günaydın ey ahaliiii güzel,fıstık hanımlar....söz verdiğim gibi bugünden itibaren geri geldim menülerimle...inşallah hepiniz iyisinizdir.ben cuma günü bildirim yapamadım zaten bugün tartılabildim.buraya yazmadığım günlede sporumu ihmal etmedim ve yemeklerime de dikkat ettim sayılır.
bildirim yapayım önce
başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta: 77
giden :0
ama takıyormuyum hayırrrr.çünkü regl yaklaştı .ama ben sporumu düzenli yaptığım için bildiğin inceldim.sıkılaştım trambolin aşkım ayyukaaaa çıktı

resmen üzerinde zıplatıkça kaslarım bana hediye olarak sıkılaşma hediye ediyor.artık spor saatimide kafama takmıyorum.gün içerisinde akşam vaktim varsa yemekten sonra bile olsa sporumu yapmaya çalışıyorum.inşalah böyle gider.
elbette hayatımda herşey güzel gitmiyor malesef.motivasyonumu kaybetmem adına üst üste geliyor herşey.evimi taşımam gerek.ev sahibimin kardeşi evlendiği için evi boşaltmamızı rica etti.gerçi bugün boşaltın demiyor ama ben evimi seviyordum ya doluda masraf yapmıştım.herşey yerli yerindeydi.dün kiralara baktık eşimle Allahımm almış başını gitmiş kiralar.e bizim şimdi borçtu,ödemelerdi bir düzendeydi.şimdi baya zorlanacağız.bakalım Rabbim inşallah uygun,hayırlı bir ev nasip eder.
diğer sorun ise ailemle ilgili erkek kardeşim bildiğiniz bluğ çağında ve süper asi.ailem başka şehirde.anneme babama fazlası ile çektiriyor.ben bu şehirde yaşamak istemiyorum ablamın yanına gidiceğim ya da kaçacağım diye tehdit ediyor zavallıları.annem zaten rahatsızlığından dolayı yeni yeni kendini toparlıyor.kadının ruh halini çökertti eşşek.e benim yanıma gelse tamam kalsın ama ben çalışıyorum eşim çalışıyor.bildiğin onunla ilgilenecek durumum yok.bu istiyorki hep bizimle kalsın.elbette bende isterim ama anneyi babayı üzmesi artık canımızı çok sıkıyor.sürekli canı sıkılıyor beyfendinin ve olduğu yeri sevmiyor.gerçi ailemde geri ankaraya taşınacak.emekli olunca kuşadasına yerleştiler ama memnun değiller.ancak annemin sağlığının tam yerine gelmesine bekliyoruz.ama gelde bunu asi eşşeğe anlat.neyse uzun lafın kısası sürekli bu ara sıkıntılar silsilesi ve beynim düşünmekten çatlıyor.daha bir sürü şey.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menümü yazayım
sabah kepekli tost ve nescafe
akşam az tavuk ve pilav
aralarda yeşilçay ve sade kahve 1 adet poğaça
spor 30 dk trambolin egzersizi
su :1,lt..