trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilinizin trans değil lezbiyen olduğunu söyleyenler olmuş. Kendisini karşı cins gibi hisseden bireyler trans bireylerdir arkadaşlar ve bu hanımın sevgilisi transtır. İçinizden geldiği gibi yaşayın lütfen. Toplum baskısına göre değil. Daha geçenlerde kendini erkek hisseden bir kadın yani daha doğrusu bir trans babasının ve toplumun baskılarından dolayı intihar etti. Sevgilisi olan hanım da feryat etti. Kimsenin translara bunu yapmaya hakkı yok. Ameliyatı da düşünüyormuş madem. Bence sorun yok.

Kesin fake diyen arkadaslar gelmedi mi daha ya merak ettim acaba baslarina bisey mi geldi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

trans bir bireyle değil hormon tedavisi gören ilerde trans olacak ,kendisini erkek gibi hisseden bir kadınla birliktesiniz..bu durumda partnerinizde sıkıntı yok sizde biseksüel davranışlar söz konusu oluyor muhtemelen ameliyat süreci sonunda bütün ilginizi kaybedeceksiniz...içeriğe girmeyeceğim benim tasvip etmediğim içten geldiğini düşünmediğim sapıkça bir durum olarak kabul ettiğim bir durum olduğu için..umarım aradığınızı bulursunuz.hayırlı bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Arkadaşların söylediklerine katılıyorum, bence de bu konuyu operasyondan sonra düşünmeye başlamalısınız, çünkü operasyondan sonra erkek bedenine sahip olduğunda aynı şeyleri hissetmeyebilirsiniz. Yani eğer sizde de henüz keşfetmediğiniz bir lezbiyenlik durumu söz konusuysa her şey çok farklı gelişecektir. Daha önce herhangi bir kadından hoşlanmadınız sanıyorum, peki çok özel olmazsa bir erkeğe daha önce birşeyler hissettiniz mi, " yakışıklı adam, iyi adam" ın ötesinde, cinsellikle ilgili şeyler? Bu sizin kendi cinsel kimliğinizle ilgili ipucu olup yardımcı olabilir. Tabi biseksüel de olabilirsiniz bu da ayrı bir konu ama , hepsinin çıktığı yol şu: erkek bedenine sahip olduğunda bu kişiye olan hisleriniz aynı olacak mı? Bu sorunun cevabını da ameliyattan sonra bulabilirsiniz. Eğer duygularınız değişmezse ve "doğurarak" çocuk sahibi olmak istemiyorsanız bence sorun olacak bir durum yok. Aşk dünyadaki en güzel duygudur. Elbette zorluklar yaşayacaksınız, özellikle Türkiye buna alışabilmiş bir ülke değil, fakat birlikteliğinizi devam ettirmek isterseniz kimsenin sizi pek tanımadığı bir yere yerleşip pekala rahat yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum. En önemli şey sizin kendinizden emin olmanız. Kendiniz için en doğru kararı vermenizi dilerim :34:

Hayret bu konu nasıl trend olmamış?

Konuya geliyorum, eğer dini boyutu hakkında hassassanız (dinde nasıl bir yeri var bilmiyorum ama) vicdan azabı çekecekseniz, insanların ne dediğini takacaksınız, ilerde bazı şeyler problem olacaksa bence kesinlikle bu sevdadan vazgeçin.

Ama eğer dini takmam dine göre yaşamam, benim için hiçbir şey sorun değil diyorsanız ve ilerde de böyle düşüneceğinizden eminseniz devam edin kimseyi de takmayın bence. Geçici bir duygu da olabilir, ilerde pişmanlık yaşayabilirsiniz bunları da düşünün derim

Su escinselligin hastalik olmadigini ne zaman nasil ogretebilecegiz bu topluma bilmiyorum.

Ismarlama olmuyor bu işler, o yüzden ne kendinizi suçlayın nede karşısınızdaki kişiyi.
Sevmişsiniz birbirinizi, özel tercihlerin hiç bir önemi kalmıyor bu durumda.
İleriyi düşünmeden şimdi yaşamaya bakın hayatınızı, ileride ne olur ne olmaz kim bilebiliyor ki. Öyle olsa ne mutsuz evlilik olur nede kocası tarafından dövülen hatta öldürülen kadınlar olur.
İnanç konusunda bir şey söyleyemem.
Ama bence hiç bir inanç, insanın sevgisine , hemde bir insana duyduğu sevgisine engel olmaz, olmamalı.
Fazlasıyla zorlu zamanlar sizi bekliyor evet ama birlikte umarım aşarsınız tüm sorunları.

