• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trampolinimle zayıflama günlüğüm (:

hayır kesinlikle tehlike yaratmaz.çünkü düşünüldüğü kadar yükseğe zıpaltmıyor.sert yaylar üzerinde olması kendi ağırlınızca çalışmanızı sağlayıp yardımcı oluyor kilo vermeye..ben spor mağazasından 100 tlye aldım.ev tipi trambolin olarak geçiyor.youtubeda ya da benim eski sayfalarımda egzersizler bulabilirsiniz.aldıkdan sonra sorunuz olursa yardımcı olabilir.trambolinin yararları
  1. Vücudu güçlendirir
  2. Dolaşımı hızlandırır
  3. Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır (kabızlık için)
  4. Kalbi korur
  5. Böbrek üstü bezlerini destekler
  6. Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
  7. Kasları güçlendirir
  8. Kemik yoğunluğunu arttırır
  9. Stresi azaltır
  10. Lenf sistemini pompalar
  11. Bağışıklık sistemini güçlendirir
  12. Yaşlanma belirtilerini yok eder
  13. Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir
birde yer kaplıyor mu çok? bu sayfadan mı bakıcaz egzersizlere?

günaydın kızlar 2 gündür gelemiyorum.işlerim hep dışarıda görüşmeler yapmaya gitmek zorunda kalıyorum.eve gidincede misafirlerim geldi bir türlü gelip iki kelime yazamadım anlayışınıza sığınıyorum.:KK22:.inşallah pazartesi günü ile tekrar düzenime geçeceğim Allahın izni ile.ama diyetimi ,sporumu bırakmadım devam.bildirmimi falan yapacağım.sorumluluk sahibi insanım ben :) :KK45:
İnşallah hepiniz iyisinizdir hanımlar.hepinize güzel bir gün dilerim..:D

kızlar ben elimden geldiğince dikkat ettim menü yazamadım ama dikkat ettim.bu son günlerde sıkılaştım.eşim benim bu arada önceden dedim mi bilmiyorum milli güreşçi.bildiğiniz hem boyu var hem fiziği hemde kas yığını (gıcık oluyom herşeyi düzenli)..kendi işinin dışında 9 yaşından beri sporun içinde.beni şimdi biraz çalıştırıyor.hareketler kolay yapması zorlayıcı.belim 2 cm incelmiş 1 haftada.10 dk zor dayandığım halde.şimdiye kadar ondan yardım istemedim.çünkü beni yerken gördüğünde sen yemeği sevion zor işin dior deli oluyordum,hala diyor :) ama en azından yararlanmak adına duymamazlığa geliyorum bu günlerde.çalıştırıyor ama türlü ukalalıklarla :)tabi onda sorun yok o deli gibi yesede kasları hemen yakıyor oturduğu yerde.(kıskanıyorum bu durumu yağğğğ)
yani işin kısası biraz ağırlık çalışması yaptım işime yaradı kızlar.ne yapsam ağırlık programına yazılsam bir salona bilemedim :)

geçen hafta 77,7
bu hafta :77
giden 700 :D:D
ilk defa bu kadar çok oldu.ancak bunun çoğu ödem..ben bir içecek hazırlıyorum kızlar belki işinize yarar.
ananas kabuğu 2 dilim,biraz maydonoz sapı,yeşilçay,nane kurusu bende bu işe yaradı .sürekli bir tuvalet durumu yarattı..

günaydın ey ahaliiii güzel,fıstık hanımlar....söz verdiğim gibi bugünden itibaren geri geldim menülerimle...inşallah hepiniz iyisinizdir.ben cuma günü bildirim yapamadım zaten bugün tartılabildim.buraya yazmadığım günlede sporumu ihmal etmedim ve yemeklerime de dikkat ettim sayılır.
bildirim yapayım önce
başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta: 77
giden :0
ama takıyormuyum hayırrrr.çünkü regl yaklaştı .ama ben sporumu düzenli yaptığım için bildiğin inceldim.sıkılaştım trambolin aşkım ayyukaaaa çıktı :D
resmen üzerinde zıplatıkça kaslarım bana hediye olarak sıkılaşma hediye ediyor.artık spor saatimide kafama takmıyorum.gün içerisinde akşam vaktim varsa yemekten sonra bile olsa sporumu yapmaya çalışıyorum.inşalah böyle gider.

