Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. İsteyen herkese. Benimde ilk transferim. Çok emek veriyoruz hakkımızda hayırlısı
Kızlar Selam Merhabalar bugün benim de transferimin 7 günü ve ilk yaptığım test kaset testi silik kırmızı çizgi yi gördüm fotoğrafta gerçekten çok fazla belli olmasa da şu anda elimde kırmızıyı silik bir şekilde gerçekten görebiliyorum Sizce var mıdır gebelik
Kızlar Selam Merhabalar bugün benim de transferimin 7 günü ve ilk yaptığım test kaset testi silik kırmızı çizgi yi gördüm fotoğrafta gerçekten çok fazla belli olmasa da şu anda elimde kırmızıyı silik bir şekilde gerçekten görebiliyorum Sizce var mıdır gebelik
Merhaba hayırlı olsun ikizde değer daha yüksek olur bnm 10.gün 88 12.gün 238di yani tek gebelikt Anladım canım teşekkür ederim Sağlıkla gelsin de 1'i 2'si hiç önemli değil