- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
- Konu Sahibi ladymadyninablasi
-
Onlar heryerdeBir kişilik bile yer kalmayan tramvaya bilebilmek için arkamdan iten kız umarım buralarda takılıyorsundur ve okursun. Sen dışardan bakınca insana benziyorsun ama bana olan bakışlarından içinde yırtıcı bir hayvan olduğunu düşünüyorum. Her zaman böyle davranışlar sergiliyorsan ya evden çıkma ya da tedavi ol. Zira gün gelir birisinden güzel bir dayak yersin. Ben sana yaslanarak yolculuk yapmayı tercih ettim, zaten başka şansımda yoktu.
Evet hanımlar böyle bir olay geldi başıma. İnsanlar mı manyak yoksa bende mi tuhaflık var. Neredeyse hergün bir manyak beni dumur ediyor. Bir gün öncesinde koltuk değnekli bir kıza tramvaya binmesi için öncelik vermişken ertesi gün başıma bu olay geldi. Buna binemediysen bir sonrakine binersin. Önündekini adamların üstüne itip binmeye çalışmak nasıl bir fikirdir. Birde yaptığı normalmiş gibi bana cevap veriyor; sen bin sonrakine diyor. Azıcık utan da sus değil mi? Yaşı da küçük değil 25-30 arası bir şeydi. Adamla kızın arasında sıkıştım. Sıkıştım dedim çantanı indirirsen sıkışmazsın diyor. Böyle insan görünümlüleri toplasın belediye. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Ben bu yorumunuza katılmıyorum. Toplu taşımada bazı şeyler tolere edilebilir ama saygısızlık çok başka birşey. Konu sahibi kesinlikle haklı."Biraz kayarmısınız acelem var binmem lazım" demek farklı, itmek çok farklı. Saygısızlık resmen.toplu taşımalarda piremsesliği bir kenara bırakacaksınız.ve evet o çantayı indirince gerçekten yer açılıyor.belki acelesi var? bir sonraki tramvaya binmek bile büyük zaman kaybı sağlıyor bundan haberiniz yok herhalde.biraz bitiş yanındakine ölmezsin.özellikle iş saatlerinde biraz anlayış.küçük dediğiniz insan da gayet yetişkin biri ama gerek sizin ona küçük demeniz gerekse laflarınızdan anladığım kadarıyla teyzecim bunlar hep menopozdan oluyor geçer.
Hayır teşekkür etmeyin iyi ki böyle bir ayı değilim deyip geçin günlük hayatta neler görüyoruz hepsine sinirlenecek olsak bakırköyde olurdukYani bize istedikleri gibi davransinlar biz tesekkur mu edelim?
Yuzlerce kilometre uzakta o kadar mutluyum ki , burda da insanlar telefonla cagirip bekledikleri taksiyi bile bize teklif edip veriyorlar
Medeniyetin , insanligin gozunu seviyim
Bizim ulke gelisecegine her gecen gun daha da geriye gidip daha da ilkellesiyor
toplu taşımalarda piremsesliği bir kenara bırakacaksınız.ve evet o çantayı indirince gerçekten yer açılıyor.belki acelesi var? bir sonraki tramvaya binmek bile büyük zaman kaybı sağlıyor bundan haberiniz yok herhalde.biraz bitiş yanındakine ölmezsin.özellikle iş saatlerinde biraz anlayış.küçük dediğiniz insan da gayet yetişkin biri ama gerek sizin ona küçük demeniz gerekse laflarınızdan anladığım kadarıyla teyzecim bunlar hep menopozdan oluyor geçer.
O bişey mi durakta arkadaşımla birlikte bekliyorduk ayaktaydık yaşlı teyzenin biride bankta oturuyordu otobüsde dolu değil boş koltuklar var otobüs durunca arkadaşım bindi tam bincektimki teyze geldi beni ittirdi ben düşüyordum o kadar hızlı ittirdi geçti oturdu şimdi içimden o yaşlılara yer vermek gelmiyor işlerine gelince ceylan gibi sekiyorlar
Oyyy öperim ben onu yaaaBelediye toplayınca sanki güzel şeyler oluyor ...
Her berbat şeyi hayvanlara benzetmeyin..
Benim büyük kedim mama yerken bile önceliği küçüğe bırakıyor hayret bi şey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?