Tramvaya binerken beni iten kız

Onlar heryerde

Bana Pekin ve Tokyo metro duraklarını hatırlattı.

Not: Hiç gitmedim. Ama böyle bidona salamura yaprak basar misali sıkıştırmalı bir gün içinden videosu vardı. Oradan aklımda kalmış.

Yorumdan uzun not olmuş

Dip Not: 25-30 yaşına kadar insanlıktan nasibini alamayan bir daha da hiç alamaz boşver..

O kız var ya o kız işte o kız bendim
Birgün japonyadaki gibi kültürlü olabilirmiyiz acaba?

toplu taşımalarda piremsesliği bir kenara bırakacaksınız.ve evet o çantayı indirince gerçekten yer açılıyor.belki acelesi var? bir sonraki tramvaya binmek bile büyük zaman kaybı sağlıyor bundan haberiniz yok herhalde.biraz bitiş yanındakine ölmezsin.özellikle iş saatlerinde biraz anlayış.küçük dediğiniz insan da gayet yetişkin biri ama gerek sizin ona küçük demeniz gerekse laflarınızdan anladığım kadarıyla teyzecim bunlar hep menopozdan oluyor geçer.

Bende geçenlerde metrobus sırasında en öndeyim boş metrobüs gelecek. Yanimda da bebek arabalı bir kadın yanyanayiz. Metrobusun kapılarının açılmasıyla kendimi düşmekten zor kurtardım. Kadının teki arkamdan öyle bir itti ki bebek arabalinin önünde düşüp ezilecektim. Üstelik hamileyim. Sonra bebek arabalı bana bağırmaya başladı sen insan değilsin vs. Diye bende manyağım zaten en öndeyim ama senin önüne geçmeye de çalışıp fantazi yaptim Körsün heralde sen bende en öndeydim dedim. Ama amcalar vardi beni sakinleştirmeye çalıştılar. Kadına baya kızdılar arkadan iten kadını gösterdiler. Kadin bozuldu tabi ama özür fln yor iste bu kadar beyinsizlik diz boyu ezilmedigime şükrettim. O gün bugündür trafiği göze alarak arabayla ise gidip gelmeye calisiyorum...O kadar biktim bu itiş kakistan...

Sinir oluyorum bu tiplere, saygisiz toplu yasamayi bilmeyen insanlar bunlar. Metroda metrobüste inenlere musaade etmeden binmeye calisanlar da bunlar, minubus otobus kuyrugunda dogru duzgun beklemeyi bilmeyenler de bunlar, istanbul bu saygisizlarla cok cekilmez cok

Ben bu yorumunuza katılmıyorum. Toplu taşımada bazı şeyler tolere edilebilir ama saygısızlık çok başka birşey. Konu sahibi kesinlikle haklı."Biraz kayarmısınız acelem var binmem lazım" demek farklı, itmek çok farklı. Saygısızlık resmen.

Ben de dün metroda yolculuk yaparken yanımdaki kız kişisi sırtını bana yaslayarak yolculuk yapmak istedi oturur vaziyette yandakine dönmüş bi kac durak sustum baktım düzeltmiyor kendini dedim ki “ düzgün oturyr musun rahatsız oluyorum.” Boş boş baktı saf ya yanındaki üç erkeğe güvendi sanırım sesim cıkmayacak sandı :) sonra düzeldi düzelmese bağıracaktım metronun içinde ama böyle seylere tahammül edemiyorum siz de etmeyin bozun onları rezil edin.

O bişey mi durakta arkadaşımla birlikte bekliyorduk ayaktaydık yaşlı teyzenin biride bankta oturuyordu otobüsde dolu değil boş koltuklar var otobüs durunca arkadaşım bindi tam bincektimki teyze geldi beni ittirdi ben düşüyordum o kadar hızlı ittirdi geçti oturdu şimdi içimden o yaşlılara yer vermek gelmiyor işlerine gelince ceylan gibi sekiyorlar

tatlım bu şekilde insanların sayısı malesef haddinden fazla. Merak etme benide tepen iten çok bide utanmadan laf söyleyen. Ama merak etme aşağılık ve acınası durumda olan onlar.

Medeniyet bizim ulkeye 30-40 beden buyuk gelir..

Kime küçük demişim ben yavrum. Küçük kol çantamı indirip adama yaslanmaktansa kıza yaslanarak yolculuk yaptım zaten, başka şansım yoktu. Anladığım kadarıyla sende onun gibisin. Yapma yavrum döverler. Eve 5dk geç git ama dayak yeme. Kızın kafasını cama vurmadığım için çok pişmanım.

Nefret ediyorum toplu tasimada yolculugu kabusa ceviren insanlardan acele etme olayi yuzunden boyle dengesizlesiyor insanlar zaten.. acelem var binmem lazim bin de acelen var diye hayvanlik yapma ikisi arasindaki farki ogrensinler

Belediye toplayınca sanki güzel şeyler oluyor ...
Her berbat şeyi hayvanlara benzetmeyin..
Benim büyük kedim mama yerken bile önceliği küçüğe bırakıyor hayret bi şey ...
Oyyy öperim ben onu yaaa
Biz de ikinci kediyi çok istiyoruz bir yılı aşkındır kedimiz bizimle
Ama misafir kedi bile gelse çıldırıyor sabaha kadar bebek gibi ağlıyor oğlum
Sanırım tek kedi de kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…