trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rüzgar erkoçlar kimliği değişince askere çağırmışlar birde şafak saycaksınız 😃

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

o askerlik yapmıştı ya :) dizide zorluk cekmez bence,,,

saka bı yana,, çok guzel bayandı,

cinsel kimlik ayrimi:
kadın doğup kadın hissedenler
cis kadın

erkek doğup erkek hissedenler
cis erkek

kadın doğup erkek hissedenler
trans erkek

erkek doğup kadın hissedenler
trans kadın

cinsel yönelim ayrımı başka birşey, kimi sevdiğinle alakalı (hetero-, homo-, bi-)

şimdiki lgbt kültürüne göre böyle. ameliyat olup olmamasından bağımsız olarak, kendini nasıl gördüğüne göre isimlendiriliyor. ki saygılı olan da budur zaten.

konu sahibi, bu sitede seninle benzer bir deneyimi olan kimse yok, bence başka kişilere sor aklına takılanları. ingilizce arama yapmaya çalış mümkünse.

canım durum zor olsada bir bayan ilerde erkege ihtiyac duyar.. şimdilik birlikte olup bu işe son vermen lazım bunun sende farkında olacaksın

o askerlik yapmıştı ya :) dizide zorluk cekmez bence,,,

saka bı yana,, çok guzel bayandı,

Aynen bebek gibiydi yüzü yazık etti

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

hahahahha biraz saçma olacak ama hep merak ettim..şimdi siz geçmişinizde erkeklere ilgi duyuyordunuz...sonradan vücudu kadın olan birine asık olunca nasıl oluyor...onunda göğüsleri falan var demi tuhaf gelmiyor mu.....ay kusura bakmayın ne olur yargılamak veya küçük görmek için demiyorum

kendimi sizin yerinize koyunca tuhaf oldum

saçları var mı..

:26::26::26:

bende bioseksüel birine aşıktım bi aralar oda hem erkek hemde kızlardan hoşlanıyordu biz çıkarken erkeklerle opüsuyordu sonra dayanamadım pes ettim eğer normal olsaydı evlenebilirdim :(((((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kötüymüş gerçekten :53:

Hastalığı bırak sapıklık diyorlar ya..

Bi de o var tabi. Ruh sagligi ve hastaliklari tani kitabindan cikartilmistir 90li yillarda bi hastalik olarak kabul edilmez. Her yerde yaziyorum yine yazicam yine hastalik, sapkinlik diyecekler o ayri.

Bi de o var tabi. Ruh sagligi ve hastaliklari tani kitabindan cikartilmistir 90li yillarda bi hastalik olarak kabul edilmez. Her yerde yaziyorum yine yazicam yine hastalik, sapkinlik diyecekler o ayri.

Geçtiğimiz günlerde bir Profesörün bu konudaki açıklamalarını dinledim. Bu kadar net çizgiler yok aslına bakarsanız. Hastalık olarak kabul eden bir kesim olduğu gibi aksini düşünen insanlarda var.

Birde şu var bu durum günümüzde bir hastalık olarak kabul edilmiyor diyelim (ki öyle değil), bundan bir kaç yıl sonra aynı düşüncenin hakim olacağından emin miyiz? Çoook eskiden şizofreni hastaları cadı diye yakılıyordu değil mi?

Ayrıca hormon tedavisi olup bu durumdan kurtulan insanlarda var. Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Geçtiğimiz günlerde bir Profesörün bu konudaki açıklamalarını dinledim. Bu kadar net çizgiler yok aslına bakarsanız. Hastalık olarak kabul eden bir kesim olduğu gibi sizin gibi düşünen insanlarda var.

biz resmi olan kitaba göre hareket etmek zorundayız aynı şekilde o profesör de öyle eğer ki dsm 6 da eşcinselliğin hastalık olduğu üzerinde anlaşılırsa ona göre davranmakla yükümlüyüz demektir :31:

biz resmi olan kitaba göre hareket etmek zorundayız aynı şekilde o profesör de öyle eğer ki dsm 6 da eşcinselliğin hastalık olduğu üzerinde anlaşılırsa ona göre davranmakla yükümlüyüz demektir :31:

Bilim sadece kitaplardan ibaret değil ki. İnsanlar deneklerle çalışıp makaleler yazıyorlar. Onlara da bakmak lazım.

Ayrıca bilimde sadece kanunlar değişmez. Teoriler yeni ispatlarla değişebilir. Bu kadar net konuşmamak lazım.

