bir mucize oldu devamıda gelecek :D

günaydınlar bugünki sabah kalhvaltım 2 dilim ananass-1 bardak yy süt-2 kaşık yulaf ve yeşilçay
sabah sporum 30 dk yürüyüş :)

evet güncem anne olmadan üzerimdeki 10 kilodan kurtulursam daha ne isteyeyim.
bu arada alkali su tercih ediyorum ben.1 lt su şişeme ya 1 çay kaşığı karbonat atıyorum ya da çeyrek limon atarak alkli hale getiriyorum.tavsiye ederim.vucuttaki toksinleri atmaya birebir..:)

bunu sevdim alya lesli sporunu biliyormusun bi nevi onu trambolin üstünde yapmışlar denemek lazım sen ilerlettinmi
evet ben bu videodaki hanımı takip ediyorum videoları youtube da sırayla var.lesliyi biliyorum neslicim haklısın bir nevi trambolin üzerinde yapmışlar .ancak burada yaylı bir sistem üzerinde olduğun için bacak kasların fazla zedelenmemekte..

evet ben bu videodaki hanımı takip ediyorum videoları youtube da sırayla var.lesliyi biliyorum neslicim haklısın bir nevi trambolin üzerinde yapmışlar .ancak burada yaylı bir sistem üzerinde olduğun için bacak kasların fazla zedelenmemekte..
haklısın lesli arkasından ayak tabanlarım sızlıyo trambolinde yapsam sızlamaz zaten trambolin yerçekimini ortadan kaldırdığı için beden komple rahat eder ;)

evet hanımlar ben pazar günü yoktum malesef.ancak sporumu aksatmasamda yemek konusunda aştım ve üzerimde garip bir şilik var malesef.ama malum günüm yaklaştığı için bu sıkıntıyı yaşadığımı biliyorum.ama bunu avantaja çevirebilirsin.eğer bu dönemimizde daha fazla su içip sporumuzu aksatmazsak regl bitiminde vucut atak yapıp daha hızlı yağ yalabiliyor.ben denedim faydasını gördüm.

gelelim bugünki sabah menüme
2 dilim ananas-biraz kuru üzüm-yarım bardak yy süt ve 1 kaşık yulaf ile hazırlanmış müsli ve yeşilçay
akşama sporumu yapacağım.her gün kalkınca yapayım diyorum ama yatakdan kazıyamıyorum bi türlü kendimi olsun sporumu yapalımda akşam olsun yeterki..:)

Back
X