• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER+7 TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

Öncelikle hayırlı olsun bende ayın 25 inde transfer oldum bugün 4 gün fakat bende çok yoğun sancılar var yürürken bile zorlanıyorum acaba adet sancılarımı

Amin sağol canım teşekkür ederim 🙏 darısı başınıza olsun inşallah 🤲🏻♥️
Benim sadece transfer sonrası 5.gün sancılarım başladı regl olacak gibi kramplar bel ağrısı vardı çok şükür pozitifi gördüm kimisi belirti olmadan da pozitif çıkıyor dilerim bebeğin seninledir hayırlı sağlıklı pozitif haberler alırsın inşallah Amin 🙏

Amin sağol canım teşekkür ederim 🙏 darısı başınıza olsun inşallah 🤲🏻♥️
Benim sadece transfer sonrası 5.gün sancılarım başladı regl olacak gibi kramplar bel ağrısı vardı çok şükür pozitifi gördüm kimisi belirti olmadan da pozitif çıkıyor dilerim bebeğin seninledir hayırlı sağlıklı pozitif haberler alırsın inşallah Amin 🙏
İnşallah canım ya allah razı olsun insan maddi manevi okadar çok emek veriyo ve yıpranıyoki en ufak bi olumsuzluk da resmen yıkım yaşıyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı sağluklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tedavi sürem okadar çabuk geçti ki anlayamadım bide taze transfer hiç beklemedik ama şu 10 günlük test süreci resmen 10 yıl☹️

İnşallah canım ya allah razı olsun insan maddi manevi okadar çok emek veriyo ve yıpranıyoki en ufak bi olumsuzluk da resmen yıkım yaşıyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı sağluklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tedavi sürem okadar çabuk geçti ki anlayamadım bide taze transfer hiç beklemedik ama şu 10 günlük test süreci resmen 10 yıl☹️

Çok iyi anlıyorum ben de 4.tüp bebekte mucizelerimi buldum artık umutlarım tükenmeye başlamıştı çok şükür ki Rabbim nasip etti dilerim sizin de ikisi tutunur sağlıklı hayırlı güzel ikizleriniz olsun Amin 🤲🏻😍
Bende taze transfer oldum 5.gün çift transfer oldum bu süreç hiç geçmiyor gerçekten ben diyordum bu günler geçer mi çok şükür geçti artık doğum yaklaştı bile Dilerim sizde bu güzel heyecanları sağlıklı bir şekilde yaşarsınız İnşallah 🤲🏻🥹

Merhaba ben 22 eylülde transfer oldum bu 4 transferim bu sefer çift embriyo konuldu 4aa dondurulmuş embriyo bugün 6 günüm perşembe günü ovitrelle yarım doz vuruldum onun etkisi midir hala yoksa gebelik varmı sizce
Merhaba yarım doz ovitrelle etkisi 6-7 gün sürüyor. Çarşamba veya perşembe tekrar test yapıp koyulaşıp koyulaşmadığını kontrol edin🙏🏻

Ay inşallah yarın 5 gün olacak diğer kaybettiğim bebeğimde transferin 5 günü pozitifi görmüştüm inşallah bundada erkenden görürüm 6 tane yumurtadan 2 embriyom kaldı ikisinide transfer ettirdim ve ikiside tutsun istiyorum çünkü geride başka embriyom yok sürekli iğne vurmaktan karnım delik deşik bide diyabet hastasıyım daha önceki bebeğimin kalbi durdu şeker yüksekti şimdi ise sürekli insülin yapmak zorundayım aklım sakin ol derken kalbim yerinden çıkıyo☺

