- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Videoya bayildim ya bende istiyorum
alyagsolmuş yaaast: 37286142 .!.:motive videosu![]()
Cok iyiymis valla salona yazilicam ben 170boyundaym az once 62.4 geldim:) trambolin var mi diye sorarim salonlaraÇok OTE="alyagsu, post: 37286128, member: 248987"]vallaha tavsiye ederim :)
Aynen cnm boyun kilon fena değil bence.ayrıca ev tipi bir trambolin alabilirsin uygun fiyatlı piyasada bir hayli var.:)Resmen fistik olmus yaaa
bacakları kalınlaştırmadığına emin olabilirsin.ben bu konuyu uzunca araştırdım.aksine toparlıyor.ve uzmanınada sordum hatta isterseniz yazışmaları paylaşabilirim.doktor olara Gül Kaynak hanımın sitesini incelerseniz daha bu alatle ilgili bilgi alabilirsiniz.bende trambolin düşünüyorum ama faydası olurmu olmazmı evim küçük birde..ondan terettüt ettim birde...
birde bacakları kalınlaştırıyor diye okudum ondAN çekindim açıkcası....
bacakları kalınlaştırmadığına emin olabilirsin.ben bu konuyu uzunca araştırdım.aksine toparlıyor.ve uzmanınada sordum hatta isterseniz yazışmaları paylaşabilirim.doktor olara Gül Kaynak hanımın sitesini incelerseniz daha bu alatle ilgili bilgi alabilirsiniz.
ayrıca benimde evim küçük ve inanın hiç yer kaplamıyor.çünkü ev tipi trambolin alacaksınız.bir yer tahta masası kadar boyutu var :)
http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...oCV7jw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu link yardımcı olur umarım benimki bundan avessa 102 cmo zaman bugün bende sipariş edeyim ..hem size eşilk ederim .... hangi markayı aldınız öğrenebilirmiyim...
o bayan fitness yaparak verdiAma sanki o yapan bayanin üst bacagi çok kalin gibi geldi
teşekkür ederim...bakayım bugün inşlh sipariş ederim...http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...oCV7jw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu link yardımcı olur umarım benimki bundan avessa 102 cm
o bayan fitness yaparak verdi
inşallah canım.eğer sorun olursa buradayım.yardımcı olurum..ilk başlarda esneme hareketleri yaptıkdan sonra 5 dk ile başla lütfen..trambololinimi aldım .. bakalım memnun kalacakmıyım ..inşallah faydasını görürüz...