Bilim sadece kitaplardan ibaret değil ki. İnsanlar deneklerle çalışıp makaleler yazıyorlar. Onlara da bakmak lazım.

Ayrıca bilimde sadece kanunlar değişmez. Teoriler yeni ispatlarla değişebilir. Bu kadar net konuşmamak lazım.

yargılanırsam o kitapla yargılanırım, ruh sağlığı konusunda klavuz kabul ettiğimiz kitap odur bir de tabii ki zamanla deneyler, araştırmalar yapılıyor bunlar sonucunda eklemeler çıkarmalar yapılıyor en son geçen yıl dsm 5 çıktı mesela hızına yetişilmiyor :)) ekstrem olarak yanlış biliyorsunuz teoriler belirli birikimlerle değişir ancak bir hipotezin kanıtlanması ya da reddedilmesi o teorinin yanlışlanması ya da doğrulanması için yeterli değildir. yani teori bir anlamda ne tamamen doğrudur ne de tamamen yanlıştır diyemeyiz ancak gereksinimlere göre onu kabul ya da reddediyor görünürüz, dinamiktir yani onda haklısınız. ancak teori geçerliliğini kaybeder ve içerdiği bilgiler gereksinimi karşılamazsa yenilenir, eksikleri kapatılır içerisinden bir şeyler çıkartılır ya da eklenir. baştan başa silinmesi kaldırılmasıysa biraz imkansıza yakın

yargılanırsam o kitapla yargılanırım, ruh sağlığı konusunda klavuz kabul ettiğimiz kitap odur bir de tabii ki zamanla deneyler, araştırmalar yapılıyor bunlar sonucunda eklemeler çıkarmalar yapılıyor en son geçen yıl dsm 5 çıktı mesela hızına yetişilmiyor :)) ekstrem olarak yanlış biliyorsunuz teoriler belirli birikimlerle değişir ancak bir hipotezin kanıtlanması ya da reddedilmesi o teorinin yanlışlanması ya da doğrulanması için yeterli değildir. yani teori bir anlamda ne tamamen doğrudur ne de tamamen yanlıştır diyemeyiz ancak gereksinimlere göre onu kabul ya da reddediyor görünürüz, dinamiktir yani onda haklısınız. ancak teori geçerliliğini kaybeder ve içerdiği bilgiler gereksinimi karşılamazsa yenilenir, eksikleri kapatılır içerisinden bir şeyler çıkartılır ya da eklenir. baştan başa silinmesi kaldırılmasıysa biraz imkansıza yakın

Aynı şeylerden bahsediyoruz. Bu durumda teorik olarak eşcinselliğin bir hastalık olduğunu iddia eden ve deneylerle kanıtlayan bir bilim adamının elde ettiği sonuçlar aksi sonuçlar elde edilse de sizinde dediğiniz gibi "Baştan başa silinemez ve kaldırılması imkansızdır."

Dolayısıyla net konuşamayız. Bu bir hastalık değildir diyemeyeceğimiz gibi, hastalıktır da diyemeyiz.

Peki ya gelecekte bir hastalık olduğu net bir şekilde kanıtlanırsa?

Bu durumda böyle bir iç çatışmayı normalleştirmeye çalışmış, insanların bedenlerinde son derece ağır operasyonlar yaparak üreme kabiliyetlerini dahi kaybetmelerine neden olmuş hekimler nasıl hesap verecekler?

Peki ya aksiyse diyeceksiniz? Bir erkek başka bir erkekle cinsel ilişki yaşamadığı için en fazla ne kaybeder?

Bilemiyorum, bir çok açıdan değerlendirmek lazım konuyu...

Son düzenleme:

Aynı şeylerden bahsediyoruz. Bu durumda teorik olarak eşcinselliğin bir hastalık olduğunu iddia eden ve deneylerle kanıtlayan bir bilim adamının elde ettiği sonuçlar aksi sonuçlar elde edilse de sizinde dediğiniz gibi "Baştan başa silinemez ve kaldırılması imkansızdır."

Dolayısıyla net konuşamayız. Bu bir hastalık değildir diyemeyeceğimiz gibi, hastalıktır da diyemeyiz.

Peki ya gelecekte bir hastalık olduğu net bir şekilde kanıtlanırsa?

Bu durumda böyle bir iç çatışmayı normalleştirmeye çalışmış, insanların bedenlerinde son derece ağır operasyonlar yaparak üreme kabiliyetlerini dahi kaybetmelerine neden olmuş hekimler nasıl hesap verecekler?

