Transfer 5. güne geldiiii

caglaboluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
7
2
1
28
Çok heyecanlıyım, ufak kasık batması ve hafif bel agrılarım var.. coook aglamak geliyor icimi de bosaltıyorum ne yalan söyleyim.. doktorum semih zeki, bayaaaa bir seyler yaptık biz, baskılama ignesi üc ay oldum kistler ve adenomyosiz var, 5. gün 4AA transgrr yapıldı.. ay nolucak acaba..

Tutar inşallah olacağına inan hep.
Benimde ayni kalitede embriyoydu. 5.-6. gun bel ağrısı vardi sonra geçti. Kasiklarima batmalar vardi. İlerleyen günlerde de göğüste damarlasma oldugunu farketmistim.
Benim oglum doğdu 8 aylik olduk. Allah sana da nasip etsin insallah

ayyyy severim sizi ben Rabbim saglıklaa kolaylıkla kucagına almaya nasip etsin.. benim sadece 4. gün oldu yani dün ama bugün hicbir belirtim yok hassasiyet agrı sızı.. acaba diyorum gitti mi benden, strestliyim düsünmeden duramıyorum. doktoruma söz verdim yoksa besyüz kez idrar testi yapardım sanırım..

ayyyy severim sizi ben Rabbim saglıklaa kolaylıkla kucagına almaya nasip etsin.. benim sadece 4. gün oldu yani dün ama bugün hicbir belirtim yok hassasiyet agrı sızı.. acaba diyorum gitti mi benden, strestliyim düsünmeden duramıyorum. doktoruma söz verdim yoksa besyüz kez idrar testi yapardım sanırım
ay dogmusssss :) eksik okumusummm panigimi maruz gör dualarını beklerim

Belirtilere takılmayın. Bir gelirler bir giderler. Insan belirti görünce de panik yapıyor gormese de beklemek zor geçiyor sizin için çok iyi anlıyorum.
Insallah nasip olmuştur. Biraz daha sabredin şuan test yapsanız bile sonucu ogrenemeyebilirsiniz. En erken 8-9 gibi öğreniliyor sanirim. Ben test gununu beklemiştim. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…