trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yol yakınken dön derim.Cinsellik yaşadınız mı bilemiyorum,yaşadıysanız sen de lezbiyensindir.Yaşamadıysanız sadece farklı bulduğun için çekici geliyordur.Veya aykırılığı,yalnızlığı seni etkiliyordur.

Senin konun tv de izlediğim bir çifti hatırlattı.Bir transseksüel ile bir lezbiyen çift vardı.Hayatımda gördüğüm en tuhaf çiftti.Cinsiyet değiştirip kadın olan bir erkek,neden hala bir kadınla beraber olur.Lezbiyen biri neden tam bir kadın yerine geçmişte erkek olan biriyle olur.
Aynı şekilde sen lezbiyensen,kadınlara ilgi duyuyorsundur.İlgilendiğin kadın,erkek olursa ilginin kalmaması gerekir.
Her şekilde kabulümdür,sevdiğim kişi cinsiyet değiştirse de bana farketmez demek bana göre epey aşmış bir mantık.

Canım ameliyat olacakmış zaten o halde sorun nedir LGBT birey olmak kotu yada utanç duyulacak bir şey değil bence vazgecmeyin yaptığınız kotu bir şey değil hem niye günah olsun ki sonuçta doğuştan gelen bir durum ve konuda Allah yarattı yaşadığınız şey ayıp değil sadece toplum çok geri bu konuda

4 yaşından beri psikoloğa mı gidiyor o yaşta belli oluyor muymuş öyle şeyler?

4 yaşından beri psikoloğa mı gidiyor o yaşta belli oluyor muymuş öyle şeyler?
LGBTlik belli bir yaşa gelince oluşan bir şey değil. 3-4 yaşlarında belli oluyor ancak dışa vurumu genelde biraz daha büyüyünc oluyor.

Yol yakınken dön derim.Cinsellik yaşadınız mı bilemiyorum,yaşadıysanız sen de lezbiyensindir.Yaşamadıysanız sadece farklı bulduğun için çekici geliyordur.Veya aykırılığı,yalnızlığı seni etkiliyordur.

Senin konun tv de izlediğim bir çifti hatırlattı.Bir transseksüel ile bir lezbiyen çift vardı.Hayatımda gördüğüm en tuhaf çiftti.Cinsiyet değiştirip kadın olan bir erkek,neden hala bir kadınla beraber olur.Lezbiyen biri neden tam bir kadın yerine geçmişte erkek olan biriyle olur.
Aynı şekilde sen lezbiyensen,kadınlara ilgi duyuyorsundur.İlgilendiğin kadın,erkek olursa ilginin kalmaması gerekir.
Her şekilde kabulümdür,sevdiğim kişi cinsiyet değiştirse de bana farketmez demek bana göre epey aşmış bir mantık.
Bu arada konu eskiymiş ama en üstte mesajınızı gördüğüm için yazayım dedim.

"Cinsiyet değiştirip kadın olan bir erkek,neden hala bir kadınla beraber olur.Lezbiyen biri neden tam bir kadın yerine geçmişte erkek olan biriyle olur."
demişsiniz ya... Transseksüellik ile eşcinsellik tam olarak aynı şeyler değil. Yani bu durumda cinsiyet değiştiren erkek kadınlardan hoşlanıyor evet, gay değil yani. Ama kendisi de kadın olmak istiyor, kadın bedeninde kadın olarak yaşamak istiyor. E kadınlardan etkilenen biri olarak, kadın olunca da bu devam ediyor.

Translar eşcinsel oldukları için değil, kendilerini sahip olduklar cinsiyetin vücuduna ait hissetmedikleri için cinsiyet değiştiriyorlar. Her eşcinsel potansiyel trans değildir yani.

Konu sahibinin 7 sayfadır tek bir yorumuna rastlamadım... İlginçç..

Konuya gelirsek diyebileceğim tek şey keşke insanlara öcü gibi bakmasalar...
Dini boyutunu bilmem günahını sevabını bilmem ama kimse zevk olsun diye vücudu kadınken ruhu erkek veya tam tersi olmayı seçmez...
Herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorum ben...
Çünkü ''normal'' insanlar diğerlerine ''anormal'' gözüyle bakıp izin verilse neredeyse şeytan taşlarcasına taşlayacaklar insanları.. Yazıııkkk... Cahilliğin geldiği son nokta.

Son düzenleme:
Konu sahibinin 7 sayfadır tek bir yorumuna rastlamadım... İlginçç..