İyi günler. :)

Lezbiyen değilim diyorsunuz ama o şekilde hissetmeyen biri kadın görünümünde birinden nasıl hoşlanabilir? İçi erkek olsa da dışı kadın sonuçta.. Hani ameliyattan sonra aşık olsanız neyse diyeceğim. Amaaan nasıl bir konu bu neyse saygı duyup geçeyim ben..

Rüzgar erkoçlar kimliği değişince askere çağırmışlar birde şafak saycaksınız 😃

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Rüzgar erkoçlar kimliği değişince askere çağırmışlar birde şafak saycaksınız 😃

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Oyy yandı o zaman :27: Askerde onun şimdiki kimliği ile görmezler doğduğu kimlikle görüp birde asılırlar :1:

Oyy yandı o zaman :27: Askerde onun şimdiki kimliği ile görmezler doğduğu kimlikle görüp birde asılırlar :1:

Hehe😃 psikoloji bozuk olduğundan ameliyat değişim falan erteletmiş sanırımda er yada geç vatani görevini yapacak 😃

Hehe😃 psikoloji bozuk olduğundan ameliyat değişim falan erteletmiş sanırımda er yada geç vatani görevini yapacak 😃

Eh herşeyin bir bedeli vardır, büyük değişimlerinde :1:

hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum

Transeksüel demek; erkek olup da kadın kiyafeti giyinip, peruk takan, makyaj yapan ve de göğüslerine silikon taktıran ama hala cinsel organı duran erkek demektir. Benim bildiğim bu. Bunun kadın versiyonu var mı bilmiyorum. yani hiç kadın transeksüel görmedim, duymadım. Belli ki sizin erkek arkadaşınız(!) kendini erkek hisseden bir bayan. Yani şu pozisyonda ona ancak lezbiyen diyebiliriz. Kadın hali ile kadınlardan hoşlanan kişilere verilen isimdir bu.
Şimdi gel gelelim işin aşk kısmına.
Olabilir ama olduğunu sanmıyorum. Belli ki siz erkeklerden çok çekmiş birisiniz ve bu kişi size ilgi, sevgi gösterince "bak işte erkekler iğrenç, oysa ki x ne kadar da sevecen, sıcak kalpli.. cinsel kimliği benim için hiç önemli değil" demişsiniz. Ama işin aslı öyle değil işte. Ameliyat olacak demişsiniz. Olabilir. Ama o hiçbir zaman asla gerçek bir erkek olamayacak. Uzvu ameliyatla takılacak, belki de hiç ereksiyon olamayacak. Hadi evlendiniz diyelim..Asla çocuğunuzun olmamasına nasıl tahammül edebileceksiniz? İlla ki bir evladınız olmasını istemeyecek misiniz? Ailenize yazık değil mi? Torun koklamak onların da hakkı değil mi sizce?
Evlatlık aldınız diyelim; o çocuk büyüdüğünde fark etmeyecek mi babasının(!) gerçek kimliğini?Hiç fark etmeyecek mi sanıyorsunuz?
Devir teknoloji devri.. Ufacık çocuklar bile cin gibi şimdi, senden benden bilgili.. Öğrenince ne olacak? Bir kavram karmaşası, kimlik arayışı..psikolojik bunalım.
İşin dini boyutundan hiç söz etmedim farkındaysanız; o hüküm kesin zaten. -Büyük günah-
Kısacası seviyorum, aşkın gözü kör diyorsunuz ama bence bu kadar da kör olamamalı. Eğer bu tüm saydığım olumsuzluklara rağmen yine de onunla olurum diyorsanız hiç durmayın, birlikte olun.
Ama bence iyice bir düşünüp öyle karar vermek gerek.

