- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi ladymadyninablasi
-
Oyyy öperim ben onu yaaa
Biz de ikinci kediyi çok istiyoruz bir yılı aşkındır kedimiz bizimle
Ama misafir kedi bile gelse çıldırıyor sabaha kadar bebek gibi ağlıyor oğlum
Sanırım tek kedi de kalacağız
Ağzını yırtarım, saçını yolarım, trenin altına atarım gibi ithamlarda bulunmakla sırayı gasp eden insandan ne farkınız kaldı? Bu çok mu adabı muaşeret?bir kere keşke azıcık hayvan olsalar. birbirlerini bekleyen kendini medeni sayan insanlara "hayvan gibi" medeniyet dersi veren hayvanlar var ve bunlar sadece kedi köpek ya da sakallı ejder değildir.
ikincisi biri öyle yüzsüzlük yapıyorsa tutup saçından çekeceksin bacım bir sonrakine efendi gibi sıra bekler. Bir kere yoğun bir saat değil metro alanı kalabalık değil bulunduğum kapı girişinde 2 adam var benden önde benim arkamda 1 çocuk var oldum olası sevmem insanların k*çının dibinde sıra beklemeyi öndekilerle mesafe koydum beklerken kadının biri bana omuz atıp önümdeki o boşluğa geçti oha dedim hiç oralı olmadı. dürttüm ya efendi gibi sıraya geçersin ya da yemin ederim daha ağzını açamadan kendini gelen trenin altında bulursun hadi bakalım dedim. tırım tırıs geçti iki arkaya sıraya. bir dahakine deneyin hem suçlu hem güçlü üste çıkmaya çalışırsa da yırtıverin ağzını. insanlar saygısızlık seviyesizliği marifet sanıyor artık çıldırıyorum.
bir kere keşke azıcık hayvan olsalar. birbirlerini bekleyen kendini medeni sayan insanlara "hayvan gibi" medeniyet dersi veren hayvanlar var ve bunlar sadece kedi köpek ya da sakallı ejder değildir.
ikincisi biri öyle yüzsüzlük yapıyorsa tutup saçından çekeceksin bacım bir sonrakine efendi gibi sıra bekler. Bir kere yoğun bir saat değil metro alanı kalabalık değil bulunduğum kapı girişinde 2 adam var benden önde benim arkamda 1 çocuk var oldum olası sevmem insanların k*çının dibinde sıra beklemeyi öndekilerle mesafe koydum beklerken kadının biri bana omuz atıp önümdeki o boşluğa geçti oha dedim hiç oralı olmadı. dürttüm ya efendi gibi sıraya geçersin ya da yemin ederim daha ağzını açamadan kendini gelen trenin altında bulursun hadi bakalım dedim. tırım tırıs geçti iki arkaya sıraya. bir dahakine deneyin hem suçlu hem güçlü üste çıkmaya çalışırsa da yırtıverin ağzını. insanlar saygısızlık seviyesizliği marifet sanıyor artık çıldırıyorum.
bir kere keşke azıcık hayvan olsalar. birbirlerini bekleyen kendini medeni sayan insanlara "hayvan gibi" medeniyet dersi veren hayvanlar var ve bunlar sadece kedi köpek ya da sakallı ejder değildir.
İşte hemcinslerimden duymak istediklerim(!)bir kere keşke azıcık hayvan olsalar. birbirlerini bekleyen kendini medeni sayan insanlara "hayvan gibi" medeniyet dersi veren hayvanlar var ve bunlar sadece kedi köpek ya da sakallı ejder değildir.
Ağzını yırtarım, saçını yolarım, trenin altına atarım gibi ithamlarda bulunmakla sırayı gasp eden insandan ne farkınız kaldı? Bu çok mu adabı muaşeret?
Şu son cümleler ile o iten kadının yaptığı arasında çok fark var o kadın daha masum geldi :) sizin yırtma , sac çekme , tren altına atarim vs dememiz çok feci gerçekten
Çok medeni hareketler tebrik ederim
İşte hemcinslerimden duymak istediklerim(!)
