trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilişim suçları bu tarz olaylar ile ilgilenmiyor mu ki ?
Ben bu üyenin ağır trol olduğundan eminim. Bu konu çok hassas bir konu ve bunu yapanların başına ne geldiği de belli. Böyle bir siteye yazamaz gerçekten pedofili olan bir kişi. O riski alamaz. Hele bu ortamda, bu devirde. Muhtemelen sivilceli ve canı sıkılan bir ergen. Kaldı ki şikayet edilse bile ortada bir delil, kanıt vs. yok ki. Ne var elimizde? Bir forum. Bu kadar. Burada bir sürü fake üye ve konu var. Ancak nasıl olur adamın ip adresi alınır, yazılan eyleme dönük şüpheli bir site falan varsa bir şeyler yapılabilir. Tabii şikayet edilmesinde fayda var. Trolse gözü korkar; gerçekse cezasını bulur.

Tam bir bilgim yok ama bu yazmış olduğu Mesajlardan dolayı da araştırılmıyor mu ki,bir bilginiz var mı??

bu tür konularda profesyonel bilgim yok ama başıma gelen bir iki olay var emniyete başvurduğum, bundan çok daha somut delillerim olmasına rağmen yetersiz bulundu
o yüzden burada bir rumuzla yazılan iki üç cümlelik bir itirafın yasal merciye taşınabilmesi için daha fazla veri gerektiğini düşünüyorum. o veriler de site yönetiminin elinde olabilir.
Kazen, "sizler ihbarda bulunun biz verileri paylaşırız" tarzı bir yorum yazmıştı sanırım ama bilemiyorum süreç böyle işler mi?

bu tür konularda profesyonel bilgim yok ama başıma gelen bir iki olay var emniyete başvurduğum, bundan çok daha somut delillerim olmasına rağmen yetersiz bulundu
o yüzden burada bir rumuzla yazılan iki üç cümlelik bir itirafın yasal merciye taşınabilmesi için daha fazla veri gerektiğini düşünüyorum. o veriler de site yönetiminin elinde olabilir.
Kazen, "sizler ihbarda bulunun biz verileri paylaşırız" tarzı bir yorum yazmıştı sanırım ama bilemiyorum süreç böyle işler mi?
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için, inşallah bir sonuca varabiliriz..

Günah mı değil mi diye düşünmeyi bırakın, kimseye zarar vermeyen bir şey için suçluluk duymayın derim. Kimsenin canını yakacak bir şey yapmıyorsunuz siz. Sevdiğinize eminseniz, bu bir bunalımdan kaynaklanmıyorsa kimsenin ne dediğiyle ilgilenmeyin. Bu dünyada katiller, tecavüzcüler, ihanet edenler, kibirliler, yolsuzluk yapanlar varken sevmek mi günah oldu yahu?
Onlar da günah.
Fikriniz olmayan konularla ilgili yorum yapmayın. Burda dini bi durum varsa bu sana bana göre değişen bi şey değildir. Bi şeyin günah olması için illa birinin canını yakmanız gerekmiyo. Kendi düşüncenizi söyleyin geçin. Günah sevap meselesiyle ilgili de yorum yapmayın olur mu

Son durum ne ??
Allah belasını versin böylelerinin ya..
Suan adli tatil esim nöbetçi fakat idari hakim suanda adli mahkemede kalanlardan tanıdığı yok, pazartesi bakacak o bana yaptığın ihbari değerlendirirler dedi ama mail adresim olduğu halde dönüş olmadi... eşim ilk konuşunca ilgilendi ama ihbar etmişsin dedi yine bastıracağım

Bu sitede, "fake" olan pek konuyu ve sahibini daha önce çok şikayet etmişliğim var, yamulmuyorsam sadece biri için kazen'e bir telefon gelmişti konuyla ilgilendiklerine dair.
Konu sahte, çok fazla üye okuyup derrtlenmiş, üzülmüş. Lütfen üzülmeyin, sahte olduğuna garanti verebilirim.
Uğraşmak isteyen yine de uğraşsın, ben de elim değmişken bimer'e bir şikayet geçeyim, sırf konuyu açan ergen biraz hırpalansın diye. kendisine de buradan selamlar, mjks.

