- Konu Sahibi gelincik238
-
arkadaşlar çalışıyor olmamdan dolayı izin almak problem oluyor. transferden 3-4 gün sonra işe başlamam gerekecek. sizce embriyonun tutunmasında bi etkisi olurmu? işyerime gidip gelmek 1 saat sürüyor. ne yapmalıyım sizce?
zaman ayırıp cevap yazdığınız için Allah razı olsun hepinizden. rabbim sağlıkla sıhatle yavrularınıza kavuştursun hepinizi.
daha fazla düşünmemeye çalışacağım bu konuyu 4 gün dinlendikten sonra başlayacağım işe. belkide bayrama denk gelirse daha da uzabilirim ozaman. sizlerin cevapları içimi rahatlattı açıkcası. çok sağolun...
canım yazmamışsın ama işe arabayla ya da servisle gideceksin. ben bu tedavimde transfer günü dahil en fazla 3 gün izin alabilirim. iş eve 1 saat gibi ama servis var ve masa başı işim. serviste yolculuk da oturarak. yani evde oturup dolaşmaktan bir farkı yok diye düşünüyorum. doktoruma sormadım ama genelde 1-2 gün dinlenip zorlamadan günlük yaşamınıza dönün diyorlar.[/QUOTE
benimde servisim var. evin önünden alıyor. ama akşamları çıkışta olmuyor mecburen metroyla dönüş yapacağım. yada bi araba ayarlayabilirsek arabayla döneceğim.
evet genelde öyle diyorlar. 1 gün dinlenme yeterli sonra günlük yaşamınıza dönebilirsiniz diyorlar. ama ister istemez insan korkuyor. tüp bebek olunca daha tedirgin oluyorsun hepimizin başında olan bişey bu.
arkadaşlar çalışıyor olmamdan dolayı izin almak problem oluyor. transferden 3-4 gün sonra işe başlamam gerekecek. sizce embriyonun tutunmasında bi etkisi olurmu? işyerime gidip gelmek 1 saat sürüyor. ne yapmalıyım sizce?
Canım ben 20 gun evdeydım ıse gıtmedım. Senelık ızın kullandım. 6 gun evde yattım sonra yemek bulasık kendımı yormadan yaptım. Karnına basınc uygulayacak hareketlerden kacın bence. Ben derımkı 10 gun rapor al hem ıs stresı de olamaz. Sureklıde acaba demezssın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?