Konuya gelirsek diyebileceğim tek şey keşke insanlara öcü gibi bakmasalar...
Dini boyutunu bilmem günahını sevabını bilmem ama kimse zevk olsun diye vücudu kadınken ruhu erkek veya tam tersi olmayı seçmez...
Herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorum ben...
Çünkü ''normal'' insanlar diğerlerine ''anormal'' gözüzüyle bakıp izin verilse neredeyse şeytan taşlarcasına taşlayacaklar insanları.. Yazıııkkk... Cahilliğin geldiği son nokta.
Sadece bir kere -begen- butonuna tiklayabiliyorum.keske 100 kere tiklayabilsem.
Konu sahibine gelince, seviyorsan askini sonuna kadar yasamalisin.

Ben 21 yasıdayım gayet sakin bi hayatım vardı aşırılıklarım yoktu yani. ama sonra bedeni kadın ama kendini erkek hisseden birisne asık oldum iki yıl birlkteliğmz sürdü.kesnlikle bakınca anlamzsınz durumunu.cok seviyorum ama gecen yaz ailem öğrendi sorunlar yasadım okula dönünce tekrar görüşmeye başladım dayanamadım.gecenlerde annmle bbmın bi kaç sözü yine huzursuz etti ayrldım.ama yokluguna dayanamıyorum.aslında ailem değil vijdanım bni rahat bırakmıkyor.bir haftadır görüşmüyoruz.bi çok sey okudumö bukonuyla ilgili bilmemeyi dilerdim.bazen omuzlarma bu yuk cok fazla geliyor.altından kalamıyorm.devm edemem ailem sonra günahmı korkusu evet günahmı dyorum cunku cevabını bilemiyosunz.sorabilcegn net bi cevp alabilcegn kmse yok.askın gözü kara evet ama biyerde acmak zorundakalıyosunz ordayım tam.ikiyılda hçmi konuşmadık bunları tabiki konuştuk yapamycagmı söyledgm cokoldu. ama kopamadık.unutamıyorum.cok sevyorum amelişyat olucak onumuzdeki yıl.yanında olmalımıyım.nefsime engel olmaıyorum.aslında gunahmı blmıyorum bile..dogustan boyle hissedyormus.cok sey anlatıı bununla ilgili.küçüklük fotogrflarında ble kyafetleri sacları bi erkek asla bı kız cocgu gbi gydiremezlermiş.cok ,iyi birisi.yanındayken kndmi guvende hissedyorum daha öncede erkek arkadsm oldu hc bi farkı yok hatta daha iyisi belki.smdi canım cok yanıyo ona nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
anne olmak istemiyormusun ?

Benimde var öyle bir tanıdığım ki ben onu ilk tanıştığımızda erkek biliyordum giyimi kuşamı saçı başı hareketleri hep erkek,sonradan kadın olduğunu öğrenmiş çok şaşırmıştım.Sanırım sizinki de böyle bi durumda oldu.Yoksa lezbiyen olduğunuzu düşünmüyorum.

Yapabileceğinizi sorumluluğunu alabileceğinizi düşünüyorsanız bırakmayın.

biz resmi olan kitaba göre hareket etmek zorundayız aynı şekilde o profesör de öyle eğer ki dsm 6 da eşcinselliğin hastalık olduğu üzerinde anlaşılırsa ona göre davranmakla yükümlüyüz demektir :KK31:
Dünya Sağlık Örgütü eşcinselliği hastalık kapsamından çıkardı .Çıkarmak zorunda kaldı çünkü tedaviye yanıt verenlerin sayısı çok düşük .Eşcinsellik bir kişilik bozukluğudur ama insan ben bu şekilde mutluyum diyorsa da yapılabilecek pek bir şey yoktur saygı duymak dışında .

Sınavlarınız birleşmiş.Erkek hissediyor diye Erkek olmuyor malesef biyolojik olarak bir kadın.Dolayısıyla ilişkiniz dinen yasak.İkinizde bir tercih yapacaksınız.O kadın yada zahiren Erkek olmayı seçecek.Siz onunla olup olmamayı. Bunları günah mevzunu açtığınız için yazıyorum. İkinizinde doğruyu seçme şansı var,tabiki yanlışıda.Uyaran uyarır,seçim size kalmış.

Trans degil, escinsel anladigim kadariyla.
Doktor kontrolunde hormon tedavisi aliyor mu? Sakallar vs?