Eşimde suca iştirak ettiğini yazmıyorsa bisey olmaz dedi ama yakinlasma oldu mu sorusuna oldu malesef demis
Idari hakimlik sınavına bende girmiştim.
Suça istirak değil bizzat yaptığını yazıyor.
Ama malesef ki sosyal deney yaptım deyip de işin içinden çıkabilir..

Bu sitede, "fake" olan pek konuyu ve sahibini daha önce çok şikayet etmişliğim var, yamulmuyorsam sadece biri için kazen'e bir telefon gelmişti konuyla ilgilendiklerine dair.
Konu sahte, çok fazla üye okuyup derrtlenmiş, üzülmüş. Lütfen üzülmeyin, sahte olduğuna garanti verebilirim.
Uğraşmak isteyen yine de uğraşsın, ben de elim değmişken bimer'e bir şikayet geçeyim, sırf konuyu açan ergen biraz hırpalansın diye. kendisine de buradan selamlar, mjks.

Fake olsa kendisi konu açar oraya yazar. Baskasının actıgı konuyu yıllar sonra bulup ona yazmaz. Demek ki kendi durumunu aratmış internette ve bu konuyu bulmus buna yazmış.
Neye göre garanti veriyorsun sahte olduguna?

Konu sinirimi bozuyor bir şey yapamamak sinirimi bozuyor ve hala açık olması böyle bir konu sonunda 'şuraya şuraya şikayet ettik ama bir şey çıkmadı ' cümleleri sonucu bunun böyle sapiklara örnek oluyor olması çok çok sinir bozucu.

Bari konu burada durmasın artık çok saçma

Eşi polis olan bir sürü hanım var onlar neredeler? Kaynana konusu olsa herkes damlamıştı.

Fake olsa kendisi konu açar oraya yazar. Baskasının actıgı konuyu yıllar sonra bulup ona yazmaz. Demek ki kendi durumunu aratmış internette ve bu konuyu bulmus buna yazmış.
Neye göre garanti veriyorsun sahte olduguna?

Konuyu açan kişinin "sahte" üyelik olduğunu söylemiştim.
Ek olarak, konuyu açan da, yıllar sonra hortlatan da dahil olmak üzere, hiçbir pedofilinin böyle bir konuyu çok aktif olduğu her halinden belli olan bir foruma yazacağını düşünmek saçma. Her biri, medyaya yansıyan hikayelerde de görüldüğü gibi, yaptıkları şeyin normal olmadığını gayet iyi biliyor, toplum baskısıyla da güzelce gizlenmeyi beceriyorlar. Hiç pedofili tanıdığı olan var mı? Düşüncelerinin anormal olduğunu gayet iyi bilen ve aynı şekilde saklanarak yaşayan o tipteki ruh hastaları, o kadar korkak ve yakalanmaktan çekinerek yaşarlar ki, buraya gelip yazmaları, hele bu üslupla yazmaları bana göre ihtimal dahilinde değil.
Bundan daha az kesin olsa da, ayrıca, benzer durum yaşayan bir insanın internette "küçük yaşta trans çocuğa aşık olmak" diye arayacağını da sanmıyorum, zira çok spesifik bir arama yapmak gerekir aktif olmayan arşivden bir başlığa ulaşmak için.
Konuyu açanın ve zıplatanın aynı kişiler olduğunu, sanılanın aksine yıllar sonra gelip zıplatmış değil, zaten sürekli bu forumda farklı şekillerde dolaşan biri olduğunu, yine ek bir sebepten, neredeyse emin olarak söyleyebilirim.
Hanımlar lütfen okuyup üzülmesinler.
Ha daha önce de dediğim gibi, çokça şikayet edilmesi yanlısıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X