Benim anlamadığım siz normal erkeklerle daha önce sevgili olmuş , normal bir yaşam sürmüşsünüz , daha sonradan böyle bir şeye ilgi duymuşsunuz.
Yani sizin sonradan böyle hislere girip kapılmanız bence hiç normal değil.

neredeyse aynı yaştayız ve bütün hayatımızı kökten değiştirecek kararlar için bence yaşın çok genç ve kendinden emin değilsin.ilişkini zaten bitirmişsin bence kendin için doğru olanı yapmışsın çünkü daha şimdiden bu kadarıyla yıkıldıysan ilerde çok daha fazlasına göğüs germen gerekecekti ve daha çok vicdan azabı çekecektin.birini söz verip yarıyolda bırakmaktansa kendi sınırlarını kabul edip baştan o yola hiç girmemek çok daha iyidir.işin dini boyutu bir yana çünkü o sadece senin inancınla alakalı kimse sana tam olarak doğru yada yanlış deme hakkına sahip değil.bana göre eğer yaşadığın toplumun anlayışlarına karşı gelmenin baskısını kaldırabileceksen daha sonra pişman olmadan,olsan bile yapmış olduğun seçimlerin sonuçlarını yıkıma uğramadan kaldırabileceksen geri kalan her şey boştur kendini özgür bırakabilirsin bedelini ödeyecek olan yine sensin zaten.kendine bunu sormalısın eğer kaldıramam diyorsan toplumun genel anlayışlarına ne kadar uygun yaşarsan o kadar az baskı görürsün ve daha az bedel ödemek zorunda kalırsın mutlu olurmusun orası sana kalmış.bana göre bu toplumda hala aşılamamış şeyler çok.bakıyorumda bu konuda doğru düzgün bilgisi olmayan insanlar dahil çok kolay hastalık damgası yapıştırıyorlar yada dinle yargılıyorlar.aynı durumda olsalardı gerçekten dediklerinin ne kadarını yaparlardı merak ediyorum.bu acımasızca yargılanan insanlar gerçekten pek çok şeyi göze alıyorlar hem manevi hem fiziksel olarak acı çekiyorlar.gerçekten sadece toplum onaylamıyor diye bu kadarına gerek var mı eğer mümkün olsaydı onlarda sıradan olmak isterlerdi bence bu şartlar altında ama demekki mümkün değil o zaman ne yapmalı ölümemi gidilmeli?

Son düzenleme:
Ben 21 yasıdayım gayet sakin bi hayatım vardı aşırılıklarım yoktu yani. ama sonra bedeni kadın ama kendini erkek hisseden birisne asık oldum iki yıl birlkteliğmz sürdü.kesnlikle bakınca anlamzsınz durumunu.cok seviyorum ama gecen yaz ailem öğrendi sorunlar yasadım okula dönünce tekrar görüşmeye başladım dayanamadım.gecenlerde annmle bbmın bi kaç sözü yine huzursuz etti ayrldım.ama yokluguna dayanamıyorum.aslında ailem değil vijdanım bni rahat bırakmıkyor.bir haftadır görüşmüyoruz.bi çok sey okudumö bukonuyla ilgili bilmemeyi dilerdim.bazen omuzlarma bu yuk cok fazla geliyor.altından kalamıyorm.devm edemem ailem sonra günahmı korkusu evet günahmı dyorum cunku cevabını bilemiyosunz.sorabilcegn net bi cevp alabilcegn kmse yok.askın gözü kara evet ama biyerde acmak zorundakalıyosunz ordayım tam.ikiyılda hçmi konuşmadık bunları tabiki konuştuk yapamycagmı söyledgm cokoldu. ama kopamadık.unutamıyorum.cok sevyorum amelişyat olucak onumuzdeki yıl.yanında olmalımıyım.nefsime engel olmaıyorum.aslında gunahmı blmıyorum bile..dogustan boyle hissedyormus.cok sey anlatıı bununla ilgili.küçüklük fotogrflarında ble kyafetleri sacları bi erkek asla bı kız cocgu gbi gydiremezlermiş.cok ,iyi birisi.yanındayken kndmi guvende hissedyorum daha öncede erkek arkadsm oldu hc bi farkı yok hatta daha iyisi belki.smdi canım cok yanıyo ona nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum

