Merhabalar 31 ocak 2 blastokist ( 5.gun ) embriyon transfer edildim
Ve ara sira kasik , sirt ve baş agrilarim var yorgunluk
31 sayarsak bugun 4.gunum ve
Sizde tutunma kanamasi oldu mi ?
Cunku benim daha baska belirtim yok
Ve cok merak ediyorum
Ilk denemem ve surec nasil gecti sizin için
Simdiden teşekkürler
Yaa Cok teşekkür ederim cevabiniz icinŞimdiden hayırlı olsun canım o ağrılar ilaçlardan oluyor çok normal,bende ikisin de de yerleşme kanaması oldu çok az kavherengi akıntı geldi,ama gelmeyenlerde oluyormuş,çok belirti arama canım sakin
Yaa Cok teşekkür ederim cevabiniz icin2 gundur kafam cok kurcalaniyordu ferahladim
Rahatladim simdi
Sizede Allah saglikli guzel omurle
Hmm kusura bakmayin .. üzüldümamin canım
Etmedi cnm maalesef ikisi de düştü:)Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasipetsin
Yok canım sorun değil,kısmet her şeyin vakti zamanı var demek ki,Hmm kusura bakmayin .. üzüldüm
Amin insalalh Allah da size de nasip eder insallah
Evet dogru Allah nasip kismetYok canım sorun değil,kısmet her şeyin vakti zamanı var demek ki,
Cok teşekkür ederimBelirtilerimi yazmıştım zamanında. Belki yardımcı olur.
07.11.2021
Bugün transferin ikinci günü. Kasıklarımda iğne batması gibi garip bir ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Adet ağrısı değil ama hissi var. Başım dönüyor çoğunlukla.
Nedense ben bu gebeliğe yüzde yüz ihtimal veriyorum. Bebeğim benimle biliyorum.
08.11.2021
Dün olan belirtilerim devam ediyor.
09.11.2021
Bugün transferin dördüncü günü. Baş dönmelerim azaldı. Kasıklarımda ara ara iğne batması gibi garip bir ağrı oluyor. Göğüs uçlarım çok hassas ve büyümüş. Karnımdaki çizginin rengi bir tık koyulaşmış.
11.11.2021
Evet sürecin en güzel duygusunu bugün yaşadım. Test yaptım ve çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Çok heyecanlıyım.
Aslında test gününe kadar gebelik testi yapmayacağım demiştim. Ama eşim ikna etti beni. Ben de bu sabah çıkmasa da erken zaten deyip kendimi ikna edeceğime söz vererek test yaptım.
Sizdede mi yerlesme kanamasi oldu miBelirtilerimi yazmıştım zamanında. Belki yardımcı olur.
07.11.2021
Bugün transferin ikinci günü. Kasıklarımda iğne batması gibi garip bir ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Adet ağrısı değil ama hissi var. Başım dönüyor çoğunlukla.
08.11.2021
09.11.2021
Bugün transferin dördüncü günü. Baş dönmelerim azaldı. Kasıklarımda ara ara iğne batması gibi garip bir ağrı oluyor. Göğüs uçlarım çok hassas ve büyümüş. Karnımdaki çizginin rengi bir tık koyulaşmış.
11.11.2021
Evet sürecin en güzel duygusunu bugün yaşadım. Test yaptım ve çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Çok heyecanlıyım.
Aslında test gününe kadar gebelik testi yapmayacağım demiştim. Ama eşim ikna etti beni. Ben de bu sabah çıkmasa da erken zaten deyip kendimi ikna edeceğime söz vererek test yaptım.
Allah kucaginiza almaya nasip etsin insallah annali babali buyutsun insallahBelirtilerimi yazmıştım zamanında. Belki yardımcı olur.
07.11.2021
08.11.2021
09.11.2021
11.11.2021
Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. Bende yerleşme kanaması olmadı.Cok teşekkür ederim
Sizdede mi yerlesme kanamasi oldu mi
Ve evet cok teşekkür ederim benzer durumlar yasiyorum su an çok heyecan verici hem de endiseliyim var mi yok mi sorusu
Sizin pozitif oldu mu acaba benimde 6. Gun minnacik bir leke vardi 7. Ve 8. Gun daha fazlaydi kopkoyu bir kahverengi akinti geldi.. kesildi suan yok ama korkuyorumPozitif olan iki transferimde de çook hafif kahve lekelenmem oldu 7-8. Gün. Devam etmedi hemen anladım yerleşme olduğunu. Herkeste olmuyor tabi.
Evet canım pozitif. İnşallah senin de pozitiftir. Korkulacak bişey değil pembe kımızı olmadıktan sonra.Sizin pozitif oldu mu acaba benimde 6. Gun minnacik bir leke vardi 7. Ve 8. Gun daha fazlaydi kopkoyu bir kahverengi akinti geldi.. kesildi suan yok ama korkuyorum
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah bebeginiz. Sali test günüm benim insallah bizde guzel haber alirizEvet canım pozitif. İnşallah senin de pozitiftir. Korkulacak bişey değil pembe kımızı olmadıktan sonra.
İnşallah. Hayırlısıyla en güzel haberler alınHayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah bebeginiz. Sali test günüm benim insallah bizde guzel haber aliriz
Ben 7 tane ilaç kullanıyorumMerhaba Bana 5 gün önce embriyo transferi yapıldı.Bugün erken oldu biliyorum ama kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonuç sonra araştırma yapmaya başladım ve herkes tüp bebek transferi sonrası 1 poşet ilaç iğne kullanıyormuş bana sadece folbiol ve duphaston verdi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?