Transfer 5. Gün belirti yok

parrlam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
188
66
13
28
Arkadaşlar 14 haziranda transfer oldum 3. Gün çift embriyo ama hiç belirtim yok normal mi bugün 5 gün oldu

Arkadaşlar 14 haziranda transfer oldum 3. Gün çift embriyo ama hiç belirtim yok normal mi bugün 5 gün oldu
Bugün daha 4.gününüz ve 3.gün embriyosu anne rahminde gelişmeye devam eder. Hücre olarak çoğalmaya devam edip kabuğundan çıkacak ve tutunacak. 3.gün embriyosu için 4 günde belirti olmaz zaten.

Bugün daha 4.gününüz ve 3.gün embriyosu anne rahminde gelişmeye devam eder. Hücre olarak çoğalmaya devam edip kabuğundan çıkacak ve tutunacak. 3.gün embriyosu için 4 günde belirti olmaz zaten.
Belirti arıyorum korkuyorum içten içe

Benim de hiç belirti olmamıştı ama 6. Gunde kan tahlılıyle öğrendim söylenen asıl test tarihimde zaten beklenen sonuçu almıştım hemen belırtı olmuyor yani negatıf dusunmeyın inşallah pozitif sonuc alırsınız

Yaa ne güzel inşaaallllaaah sağ Salim kucağınıza alırsınız rabbim bana da nasip eder inşallah. Bende 8, gün erken gebelik testi yapıcam bakalım

Yaa ne güzel inşaaallllaaah sağ Salim kucağınıza alırsınız rabbim bana da nasip eder inşallah. Bende 8, gün erken gebelik testi yapıcam bakalım
Suan kızım 2 yasında ve dogal yollarla tekrar gebelık yasadım dogum yaptım darısı size ve ısteyen herkese insallah en kısa zamanda

benim cocugum da da hic bir belirti olmadi, zaten ilaclardan dolayi da olmuyor. maalesef belirti aramayin bence

Belirti olması da olmaması da çok normalmiş canım. Ben belirti yaşadım sonra birden kesildi tüm belirtilerim 5-6. gün civarı. 9. gün de kahverengi lekelenmem oldu adete çevirdi negatif oldu. Ama böyle olup pozitif olanlar da varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…