öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. genelde embriyo sayısına doktorunuz ve embriyolog karar veriyor. ama sizin isteğinizde önemli. eğer yaşınız genç, rahimde tutunmayı önleyecek herhangi bir durum yoksa,ve embriyolar kaliteliyse yani 3. gün en az 8 hücreli ve düzgün embriyolarsa genelde 2 transfer ediliyor. ben ilk tüp bebek denememi geçen sene bu zaman yaptırdım eşimle biz iki embriyo istedik biri tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu ve kaybettim. sonra şubat ayında dondurulmuş embriyo denedik,dondurulmuş embriyolarda şans daha düşük olduğu için 3 tane transfer edildi kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı..haziran sonu 3.cü denemeyi yaptık biz yine 2 embriyo istedik çünkü eşimde bende redüksiyon yani sonlandırma yapamayız dedik. benim birde pıhtılaşma sorunum olduğundan riskli gebeliğim olacaktı, ikiside tuttu şu an 22 haftalık ikizlerime hamileyim ama çoğul gebelik her zaman daha riskli ve sıkıntılı. ama ikiz gebeliklerde sonlandırma yapılmıyor bildiğim kadarıla. sağlıklı gebelikler dilerim...