Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat edilsin, sanırım konuyu açan üyeyle pedofili diye bildirilen üyeyi karıştırıyorsunuz.
Konuyu açan pedofili olan kişi değil, diğeri hakkındaysa zaten işlem yapıldı.
İptal işlemi yaptım, en azından benim elimden gelen bu kadar.Nasil bir islem yapildi ogrenmemiz mumkun mu acaba?
Iptal işlemi yapıldı ama bu kadin bu pisliğe devam edecek... normalde hani ip buluyorİptal işlemi yaptım, en azından benim elimden gelen bu kadar.
Inanamiyorum ya cocuklarimizi komşu ablayla parkta oturmaya yada ne bileyim ogretmeniyle ozel derste bi odada düşünemiyorum artik 13 yas ne ya![]()
profilinizi ihbar.web üzerinden ihbar ettim,
yarın sabah da alo 183 ü arayacağım (şu an müsait arkadaş varsa arasın lütfen)
yaptığınız çocuk tecavüzünü burada açık açık anlatacak cesareti nerden buldunuz bilmiyorum ama umarım cezanızı en ağır şekilde çekersiniz.
Dönüş oldu mu ?
Evet malasef ınsallah sırada filandır aman giden gitti can sıkıcıhayır maalesef dönüş olmadı.
Benim de buna benziyor 5 bucuk yildir bir iliskim vardı 1yildir nişanliyiz.ilk 3 yildan sonra ara ara sogumalarim basladi universite bitti son 2 yıldir meslegimi yapiyorum gorev yaptigim yerde ondan daha da uzaklastim neredeyse gormek bile istemiyordum.hayatima bir kiz girdiben de bir bayanim o benden 10yaş kuçuk ama kendisini erkek gibi hissediyor daha dogrusu ben de onu oyle hissediyorum tamamen o şekil psikolojik veya gecici diye dusundum ama emin oldum ki o trans erkek.sanirim nişanlimdan bu yuzden sogdum ona yakinlastim bu sureçte diye dusunuyorum sizce ne yapmaliyim?