Acikcasi onun sizden hoslanmasi normal.
Eger siz lezbiyenseniz ve uzuvlari olmayan biriyle kadin kimliginizle beraber olmak istiyorsaniz bu kisi sizin isteklerinize yanit verecek kisi.
O cinsel kimligini bulmus bence ama siz kararsizsiniz sanki. Mesela baska herhangi bi erkek ilginizi cekiyor mu? Bunlari dusunup bir yandan da psikolojik destek alirsaniz kararsizliklarinizi daha kolay aşarsiniz bence. Sizin yanitlariniza gore biseksuelligi savunanlar olacaktir ama bence biri hormonal digeri duygusal kimlik...ikisini bir bedende birlestirmek daha dogru geliyor bana.
çok bilimsel ve soğuk kanlı açıklamışsın ama herkesin yapabiliceği bir şey değil. bir kere toplum normlarına aykırı. şahsen bana da aykırı.

günahını sevabını bilmem ama henüz trans değil arkadaşın..
ameliyattan sonra trans olacak...
şu anda ruhu erkek olsada bedeni kadın...
sakın sakın kınadığımı fln düşünme bence çok doğal..
iyice düşün bu konuyu nereye kadar devam edebilirsin ailen arkanda dururmu..
herşeyi hesaplamak lazım...

çok bilimsel ve soğuk kanlı açıklamışsın ama herkesin yapabiliceği bir şey değil. bir kere toplum normlarına aykırı. şahsen bana da aykırı.
kisisel olarak benim de tercih edecegim birsey degil,
hem duygusal hem de biyolojik gelisim olarak.
fakat trans olan kisi cinsel kimligni bulmus, ne yasadigni hangi sebeple bunu sectigni bilemeyiz...
konu sahibindeki sorun henuz kendini bulamamis olmasi bence.
buna karar verdiginde kimseye zarari olmadan ozel hayatini nasil yasayacagiyla ilgilenmiyorum.
elbette bu toplumda zorluklari var ancak evlenip cocuk yapip kimlik bunalimi yasamasindansa simdiden uzman destegi almasi daha dogru geliyor...

ayrica cok da kati bir toplum degiliz bence, mahalle baskisi dedigmiz sey soz konusu olsa da bulent ersoy diyince ekrana kitlenen ayni toplum, cinsiyet degisimi yapmasa da ozel hayatindan ziyade farkliliklari kabullenerek eserlerine ilgi duyduklari saygiyla andiklari zeki muren ornegi de var.

Insanlar nasil mutluysa oyle yasasinlar diye dusunuyorum.
Ozenerek degil icsel bir sekilde hissederek yonelimlerine gore yasamalari beni rahatsiz etmiyor, cunku kisilikleri ve yaptiklari ise gore degerlendiriyorum.
Bunun haricinde kadin erkek bir ciftin cinsel hayatini dinlemeye ne kadar uzaksam onlara da oyle...

kisisel olarak benim de tercih edecegim birsey degil,
hem duygusal hem de biyolojik gelisim olarak.
fakat trans olan kisi cinsel kimligni bulmus, ne yasadigni hangi sebeple bunu sectigni bilemeyiz...
konu sahibindeki sorun henuz kendini bulamamis olmasi bence.
buna karar verdiginde kimseye zarari olmadan ozel hayatini nasil yasayacagiyla ilgilenmiyorum.
elbette bu toplumda zorluklari var ancak evlenip cocuk yapip kimlik bunalimi yasamasindansa simdiden uzman destegi almasi daha dogru geliyor...

ayrica cok da kati bir toplum degiliz bence, mahalle baskisi dedigmiz sey soz konusu olsa da bulent ersoy diyince ekrana kitlenen ayni toplum, cinsiyet degisimi yapmasa da ozel hayatindan ziyade farkliliklari kabullenerek eserlerine ilgi duyduklari saygiyla andiklari zeki muren ornegi de var.

Insanlar nasil mutluysa oyle yasasinlar diye dusunuyorum.
Ozenerek degil icsel bir sekilde hissederek yonelimlerine gore yasamalari beni rahatsiz etmiyor, cunku kisilikleri ve yaptiklari ise gore degerlendiriyorum.
Bunun haricinde kadin erkek bir ciftin cinsel hayatini dinlemeye ne kadar uzaksam onlara da oyle...
bence bu verdiğin örnekler, kendi kimliklerini kabul ettirmek adına normal insanlardan kat be kat ileride.. yaptıkları işler olsun, belli aydın kesimin desteği olsun, paranın ve şöhretin gücü olsun bunlar hep cesaret için geçerli nedenler. kaldı ki Zeki Müren vefat edeli kaç yıl geçmesine rağmen ve sanat dünyasına neler katmasına rağmen tercihleri her zaman anımsanır. Bülent Ersoy desen daha beter, bence o görünüşün altında çok zayıf karakterli ve acılarla dolu bir insan yatıyor.
Verilen kararların yükünü taşımak bazen çok daha zordur.

Sonucta ikinizde kadinsiniz. Bilemiyorum ama biraz sosyal olmayi deneseniz. Kendinize bir erkek arkadas edinseniz belki tercih ve hissettikleriniz hakkinda daha farkli dusunursunuz. Cok zor bir durum.. Allah yardimciniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X