Tramvaya binerken beni iten kız

Çok güzel duyar kastın gerizekalı aferin. Ne kadar medeni bir insan olduğunu gösterme fırsatı doğdu sana da bravo iyi değerlendirdin.
yani şu yazdıklarınızdan sonra gerçekten birini trenin altına atabileceğinize inandım. keşke sizde metroda falan birilerini itekleseniz ama böyle şeyler yapmasanız bence daha iyi.
 
Çok güzel duyar kastın gerizekalı aferin. Ne kadar medeni bir insan olduğunu gösterme fırsatı doğdu sana da bravo iyi değerlendirdin.

Burada bu sekilde hakaret edilebiliyor mu! Bence sikayet etmelisiniz... Mune bilginiz olsun diye sizi de etiketliyorum
 

22 yaşındayım, biri bunu bana yapsa sinirlerime hakim olmamayıp döverim. Kim menapoza girmiş gösteririm yani.
 
şiddete karşıyım fakat umarsızca başkalarının haklarını gaspedenlere karşı kendini koruyanları da saygıdeğer buluyorum. sana tokat atana diğer yanağını çevir tavrı bu zamanda çok normal değil. ayrıca bunu savunan kişilerin de bunu gerçek hayatlarında asla uygulamadıklarına eminim. başkasına akıl vermek kolay geliyor.
 
şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun bir insanın bedenine dokunamazsınız haksızca. kadını itip arkadan onun yerine konmak ne kadar insani. kadın canının yandığını ifade ediyor siz onu prenseslikle itham ediyorsunuz. ayrıca bir de menopoza girmiş diye alay ediyorsunuz. yazdıklarınızdan ben utandım. unutmayın yaşattığınızı çekmeden ölmezsiniz. bir gün sizde menopoza gireceksiniz. ettiğiniz kötü cümleler sizi bulmasın dikkat edin.
 
Bir şey mi olmuştu acaba acelesi,hastası falan mı vardı ? Dışardan çok kötü görünüyor ama belki o gün gergindir.İnsanların içini bilemiyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…