Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu maalesef
Okudum inanin ona da anlattim dini açidan cok rahatsizim uzak durmaya calisiyorum ama çok da beceremiyorum,o da uzak dururuz gunaha girmeyiz diyor zamanla alisiriz diyor.tedavi olurum yaşim gelince erkek olurum diyor beni bekle evlenme diyor vicdanim rahat degil ama ikimiz de beraberken mutluyuz.ondan baskasini istemiyorum hayatimda
Sapik sin B BetsemYaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
Sen bildiğin pedofilisin. Meslekten ihraç ve cezalandırılmalısın. Allah sizin gibileri kahretsin 13 yaşında bi çocukla cinsel münasebet mi yaşamayı düşünüyorsunuz hormon testi olsa napıcaksınızYaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
Sen bildiğin pedofilisin. Meslekten ihraç ve cezalandırılmalısın. Allah sizin gibileri kahretsin 13 yaşında bi çocukla cinsel münasebet mi yaşamayı düşünüyorsunuz hormon testi olsa napıcaksınız
Allahım biz nerelere gidicez. Çocuklarımı odalarından çıkaramayacakmıyız.. bu kadar mı cinselliğe aç kaldılar. O kadar yaşıtları varken 13 yaşındaki kız çocuğunun hormonlarını tedavi ettirecek miş cinselliği erkek gibi yaşıyor muş...Yaşamış bile cinsellik cocukla. Sapık
Meslek ne ya meslek mi kalir ,çocuğun ailesinin eline versinler lime lime dograsinlar k.ltağı.Eğer öğretmense acilen meslekten ihraç edilmeli !!!