elbette hayatımda herşey güzel gitmiyor malesef.motivasyonumu kaybetmem adına üst üste geliyor herşey.evimi taşımam gerek.ev sahibimin kardeşi evlendiği için evi boşaltmamızı rica etti.gerçi bugün boşaltın demiyor ama ben evimi seviyordum ya doluda masraf yapmıştım.herşey yerli yerindeydi.dün kiralara baktık eşimle Allahımm almış başını gitmiş kiralar.e bizim şimdi borçtu,ödemelerdi bir düzendeydi.şimdi baya zorlanacağız.bakalım Rabbim inşallah uygun,hayırlı bir ev nasip eder.
diğer sorun ise ailemle ilgili erkek kardeşim bildiğiniz bluğ çağında ve süper asi.ailem başka şehirde.anneme babama fazlası ile çektiriyor.ben bu şehirde yaşamak istemiyorum ablamın yanına gidiceğim ya da kaçacağım diye tehdit ediyor zavallıları.annem zaten rahatsızlığından dolayı yeni yeni kendini toparlıyor.kadının ruh halini çökertti eşşek.e benim yanıma gelse tamam kalsın ama ben çalışıyorum eşim çalışıyor.bildiğin onunla ilgilenecek durumum yok.bu istiyorki hep bizimle kalsın.elbette bende isterim ama anneyi babayı üzmesi artık canımızı çok sıkıyor.sürekli canı sıkılıyor beyfendinin ve olduğu yeri sevmiyor.gerçi ailemde geri ankaraya taşınacak.emekli olunca kuşadasına yerleştiler ama memnun değiller.ancak annemin sağlığının tam yerine gelmesine bekliyoruz.ama gelde bunu asi eşşeğe anlat.neyse uzun lafın kısası sürekli bu ara sıkıntılar silsilesi ve beynim düşünmekten çatlıyor.daha bir sürü şey.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menümü yazayım
sabah kepekli tost ve nescafe
akşam az tavuk ve pilav
aralarda yeşilçay ve sade kahve 1 adet poğaça
spor 30 dk trambolin egzersizi
su :1,lt..

dünkü menüm sabah kepekli tost ve çay (taktım bu ara)
öğlen çorba salata
akşam az fasülye ve pilav
spor trambolinde egzersiz
su 1 lt

başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta :77
giden : hiç yok
2 gün evvel tartıldığımda 76,8 civarı gösterdim ancak bugün dün akşam yediğim gözlemenin cefasını çekiyorum malesef..

dünkü menümüde yazayım.
sabah kepekli tost ve çay
öğlen yok yoğunluktan yiyemedim
ağzıma bir kaç kuru pasta attım :KK43:
akşam hele akşam koca bir peynirli gözleme yediiiimm..o kadar üşümüştümki sıcak sıcak görünce dayanamadım yedim.ama bu sefer pişman değilim.cidden değilim.o kadar stresli bir kaç günün ardından psikolojikde olsa mutlu olmalıydım.oldumda..
ya itiraf ediyorum.arkadaş bu hamur işinde olan peynirin ,terayağın lezzeti nerede anacımyaa..tamam sağlıksız tamam bize iyi gelmiyor tamam sonrasında helva gibi dökülüyoruz ve yorgunluk hissediyoruz ama o lezzet üffyaaa :D
neyse biz sağlıklı beslenen,sağlıkla evlatlarını büyütecek olan ,eskiden kodları hamurlara dayanan bir nesil olsakda artık bilinçlenen hanımlarız sakin olup,sessizce o elimizde tuttuğumuz karbonhidratı uzağa bırakıyoruz şimdi:) dont panic :D:D

dünkü menüm hanımlar
sabah yarım simit peynir ve yeşillik sade çay
ara yeşilçay limonlu 2 bitter çikolata parcası
öğlen kalan yarım simit ve çay (vakit yok güzel bir şey yemeye)
akşam Allahdan balık yemeye götürdü eşim yok bir de tüm günün üstüne evde yemek yapsaydım ne olurdum bilemiyorum.
akşam balık salata yani
spor 3 km yürüyüş.
su 1,5 lt
bu da benim favori hatunum ya :)bu parçada da ayrı spor yapıyorum hoşuma gidiyoreeee :)

bu arada ınstagramda takip etmek isteyenler için ymkeskin yazmanız yeterli:KK24:

hanımlar inşallah iyisinizdir.ben halen koşturuyorum işlere.ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.dünkü menüm :
sabah 1 dilim ekmek 2 biber az peynir salatalık
öğlen tavuk ızgara salata
akşam yağsız döner ve biraz pilav yoğurt
spor trambolinde egzersiz 20 dk
su 1 lt aralarda çok yeşilçay içiyorum ondan sanırım su içmem az oluyor.

kaç gündür gelemiyorum hanımlar.evi buldum çok şükür,temizledik..bugün eşyalarımı toparlayacağız.yarında taşınacağız inşallah hayırlısı ile.çalışınca ancak tüm işlerim akşama kalıyor.bildirim yapamadım çünkü tartılamadım.herşeyim düzelene kadar yapmamayı düşünüyorum.çünkü buraya olan sorumluluğumu yapmamış olarak hissediyorum bildirimlerimi yapmayınca.o nedenle kısa süreliğine ara vereceğim müsadenizle.
hem ruhen hem bedenen kendime geldiğimde tekrar start vereceğim.aslında düzenim olmasada fazla yemiyorum aksine bu telaşede kilo verdiğimin farkındayım ama gel gelelim ne kadar sağlıklı ve kalıcı..orası tartışılır..
hepinizi özledim..arada yeni fıstıkları görüyorum ama döndüğümde hepsi ile tanışacağım inşallah.
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..

Back
X