Trampolinimle zayıflama günlüğüm (:

Çok OTE="alyagsu, post: 37286128, member: 248987"]vallaha tavsiye ederim :)[/QUOTE]
Cok iyiymis valla salona yazilicam ben 170boyundaym az once 62.4 geldim:) trambolin var mi diye sorarim salonlara :D

bende trambolin düşünüyorum ama faydası olurmu olmazmı evim küçük birde..ondan terettüt ettim birde...

birde bacakları kalınlaştırıyor diye okudum ondAN çekindim açıkcası....

Çok OTE="alyagsu, post: 37286128, member: 248987"]vallaha tavsiye ederim :)
Cok iyiymis valla salona yazilicam ben 170boyundaym az once 62.4 geldim:) trambolin var mi diye sorarim salonlara :D[/QUOTE]

Resmen fistik olmus yaaa
Aynen cnm boyun kilon fena değil bence.ayrıca ev tipi bir trambolin alabilirsin uygun fiyatlı piyasada bir hayli var.:)

bende trambolin düşünüyorum ama faydası olurmu olmazmı evim küçük birde..ondan terettüt ettim birde...

birde bacakları kalınlaştırıyor diye okudum ondAN çekindim açıkcası....
bacakları kalınlaştırmadığına emin olabilirsin.ben bu konuyu uzunca araştırdım.aksine toparlıyor.ve uzmanınada sordum hatta isterseniz yazışmaları paylaşabilirim.doktor olara Gül Kaynak hanımın sitesini incelerseniz daha bu alatle ilgili bilgi alabilirsiniz.
ayrıca benimde evim küçük ve inanın hiç yer kaplamıyor.çünkü ev tipi trambolin alacaksınız.bir yer tahta masası kadar boyutu var :)

bacakları kalınlaştırmadığına emin olabilirsin.ben bu konuyu uzunca araştırdım.aksine toparlıyor.ve uzmanınada sordum hatta isterseniz yazışmaları paylaşabilirim.doktor olara Gül Kaynak hanımın sitesini incelerseniz daha bu alatle ilgili bilgi alabilirsiniz.
ayrıca benimde evim küçük ve inanın hiç yer kaplamıyor.çünkü ev tipi trambolin alacaksınız.bir yer tahta masası kadar boyutu var :)

o zaman bugün bende sipariş edeyim ..hem size eşilk ederim .... hangi markayı aldınız öğrenebilirmiyim...

Ama sanki o yapan bayanin üst bacagi çok kalin gibi geldi

evettt öğle yemeğim kepekli lavaş arasına hazırladığım et döner ve bol salata ayran yumyyyy :)

trambololinimi aldım .. bakalım memnun kalacakmıyım ..inşallah faydasını görürüz...

epinize ayrı ayrı Günaydınlar fıstıklar :KK15::KK15:
Hepinize Selametli ,hayırlı bir gün dilerim..:nazar:

Benim dünkü menüm şu şekilde
sabah bir bardak su ile 1 kaşık içilen çörekotu yağı
sonrasında 25 dk trambolin egzersizi
kahvaltı iş yerine gelince müsli ve altınotlu yeşilçay
ara 1 adet mısır pirinç patlakı ve türk kahvesi
öğlen kendi hazırladığım kepekli lavaş arası az et döner ve salata-yoğurt
akşam balık ızgara ve salata
yatmadan hibiskus çayı 1 bardak
2.5 lt su...toplam..:KK37:

trambololinimi aldım .. bakalım memnun kalacakmıyım ..inşallah faydasını görürüz...
inşallah canım.eğer sorun olursa buradayım.yardımcı olurum..ilk başlarda esneme hareketleri yaptıkdan sonra 5 dk ile başla lütfen..

1521517_705919552773110_265763426_n.webp aynen herşeyin inancı azmi içimizde

Gelelim benim dünkü menüme
sabah kalkınca 1 kaşık çörek otu yağı ve 2 bardak su
sabah 2 kaşık yulaf-3 yaban mersini -1 bardak yy süt ile hazırlanmış müsli ve yeşilçay
ara kepekli tost ve tarçınlı altınotu çay
öğlen bir avuç kadar arnavut ciğeri-2 dilim ekmek-salata-ayran
akşam yoğurt-bal-yulaf ve yeşilçay
spor 35 dk trambolin egzersizi..
su-2 lt :KK28:

Back
X