evet canim, cok sukur ilk denemede tuttu. bir kizim olacak, 3 haftam kaldi doguma
sen yeni mi basliyorsun?[/QUçok güzeell...ne kadar şanslısın ilkinde tutmuşş..evet benimde dün transferim oldu..iki embriyo kondu..ama ilk denemem diye çok ümitli değilim..demekki Allah isteyince herşey oluyor...hayırlısıylada kucağına almakta nasip etsin Allah...
evet canim, cok sukur ilk denemede tuttu. bir kizim olacak, 3 haftam kaldi doguma
sen yeni mi basliyorsun?[/QUçok güzeell...ne kadar şanslısın ilkinde tutmuşş..evet benimde dün transferim oldu..iki embriyo kondu..ama ilk denemem diye çok ümitli değilim..demekki Allah isteyince herşey oluyor...hayırlısıylada kucağına almakta nasip etsin Allah...
Şımdılık bır problem yok cnm...embrıyolardan bırı Çok ıyı kalıtede dıĞerıde ıyı kalıtede dedı dr um..ama ne bıleyım ılkınde tutma Şansı az gıbı gelıyo bana....sıgara hayatımda kullanmadım e tabıı alkolde yok..ınŞallah sonuÇta bende senın gıbı sevınırım...
mamba gerçekten çok şanslısın canım...bende ağustos ayında ilk denememi yaptım sonuçç bebeğim tuttu fakat değer katlanmadı ve düştüü.....
banada 5 tane 1.sınıf embryo koyulduu ve yaşım 24 bende bi sorun yokk..gerçi daha yenii şimdiki dr.um polikistik overim olduğunu söledii....
eşimde sperm 1 milyon canım...dr.un bana dediği eşinin spermi az hareketli diye 5 tane koydukkk...sonuçç hüsrann.....bencedee 2 yada 3 tane koyulmalııı......
slm bugun kontrole gittim yumurtalıklar ve rahim kalınlıgını iyi oldugu söylendi cumartesi çatlatma iğnesini yapabilirz dedi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı arkadaşlar ve kaç gün sonra transfer edildi izinimi ayarlamak istiyorum ona göre
slm bugun kontrole gittim yumurtalıklar ve rahim kalınlıgını iyi oldugu söylendi cumartesi çatlatma iğnesini yapabilirz dedi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı arkadaşlar ve kaç gün sonra transfer edildi izinimi ayarlamak istiyorum ona göre
dryan aslinda tedavinin yapildigi merkezde butun programinin yapilip sana verilmesi lazim. benim yumurta toplama islemim catlatma ignesinden 2 gun sonra yapildi. genellikle 2 gun sonra toplanir. 11 yumurta toplanmisti, sadece 2 tanesi dollenmisti. allahtan o ikisi de cok kaliteliydi.
insallah kaliteli embriyolarin olur canim. ikiden fazla olmasi durumunda dondurup dondurmamayi dusuneceksin sanirim. bol sans diliyorum sana!
tedaviye gittiğim merkezde program söylenmedi her kontrole gittiğimde belli oluyor bir sonraki işlemin ne olacağı bu arada prengly çatlatma iğnesini buzdolbına koymayı unutmuşum sonra koydum ama bozulmuş olabilirmi
Canım çok güzel bir hamilelik geçiriyordum ancak dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği yüzünden yeterli önlem alınmadığı için 4 buçuk aylık doğum yaptım.bebeklerim canlı doğdular ama çok küçük oldukları için yaşama şansları yoktu..iki bebeğim ölüme terkedildi..Şimdi meleklerim mezarda...inşallah aynı şeyi yaşamam..Ada kızım abla,Ege oğlum abi olucak....