Tranferden önce / sonra...

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
arkadaşlar tranferden önce ( yumurtalar toplandıktan sonra ) ve sonra hangi laçları verdi dr.unuz?
ben transferden önce günde 5 tane estrofem tablet, günde 1 tane progynex iğne ve sabahları 1 tane crinone vajinal jel kullanmıştım. bunlara tranferden sonra da aynı bu sekilde devam ettim ama yine ilk denemem kimyasal gebelik oldu. merak ettim size dr.nuz hangi ilaaçları verdi ve ne sıklıkla kullandınız ?
birde iğnenin hergün aynı saatlerde olması gerekiyormuş ben bazen elimde olmadan saatlerini kacırıyordum. dr.um kimyasal gebeiğin bundan da kaynaklabileceğini söylemişti. bu konuda bilginiz var mı????

selam

yumurtalarım toplandıktan sonra crinone jele başladım günde 2 tane
transfer sabahı sıkmadan gel dediler
akşamına sıktım yine
folik asit günde 1
aspirin günde 1
claxine iğne günde 1

başkada bişey kullanmadım....

şuan 4+3 hamileyim..

birde biz tedaviye başladığımız andan itibaren ilişkiye hiç girmedik..onuda söylemek istedim

benim dr.um crinone jeli sabahları yap mutlaka demişti. gün içersindeki hareketlerden dolayı korurmuş.ama bana sadece günde 1 tane vermişti. anladğım kadarıyla sana jel ve iğneden başka bir hormon lacı vermemiş. kafam karıştı yaaa bana niye günde 5 tane ESTROFEM hormon tableti verdi acaba. belki de yaşla ilgilidir.
senin yaş kaçtı?
bu arada hamilelğne cok sevindim,Allah tamamına erdirsin inşallah...

Son düzenleme:
canım benım doktorum.yumurta toplandıktan sonra ıkıtane antıbıyotık verdi yumurtadan sonra crinon vajınal jel verdı gunde 1 kere sabahları ve folık asıt ve asprın başka ılaç içmedım.bak şimdi benımde kafama takıldı bana neden iğne vermedı ozaman.demek herkesın bunyesıne göre.benım sonucumda malesef negatıf.

Kızlar ben 2 sabah 2 akşam progesteron iğne öğlen clexane iyne coraspirin elevit folbiol transferimin 3 günü decapeptyl iğne var.6 günü climara forte bandı varbir de benexol var unuttum.
bir de kızlar hangi iğneleri ynı zamanda vuruluyorsunuz progesteronumu?

progesteron iğnesinin hergün aynı saatlerde yapılması gerekiyormuş canım.
galiba bünyeden bünyeye değişiyor verilen ilaçlar. benim b12 tahlil sonucum iyi cıktığı için bana benexsol vermedi. gecen sene cok kullanmıstım benexsolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…