- 8 Eylül 2020
- 35
- 15
- 38
- 32
- Konu Sahibi Mimozacicegi00
-
Ben varım canım Çarşamba kontrol var transfer günü belli olacakMerhaba bu ay bir aksilik olmazsa embriyo transferi yapılacak. Var mı aranızda benimle aynı heyecanı paylaşan
Bol şans dilerim bende regl olmayı bekliyorum. İlk denememiz miBen varım canım Çarşamba kontrol var transfer günü belli olacak
Teşekkür ederim evet ilk deneme, sana da bol şanslarBol şans dilerim bende regl olmayı bekliyorum. İlk denememiz mi
Amin canımGecen sene bugun transfer olmustu. Simdi bebegim kucagimda
Allah sizlerede nasip etsin inşallah
Aminn insallah rabbim.sizlerede yasatsin bu duyguyuAmin canımAllah bebeğinin bahtını şansını açık eylesin
Var canımMerhaba bu ay bir aksilik olmazsa embriyo transferi yapılacak. Var mı aranızda benimle aynı heyecanı paylaşan
Benim tarih net değil umarım bir aksilik olmaz da net bir tarih verebilirler çok sabırsızlanıyorum13 nisanda transfer olacaklar var mı aramızda? Birlikte bekleyelim
Ben henüz birşey kullanmıyorum çünkü net bir tarih yokbende transfer bekliyorum ama sanırım benimki nisan sonu mayıs başında olacak, transfer öncesi ilaç kullandınız mı süreç nasıl oluyor
Çok sağol canım, sana daBenim tarih net değil umarım bir aksilik olmaz da net bir tarih verebilirler çok sabırsızlanıyorumsana da bol şans dilerim canım.kaç embriyonuz var şuan
Bende de 5 tane varÇok sağol canım, sana daBenim 5 embriyonum var ikisini inşallah transfer edecez haftaya . Sizde kaç embriyo var ?
Bende insalalh salı günü transevr olacagım dualrimizi talibim bu zorlu süreçler hepimize güzel haberlerler iyi gelir inşallah çok heyecanlıyım artık sona doğru yaklaşmanın heyecanı var oluyrm üzerimde iğneler ve hapları düşünmüyorm sadece güzel habere odaklandimMerhaba bu ay bir aksilik olmazsa embriyo transferi yapılacak. Var mı aranızda benimle aynı heyecanı paylaşan
İnşallah canımBenim de 12 nisan. 4. Denemem olacak İnşaAllah hepimizin tutar
Transferden önce de iğne vurulacak mıyız? İnşallah hep birlikte pozitif haberlerimizi alırız daha sonra da bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız İnşallahBende insalalh salı günü transevr olacagım dualrimizi talibim bu zorlu süreçler hepimize güzel haberlerler iyi gelir inşallah çok heyecanlıyım artık sona doğru yaklaşmanın heyecanı var oluyrm üzerimde iğneler ve hapları düşünmüyorm sadece güzel habere odaklandim
Ben ilk adetimi bugün oldum yarın kontrole gideceğim. İnşallah ikinciyi beklemez bu adetimde başlarızBende insalalh salı günü transevr olacagım dualrimizi talibim bu zorlu süreçler hepimize güzel haberlerler iyi gelir inşallah çok heyecanlıyım artık sona doğru yaklaşmanın heyecanı var oluyrm üzerimde iğneler ve hapları düşünmüyorm sadece güzel habere odaklandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?