• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi bildim bıleli kadinlardan hoslaniyordum diyor hem de kendinden buyuk olgun kadinlardan hoslaniyormuş yaşi 13 olmasi sasirtici evet ama sanki 20 25 yasinda genc bir erkek gibi hayalleri istekleri var
Merak ettiğim şey siz bu "çocukla" nerde tanıştınız da hisleri paylaştınız da muhabbeti ilerletip bir de yakınlaşma yaşadınız?

İnşallah öğretmen falan değilsinizdir

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

:KK57::KK57::KK57:

Pedofili olduğunuzun farkında mısınız? Değilsiniz gibi geldi de. Yoksa bu kadar rahat yazamazdın. Yazamamalısın yani.

Merak ettiğim şey siz bu "çocukla" nerde tanıştınız da hisleri paylaştınız da muhabbeti ilerletip bir de yakınlaşma yaşadınız?

İnşallah öğretmen falan değilsinizdir
Bana öğretmen gibi geldi baska nr şekilde bir kizla tanışır evinede gidiyordur aileside öğretmene gidiyor sanıyordur güveniyordur

Yani ruzgar erkoclar gibi dogru anladiysam. Benim is yerindeki arkadasimda oyle. Onun da sevgilisi vardi. Ailenizi ikna edeceksiniz baska yolu yok diye dusunuyorum. Onlarada hak vermeniz lazim haliyle. Onun disinda disaridan gelecek seyler umrumda degil ya da yurt disina tasinabiliriz derseniz sizin hayatiniz ve kararlariniza saygi duyarim derim.
Ve siz bunlari yasarken bu adam onca seye degecek sizi yillarca bekleyecek, psikolojisi bunlari kaldirabilecek sadik ve merhametli biri mi aski bir kenara birakip bunlari da dusunmelisiniz..

13 yaş... öğrencilerimi düşündüm de 7. ya da 8.sınıf öğrencisidir, çocuk daha be ya... 21 yaşında delikanlı gb hayalleri varmış da bilmem ne! Yazıklar olsun

Ne kadınına ne erkeğine ne gencine ne yaşlısına güven kalmadı artık, paranoyak analar olduk sayenizde

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

beri istismara uğratıyorsun çocuğu yani
utanmaz sapık gelmiş bi de yazıyor açık açık
yazdığıyla mı kalıcak şimdi bu aynı şekilde istismara devam mı edecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X