- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Cok tesekkur ederim canim
5 gun canimKacinci gun embriyosu? Eger 3 ise normal ama 5 ise biraz dusuk. Yine de onemli olan ogrendigin deger degil nasil katlandigi. Tekrarla ona gore netlesir merak etme hayirli olsunn
Rica ederim canımCok tesekkur ederim canim
Biraz dusuk ama her embriyo ve bunye bir degil cok dusukle ogrenenler de var. Sen takibini yap ikiye katlarsa zaten guzel ilerliyordur. Onemli olan o5 gun canim
Evde idrar testi yaptim yine cikmadi hic bir seyBiraz dusuk ama her embriyo ve bunye bir degil cok dusukle ogrenenler de var. Sen takibini yap ikiye katlarsa zaten guzel ilerliyordur. Onemli olan o
Kimyasal yasiyorsun buyuk ihtimalEvde idrar testi yaptim yine cikmadi hic bir seydun cikmisti amma
Evet kimyasal olabilir malesefEvde idrar testi yaptim yine cikmadi hic bir seydun cikmisti amma
18den 30a katlandi canim.ama en az 36nin uzerinde olmasi gerekiyormus(((Biraz dusuk ama her embriyo ve bunye bir degil cok dusukle ogrenenler de var. Sen takibini yap ikiye katlarsa zaten guzel ilerliyordur. Onemli olan o
Kimyasal olmaz canim.Cunki karbimda ne ise var.hamilelikte de olmusdu bende gecen yil.sanki ayagimi karnima katladigimda ayagimda karnimin arasinda oval bi sey hiss ediyorum.kese var olmasina da bosmu dolumu o belli degilEvet kimyasal olabilir malesef
Hayırlısı olsun seni için canım kese varsa kimyasal değil ozamanKimyasal olmaz canim.Cunki karbimda ne ise var.hamilelikte de olmusdu bende gecen yil.sanki ayagimi karnima katladigimda ayagimda karnimin arasinda oval bi sey hiss ediyorum.kese var olmasina da bosmu dolumu o belli degil
Adet oldum malesef az once canimHayırlısı olsun seni için canım kese varsa kimyasal değil ozaman
Üzülme canım belki adet değildir eminmisinAdet oldum malesef az once canimkahve reng leke var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?