• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trans sevgilim ve nankörlüğü

Aaa Allah aslında onu gerçekten erkek gbı yaratmis😬😬😬

Bu erkekler ne b.ktan bir topluluk arkadaş, biyolojik bir kadın bile az erkekliğe kaysa hemen b.klaşıyor ... trans erkek dediğin kadın olmuyor mu kardeşim, o da b.k gibi davranacaksa düz erkekten farkı nedir , bir kadınla sevgili oluyorsam en azından dürüstlük, ahlak ve nezaket beklerim dsgdgdgdg bunlar da yoksa düz erkeğe giderim.

Demin eşim birinin fotoğrafını gösterdi. Çok yakışıklı bir çocuk. “Kadın” bu dedi. Kadından dönmüş yani. Eşim kadın halini de biliyor. Beylikdüzü’nde İşletmecilik yapıyor dedi.
Bir de İşte Benim stilim’e katılan bir yarışmacı kız vardı. O da cinsiyet değiştirdi. Ben görsem anlamam yani.

Eklentiler

• IMG_9535.webp
    IMG_9535.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 27
Demin eşim birinin fotoğrafını gösterdi. Çok yakışıklı bir çocuk. “Kadın” bu dedi. Kadından dönmüş yani. Eşim kadın halini de biliyor. Beylikdüzü’nde İşletmecilik yapıyor dedi.
Bir de İşte Benim stilim’e katılan bir yarışmacı kız vardı. O da cinsiyet değiştirdi. Ben görsem anlamam yani.

Görseldeki o bahsettiğiniz kadın zaten. Neslihan idi, Doruk oldu.

Kapatılması gereken bir erkek daha dünyamıza eklenmiş 😏
Konu sahibi bundan bir halt olmaz dönse de olmaz dönmese de olmaz her türlü sevmiyor seni deniyor deneyecek bir sürü kadın daha kendini tanıyacak vs arada seni de harcamış.
Kendini koru uzak dur derim.

Back
X