- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi Mimozacicegi00
-
Âmin canım İnşaAllah. Benim dondurulmuş transfer olacak. Yarından itibaren progestan dex yapacağım günde 1 taneİnşallah canım
Transferden önce de iğne vurulacak mıyız? İnşallah hep birlikte pozitif haberlerimizi alırız daha sonra da bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız İnşallah
Güzel haberlerini alalım İnşallahÂmin canım İnşaAllah. Benim dondurulmuş transfer olacak. Yarından itibaren progestan dex yapacağım günde 1 tane
Âmin canım İnşaAllah. Hepimizin güzel haberlerini alalım İnşaAllah. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllahGüzel haberlerini alalım İnşallah
Şuan transferden önce benim kullandiklarim vitaminler onlara ek vajinal progestan ,progestan iğne ,duphaston,estrofem bunları kullanıyorum suanlikİnşallah canım
Transferden önce de iğne vurulacak mıyız? İnşallah hep birlikte pozitif haberlerimizi alırız daha sonra da bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız İnşallah
Benim tranafer diğer aya kaldı. Bu ay kistlerimi baskılamak için ilaç verdi diğer reglim de gideceğim. Muhtemelen o zaman uygun olursa bunları kullanırım ben deŞuan transferden önce benim kullandiklarim vitaminler onlara ek vajinal progestan ,progestan iğne ,duphaston,estrofem bunları kullanıyorum suanlik
Merhaba, 7Nisam Cuma günü 5.gün embriyosu transferi oldum ben de yaşım 30 ve ilk deneme. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olur umarımMerhaba bu ay bir aksilik olmazsa embriyo transferi yapılacak. Var mı aranızda benimle aynı heyecanı paylaşan
Sizinle aynı gün transferimiz benimde salı günüBende insalalh salı günü transevr olacagım dualrimizi talibim bu zorlu süreçler hepimize güzel haberlerler iyi gelir inşallah çok heyecanlıyım artık sona doğru yaklaşmanın heyecanı var oluyrm üzerimde iğneler ve hapları düşünmüyorm sadece güzel habere odaklandim
Yok canım tek embriyo ilk en iyi kalite 5AA kalite olanı koydular rahim kalınlığı ve yumurta çok güzel deid hoca transver çok olumlu geçti inslalah güzel haberler alirız senn nasıl geçti kaç embriyo konduSizinle aynı gün transferimiz benimde salı günüçift emriyo mu olacak transferimiz, rahim kalınlığınız nasıldı?
Bana ilaç olarak estrofeme devam dedi. Ekstra vajinal progestan ve 3 güne bir progestan iğne ve dubhaston verdi.
Yok canım tek embriyo ilk en iyi kalite 5AA kalite olanı koydular rahim kalınlığı ve yumurta çok güzel deid hoca transver çok olumlu geçti inslalah güzel haberler alirsenn nasıl geçti kaç embriyo kondu ilaç olarak da senin dediğin gibi sabah akşamSizinle aynı gün transferimiz benimde salı günüçift emriyo mu olacak transferimiz, rahim kalınlığınız nasıldı?
Bana ilaç olarak estrofeme devam dedi. Ekstra vajinal progestan ve 3 güne bir progestan iğne ve dubhaston verdi.
Benim de 4aa tek transfer oldu canım, çok şükür iyi geçti. İlaçlara aynen devam edeceğim 12.gün test yapılacak heyecanla bekliyorumYok canım tek embriyo ilk en iyi kalite 5AA kalite olanı koydular rahim kalınlığı ve yumurta çok güzel deid hoca transver çok olumlu geçti inslalah güzel haberler alirsenn nasıl geçti kaç embriyo kondu ilaç olarak da senin dediğin gibi sabah akşam
2 adet olarak estrofem,
2 şer adet sabah akşam vajinal progestan
Sabah akşam progestan iğne hergun
Her gün bir defa oksapen igne (en zor yakanı bu)
Duphaston sabah akşam,
Bir adet coraspirin
Benim kullandığım 5 tanede vitaminim var onlarda devam baya ama bunlar herşeye önlem için önceden içiriyor doktorum ne olur olmaz diye
İnslaalh ikimzdende güzel haberler gelirBenim de 4aa tek transfer oldu canım, çok şükür iyi geçti. İlaçlara aynen devam edeceğim 12.gün test yapılacak heyecanla bekliyorumgünde 3 estrofem 2 dubhaston 3progestan fitil 3günde 1 progestan iğne ve folik asit, d vitamini şeklinde devam edeceğim.
Senin ne durumda canım transferin 8.gunu bugunBenim de 4aa tek transfer oldu canım, çok şükür iyi geçti. İlaçlara aynen devam edeceğim 12.gün test yapılacak heyecanla bekliyorumgünde 3 estrofem 2 dubhaston 3progestan fitil 3günde 1 progestan iğne ve folik asit, d vitamini şeklinde devam edeceğim.
Ben test yapmadım hala beklemedeyim. Transfer günü sayılmıyor canım yani bu gün 7.gün. ilk iki gün kasık batması regl sancısı benzeri şeyler vardı şimdi de bel ağrısı var ama umarım iyiye işarettir.Senin ne durumda canım transferin 8.gunu bugun
Ben 7. Gün kan verdim dayanamayıp beklemiyordum 58 çıktı doktorum gbeesiniz dedi inslalh bugün tekrr vercm yukselistemi diye Rabbim insallh güzel haberler alirız beraberBen test yapmadım hala beklemedeyim. Transfer günü sayılmıyor canım yani bu gün 7.gün. ilk iki gün kasık batması regl sancısı benzeri şeyler vardı şimdi de bel ağrısı var ama umarım iyiye işarettir.
Sen test yaptın mı?
Yaaa maşallah çok güzel 7.güne göre sağlıkla kucağına allllBen 7. Gün kan verdim dayanamayıp beklemiyordum 58 çıktı doktorum gbeesiniz dedi inslalh bugün tekrr vercm yukselistemi diye Rabbim insallh güzel haberler alirız beraber
Evet canım herkeste farklı belirtiler ortaya çıkabiliyor bazılarında hiç olmuyor bendede bel ağrısı cok yoğunlukta oldu ara ara kasik ağrıları falan normal bunlarBen test yapmadım hala beklemedeyim. Transfer günü sayılmıyor canım yani bu gün 7.gün. ilk iki gün kasık batması regl sancısı benzeri şeyler vardı şimdi de bel ağrısı var ama umarım iyiye işarettir.
Sen test yaptın mı?
Benim de kasık ağrım çok ve bel ağrısı var bu gün kaset test yaptım negatif çıktı, moralim de çok bozuldu ama 12.günü bekleyeceğim kan vermek için artık pek ümidim kalmadıEvet canım herkeste farklı belirtiler ortaya çıkabiliyor bazılarında hiç olmuyor bendede bel ağrısı cok yoğunlukta oldu ara ara kasik ağrıları falan normal bunlar
Benim de 7. Gün 51,32 idiBen 7. Gün kan verdim dayanamayıp beklemiyordum 58 çıktı doktorum gbeesiniz dedi inslalh bugün tekrr vercm yukselistemi diye Rabbim insallh güzel haberler alirız beraber
Canım bnde ilk idrar testi yaptm ama çizgi yok gbi brseydi kanda daha net belli oluyr Rabbimden ümit kesilmez ben insallh sanalda inaiyorum olcakBenim de kasık ağrım çok ve bel ağrısı var bu gün kaset test yaptım negatif çıktı, moralim de çok bozuldu ama 12.günü bekleyeceğim kan vermek için artık pek ümidim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?