Bir kişilik bile yer kalmayan tramvaya bilebilmek için arkamdan iten kız umarım buralarda takılıyorsundur ve okursun. Sen dışardan bakınca insana benziyorsun ama bana olan bakışlarından içinde yırtıcı bir hayvan olduğunu düşünüyorum. Her zaman böyle davranışlar sergiliyorsan ya evden çıkma ya da tedavi ol. Zira gün gelir birisinden güzel bir dayak yersin. Ben sana yaslanarak yolculuk yapmayı tercih ettim, zaten başka şansımda yoktu.
Evet hanımlar böyle bir olay geldi başıma. İnsanlar mı manyak yoksa bende mi tuhaflık var. Neredeyse hergün bir manyak beni dumur ediyor. Bir gün öncesinde koltuk değnekli bir kıza tramvaya binmesi için öncelik vermişken ertesi gün başıma bu olay geldi. Buna binemediysen bir sonrakine binersin. Önündekini adamların üstüne itip binmeye çalışmak nasıl bir fikirdir. Birde yaptığı normalmiş gibi bana cevap veriyor; sen bin sonrakine diyor. Azıcık utan da sus değil mi? Yaşı da küçük değil 25-30 arası bir şeydi. Adamla kızın arasında sıkıştım. Sıkıştım dedim çantanı indirirsen sıkışmazsın diyor. Böyle insan görünümlüleri toplasın belediye. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Tek tek aynı şeyleri yazmak istemedim. Normalde sakinim ve asgari nezaket çerçevesindeyimdir insanlarla olan ilişkilerimde. Ama saygısız ve aptal insanlara tahammülüm yoktur eğer karşıdaki böyle bir davranış gösterirse bir daha aynısını yapmadan iki kere düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı davranışlar beni inanılmaz irrite eder ve elim ayağım titremeye başlar sinirden. Ben sinir küpü olacağıma beni o hale getiren olsun çok da umrumda olmayan bir durum.
Medeniyet ve özgürlük başkalarının kişisel alanına girildiği anda biter. Biri birilerinin alanına girmeyi haklarını yok saymayı kanıksamışsa bir yerde buna dur demek gerekir. Eğer bu tarz davranışlara tepki veremeyecek kadar acizseniz öyle devam edin o sizlerin bileceği iş benim bakış açım da bu.
Ek olarak burada anonim nickler altında hepiniz hakkınızı arayabiliyorsunuz çok bilinçli terbiyeli insanlarsınız gerçek hayatta birinin size veya başka birine kabalık yaptığını gördüğünüzde kafanızı eğip gitmeyi tercih edersiniz. Kullandığım kelimeler hoş olmayabilir ama o an için istediğim etkiyi yaratacak şeyleri kullanmaktan çekinmem ben. Siz de gün içinde karşılaşıp tepki veremediğiniz kaçtığınız olayların duyarını akşam internetten kasarsınız artık.
Siz tepkiyi saç yolmak ,şöyle yaparım böyle yaparım demekle mi veriyorsunuz eğer öyleyse bir sorun vardır bu işte ve asıl acizlik bu dur .
Hak böyle aranmaz sizin ki şiddete giriyor kusura bakmayın .O zaman şiddet uygulayan tüm herkes hakkini aradığı için haklı görülsün öyle mi ?
Ya da bu cumleleri bir koca ,karısı için söylese tepkiniz ne olurdu ?
Ben yer falan vermiyorum. Gezip gezip iş çıkış saatlerinde otobüsleri doldurmasınlarO bişey mi durakta arkadaşımla birlikte bekliyorduk ayaktaydık yaşlı teyzenin biride bankta oturuyordu otobüsde dolu değil boş koltuklar var otobüs durunca arkadaşım bindi tam bincektimki teyze geldi beni ittirdi ben düşüyordum o kadar hızlı ittirdi geçti oturdu şimdi içimden o yaşlılara yer vermek gelmiyor işlerine gelince ceylan gibi sekiyorlar
Çok güzel duyar kastın gerizekalı aferin. Ne kadar medeni bir insan olduğunu gösterme fırsatı doğdu sana da bravo iyi değerlendirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?