ikinizin de tedavi görmesi şart kesinlikle. o ameliyat olup tamamen erkek olacaksa bile, sen onunla devam edeceksen bile tedavi olmalısınız. en azından yardım almalısınız. yoksa ilerde sorun yasarsınız. sen de hasta olabilirsin o da. ya da ikiniz de hasta olmayabilirsiniz ama bunu bi yardım almadan bilemezsiniz. ve bence cok iyi psikiyatr ve psikologlar arastırıp onlara gitmelisiniz. normal uzmanları asla küçümsemiyorum ama onlar bu tur durumlarla rutinde cok fazla karsılasmıyodur. bu konularla ilgili uzmanlardan yardım almalısınız. bu kararları onların ışıkları eşliğinde vermelisinz. burda hiç birimiz sana yardım edemeyiz. onlar sizi bu durumları yaşamıs insanlarla tanıstırır gercekten yasayanlardan neler hissettiklerini öğrenirsiniz. bence karsınızdaki kişi bayan olarak devam etmek için tüm tedavileri görup buna ragmen başaramazsa ameliyat olmalı. başarılı olursa zaten siz ondan soğursunuz ve cok gençsin zor olur evet ama unutabilirsin insanlar boşanıyo nişan atıyo sen de unutursun zamanla. ama eğer olmuyo ben erkek olcam tamamen ameliyat olcam derse GENE bir uzman eşliğinde ilişkinize yön verirsiniz. dua etmeyi ihmal etmeyin günah mı değil mi o konuda da biz bbilgi veremeyiz onu da alimlere danışman lazım o da burda olmaz ama siz dua etmeyi ihmal etmeyin ALLAH tan bir cıkıs yolu isteyin. 4444 tefriciye okuyup sıkıntınızı gidermeyi niyet edin burda biz ancak bunları söyleyebiliriz.

hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum

Ben interseksuel sanmistim...
O yuzden size lezbiyen bi iliski mi su an yasadigniz ve istedigniz sey ne onu adlandirin yazmistim. Cunku hormon ve ameliyat sonrasi o bambaska biri olurken siz daha farkli hissedebilirdiniz...
Ayrica daha onceden erkek arkadasinizin olmasi belirleyici degil, biseksuel olmadiklari halde bazi gay bireyler kendilerini kesfetmeye calistiklari donemde kadinlarla da beraber olabiliyorlar. Sizin durumunuz da boyle olabilir diye dusundum.
Bence sevgilinizin bir sorunu yok, siz kendinizi kesfedip bi karar vermelisiniz... bu surecte bir uzman destegi almanizi tavsiye ederim.
Ne istedigmi biliyorum demissiniz ama anlatiminiz pek oyle degil maalesef.

Ilaveten, siz onu ilk tanidiginizda da trans ise ve sizi ceken sey bu olduysa dusunmenizi gerektirecek birsey de kalmiyor zaten.
Hamile kalmak icin de sperm bankasini kullanirsiniz bu kadar istedikten sonra...
Dini boyutunu yazmissiniz, onu bilemem, sizin inanciniz/karariniz...

vücudu halen kadın olsa da o bir erkek.. o böyle hissediyor ise öyle.. bunun için ameliyat olmayı ve vücudu ile de bütün olmayı istiyor..

bunun lezbiyenlikle ilgisi yok.. lezbiyenler kadındır.. erkek olduklarını iddia etmezler.. öyle hissetmezler.. cinsel tercihleri farklıdır.. cinsiyetleri değildir olay..

lezbiyen olan sonrasında trans olabilenler de var ama erkek arkadaşınızın geldiği nokta artık "erkek" olmak..

siz de bir erkeği seviyorsunuz..

fiziksel çekim nasıl var ya da yok.. bu kısmı çok özel bir ayrıntı.. o da sizin özeliniz.. biseksüel de olsanız bu sorunuza vereceğim yanıtı değiştirmez.. çekeceğiniz zorluk ve karar süreci yine aynı olacaktır..

saygı duyuyorum ve allah yardımcınız olsun diyorum..

sizin yerinizde olsam vazgeçemezdim, vazgeçmezdim..

ama zor olacaktır muhakkak..

bende bioseksüel birine aşıktım bi aralar oda hem erkek hemde kızlardan hoşlanıyordu biz çıkarken erkeklerle opüsuyordu sonra dayanamadım pes ettim eğer normal olsaydı evlenebilirdim :(((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X