hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum
Transeksüel demek; erkek olup da kadın kiyafeti giyinip, peruk takan, makyaj yapan ve de göğüslerine silikon taktıran ama hala cinsel organı duran erkek demektir. Benim bildiğim bu. Bunun kadın versiyonu var mı bilmiyorum. yani hiç kadın transeksüel görmedim, duymadım. Belli ki sizin erkek arkadaşınız(!) kendini erkek hisseden bir bayan. Yani şu pozisyonda ona ancak lezbiyen diyebiliriz. Kadın hali ile kadınlardan hoşlanan kişilere verilen isimdir bu.
Şimdi gel gelelim işin aşk kısmına.
Olabilir ama olduğunu sanmıyorum. Belli ki siz erkeklerden çok çekmiş birisiniz ve bu kişi size ilgi, sevgi gösterince "bak işte erkekler iğrenç, oysa ki x ne kadar da sevecen, sıcak kalpli.. cinsel kimliği benim için hiç önemli değil" demişsiniz. Ama işin aslı öyle değil işte. Ameliyat olacak demişsiniz. Olabilir. Ama o hiçbir zaman asla gerçek bir erkek olamayacak. Uzvu ameliyatla takılacak, belki de hiç ereksiyon olamayacak. Hadi evlendiniz diyelim..Asla çocuğunuzun olmamasına nasıl tahammül edebileceksiniz? İlla ki bir evladınız olmasını istemeyecek misiniz? Ailenize yazık değil mi? Torun koklamak onların da hakkı değil mi sizce?
Evlatlık aldınız diyelim; o çocuk büyüdüğünde fark etmeyecek mi babasının(!) gerçek kimliğini?Hiç fark etmeyecek mi sanıyorsunuz?
Devir teknoloji devri.. Ufacık çocuklar bile cin gibi şimdi, senden benden bilgili.. Öğrenince ne olacak? Bir kavram karmaşası, kimlik arayışı..psikolojik bunalım.
İşin dini boyutundan hiç söz etmedim farkındaysanız; o hüküm kesin zaten. -Büyük günah-
Kısacası seviyorum, aşkın gözü kör diyorsunuz ama bence bu kadar da kör olamamalı. Eğer bu tüm saydığım olumsuzluklara rağmen yine de onunla olurum diyorsanız hiç durmayın, birlikte olun.
Ama bence iyice bir düşünüp öyle karar vermek gerek.