Kızlar merhaba daha önce 2 defa tüp bebek denemesi oldu ilki olmadı ikinci 8+4 de kalbi durdu kürtaj oldum. Perşembe günü yeniden transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu ikiside 4 Ba kalitesi gerçi artık kaliteye de çok takılmıyorum çünkü tutmayınca en kalitelisi de tutmuyor sadece Rabbim ol diyecek ve olacak.daha önceki gebeliğimde sadece kasıkta batma oluyodu şimdi bu sefer çok yoğun sancı ve yürürken sanki bacağım geri çekiliyo sürekli uyku hali ama en çok korktuğum sancılarımın çok olması sürekli adet oldum olucam diye habire tuvalete koşuyorum acaba çift embriyo olduğu içinmi bu kadar yoğun yaşiyorum test günüm 5 ekim zaman geçmiyo test yapıcam korkuyorum napıcam ben:(
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıkla kucağınızı doldurur rabbim. Benim bugün transferden sonra ki 19. Günüm hemen hemen her gün regl olacakmış gibi karnım ağrıyor henüz kese kontrolüne de gitmediğim için acaba bir aksilik var da regl mi olcam diye endişe etmiyor değilim o denli yoğun yaşıyorum. Transferden sonra ki günlerde hiç uykum belirtim ağrım sızım bişey olmadı hiç umudum yoktu. Sonrasında başladı bunlar. Umudunuzu kaybetmeyin pozitif düşünün pozitif olsun zamanın geçmediğini biliyorum bir gün sanki bir yıl gibi geliyor insana çok iyi anlıyorum hislerinizi inanın. Hayırlı sonuçlarınız ve haberleriniz olsun rabbim sevindirsin inşallah 💕🌸

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıkla kucağınızı doldurur rabbim. Benim bugün transferden sonra ki 19. Günüm hemen hemen her gün regl olacakmış gibi karnım ağrıyor henüz kese kontrolüne de gitmediğim için acaba bir aksilik var da regl mi olcam diye endişe etmiyor değilim o denli yoğun yaşıyorum. Transferden sonra ki günlerde hiç uykum belirtim ağrım sızım bişey olmadı hiç umudum yoktu. Sonrasında başladı bunlar. Umudunuzu kaybetmeyin pozitif düşünün pozitif olsun zamanın geçmediğini biliyorum bir gün sanki bir yıl gibi geliyor insana çok iyi anlıyorum hislerinizi inanın. Hayırlı sonuçlarınız ve haberleriniz olsun rabbim sevindirsin inşallah 💕🌸
Sancıların hala devam ediyomu canım benim sol kasığıma aniden bi sancı gırıyo aklım gidiyor resmen nefesim kesiliyo bi öncekinde bu kadar yoğun ağrım olmamıştı

Ay inşallah yarın 5 gün olacak diğer kaybettiğim bebeğimde transferin 5 günü pozitifi görmüştüm inşallah bundada erkenden görürüm 6 tane yumurtadan 2 embriyom kaldı ikisinide transfer ettirdim ve ikiside tutsun istiyorum çünkü geride başka embriyom yok sürekli iğne vurmaktan karnım delik deşik bide diyabet hastasıyım daha önceki bebeğimin kalbi durdu şeker yüksekti şimdi ise sürekli insülin yapmak zorundayım aklım sakin ol derken kalbim yerinden çıkıyo☺

Çok geçmiş olsun inşallah dilerim bu kadar yaşadığınız sıkıntı bebeğinizin gelişiyle son bulsun Amin 🤲🏻 Rabbim inşallah bebek müjdesiyle müjdelendirsin sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun Amin 🤲🏻♥️

Çok geçmiş olsun inşallah dilerim bu kadar yaşadığınız sıkıntı bebeğinizin gelişiyle son bulsun Amin 🤲🏻 Rabbim inşallah bebek müjdesiyle müjdelendirsin sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun Amin 🤲🏻♥️
İnşallah olacak güzel düşünelim

21 eylül senin test tarihinmiydi
Hayır 19 Eylül transferimin 10. Günüydü test tarihimdi. Ben lekelenme olduğu için transfer+8de ilk kanı verdim 126 çıktı. 19unda 2. Yi verdim 267 çıktı. 21inde 3.yü verdim 678 çıktı.
Dün tekrar verdim henüz onun sonucu çıkmamış. Öğlen 2de kese randevum var 🥹

Hayır 19 Eylül transferimin 10. Günüydü test tarihimdi. Ben lekelenme olduğu için transfer+8de ilk kanı verdim 126 çıktı. 19unda 2. Yi verdim 267 çıktı. 21inde 3.yü verdim 678 çıktı.
Dün tekrar verdim henüz onun sonucu çıkmamış. Öğlen 2de kese randevum var 🥹
Hadi güzel haberle gel inşallah kaç embriyoydu

Back
X