Transfer bekleyenler

bende transfer bekliyorum ama sanırım benimki nisan sonu mayıs başında olacak, transfer öncesi ilaç kullandınız mı süreç nasıl oluyor

Benim tarih net değil umarım bir aksilik olmaz da net bir tarih verebilirler çok sabırsızlanıyorum sana da bol şans dilerim canım.kaç embriyonuz var şuan
Çok sağol canım, sana da Benim 5 embriyonum var ikisini inşallah transfer edecez haftaya . Sizde kaç embriyo var ?

Merhaba.Bende transfer olmayı bekliyorum ama daha ikinci adetimi olmadım, haftaya Çarşamba Perşembe ye olurum herhalde.Sonrasinda sıkıntı yoksa Nisan sonu Mayıs başına transfer olurum

Merhaba bu ay bir aksilik olmazsa embriyo transferi yapılacak. Var mı aranızda benimle aynı heyecanı paylaşan
Bende insalalh salı günü transevr olacagım dualrimizi talibim bu zorlu süreçler hepimize güzel haberlerler iyi gelir inşallah çok heyecanlıyım artık sona doğru yaklaşmanın heyecanı var oluyrm üzerimde iğneler ve hapları düşünmüyorm sadece güzel habere odaklandim

Benim de 12 nisan. 4. Denemem olacak İnşaAllah hepimizin tutar
İnşallah canım
Transferden önce de iğne vurulacak mıyız? İnşallah hep birlikte pozitif haberlerimizi alırız daha sonra da bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız İnşallah

Ben ilk adetimi bugün oldum yarın kontrole gideceğim. İnşallah ikinciyi beklemez bu adetimde başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…