tranferin 10 günü negatif çıktı tes tarihim 11 gündü bir kaç gün sonra yükselirmii

nurten74

esrarlı gözler
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
221
2
116
Osmaniye
arkadaşlar bilgisi olan varmı lütfen yazsın kendimi teselli edemiyorum çok üzgünüm 5 gün tranfer yaptırdım bu gün 10 gün doktorum 11 gün test yaptırmamı söyledi ben sabredemedim bu sonuç negatif çıktı sizce birkaç gün sonra yaptırsam çıkarmı benim gibi olan varmı hiç lütfen cevap yazın

Sizin için hayırlı olan olur inşallah
hiç bi fikrim yok çünkü transfer aşamasına erememiştik...

geçmişteki deneyimlerime göre malesef hamile değilsin gbi gözüküyor, Hayırlısını isteyelim inşallah bi mucize olur, ben 2 denememdede 8 günü dayanamayıp yaptırmıştım birdaha da yükselmedi, forumdan takip edebildiğim kadarıyla eğerki pozitifse 8. günde olsa değer düşük oluyor fakat çıkıyor kanda.

arkadaşımn daha test yaptırmadım bu gün akşam eşim geldikten sonra hastaneye gitip yaptıracağız hiç umudum yok ama yine de yaptıracağınz sonucu yazarım

içimi erittin nurten..dilerim hamilesindir canım..değilsen bile üzülme yine denersin...RABBİM SEVİNDİRSİN SENİ..

cnm uzulerek belırtmek ısterımkı negatıf olabılır yınede allahtan umıt kesılmez hakkında ne hayırlısıysa onu versın bende ılk embrıyo transferımın 7 gunu 82 betahcg sonucumdu dondurulmuslarla 9 gunum 1.20 ıdı zaten ıkı gun sonra negatıf aldım allah hepımıze sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…