Peki ya aksiyse diyeceksiniz? Bir erkek başka bir erkekler cinsel ilişki yaşamadığı için en fazla ne kaybeder?

Bilemiyorum, bir çok açıdan değerlendirmek lazım konuyu...

maalesef ama bu her konuda böyle bilimde sadece eşcinselliğe tabu olarak baktığımız için rahatsız edici geliyor :)

çünkü bugün yumurta sağlığa yararlıdır her gün yiyin diyorlar yarın zararlı yemeyin de diyebilirler gibi ama yumurta yemiş olmak ya da yememiş olmak bizi rahatsız etmiyor diğeriyse psikolojik ve sosyolojik açıdan insanları zora sokabilecek bir konu

hatta geçmişte etik dışı psikoloji deneyleri diye bakarsanız zamanında normal kabul edilen ancak günümüz kafasıyla bakıldığında şok edici deneyler var..

şok edici tıbbi uygulamalar var

ben yine de hastalık olmadığı düşüncesindeyim...

maalesef ama bu her konuda böyle bilimde sadece eşcinselliğe tabu olarak baktığımız için rahatsız edici geliyor :)

çünkü bugün yumurta sağlığa yararlıdır her gün yiyin diyorlar yarın zararlı yemeyin de diyebilirler gibi ama yumurta yemiş olmak ya da yememiş olmak bizi rahatsız etmiyor diğeriyse psikolojik ve sosyolojik açıdan insanları zora sokabilecek bir konu

hatta geçmişte etik dışı psikoloji deneyleri diye bakarsanız zamanında normal kabul edilen ancak günümüz kafasıyla bakıldığında şok edici deneyler var..

şok edici tıbbi uygulamalar var

ben yine de hastalık olmadığı düşüncesindeyim...

:42:, saygı duyuyorum...

Seviyorsan,toplum baskisi karsisinda guclu durabileceksen ve biyolojik olarak ondan bi cocugun olmatacagina raziysan bi sorun yok bence

konunun fake olduğunu düşünüyorum ve butür yazılar çoğaldı. çoğu yalan ortam yoklaması yapılıyor. kk yöneticileri biran önce çözüm bulsa iyi olur.

Henüz trans değil gibi, çünkü trans geçmemiş..:ssz: hala kadın kimliğinde, yani trans değil, lez.. Dönüşüm tamamlanınca trans olur:121: İleide pişman olmada :44:

Buraya da bir " konu fake" yorumu gelmiş. Arkadaşlar hayattaki sıkıntılar sadece aldatan eşler, sevilmeyen kaynanalar ve dedikoducu komşulardan ibaret değil. Bunlar gibi bir dolu olay oluyor etrafta. Size uzak şeyler olabilir, çevrenizde yaşanmıyor da olabilir ama böyle durumlar var ve olacak. Arkadaş buradaki hanımlara güvenip sıkıntısını paylaşmış, bence yardımcı olmaya çalışsak daha iyi.

Dünyada bir sürü günah varken sevmek mi günah? diyen arkadaşım dünyada yapılan hiçbir günah ve sevap karşılıksız kalmaz her günahın vebali ayrıdır.birbirine karıştırmayın bence. bu durumun günahına gelince "Erkeğe benzemeye çalışan kadınada,kadına benzeyemeye çalışan erkeğede lanet olsun" diye açıkca dinimizde yasak olduğu belirtilmiştir. Kuranı Kerim'de sakıncaları açıkca belirtilmiştir.Mealini okursanız görürsünüz . Durum tabiki çok üzücü o çocuğun yerinde kesinlikle olmak istemezdim. Özellikle 0-6 yaş gurubu çocukların cinsel ve duygusal arayışlarının yoğunca yaşandığı dönemde bilinçsiz çoğu aile bu ayrımı yapmalarında çocuklarına destek olamıyorlar. Onlarda çevrelerinde gördüğü karşı cinsi rol model alabiliyolar malesef :( Sözün özü durum üzücü fakat konu net ,onun bu durumuna duygusal cevap vererek sende vebale girme derim. Ona tabiki sırtını çevirme ama durumun hassasiyetini farkına var geleceğinide mahvetme çünkü her kadın bi gün mutlaka anne olmak ister. (Kimseyi kırmak istemem bunlar benim bildiklerim fetva verme gibi niyetim yok.bildiğini paylaşıp yardımcı olmak tek maksatım.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X