mambaa cnm ilk denemedemi tuttu senin ....
evet canim, cok sukur ilk denemede tuttu. bir kizim olacak, 3 haftam kaldi doguma

sen yeni mi basliyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mambaa cnm ilk denemedemi tuttu senin ....
ilk defa yaptırıyorum şuanda gonalf iğne vuruluyorum 225 doz korkuyorum ohss falan olurum diye sende kaç doz kullanıldı iğne
evet canim, cok sukur ilk denemede tuttu. bir kizim olacak, 3 haftam kaldi doguma
sen yeni mi basliyorsun?[/QUçok güzeell...ne kadar şanslısın ilkinde tutmuşş..evet benimde dün transferim oldu..iki embriyo kondu..ama ilk denemem diye çok ümitli değilim..demekki Allah isteyince herşey oluyor...hayırlısıylada kucağına almakta nasip etsin Allah...
sen yeni mi basliyorsun?[/QUçok güzeell...ne kadar şanslısın ilkinde tutmuşş..evet benimde dün transferim oldu..iki embriyo kondu..ama ilk denemem diye çok ümitli değilim..demekki Allah isteyince herşey oluyor...hayırlısıylada kucağına almakta nasip etsin Allah...
sagol canim. ama neden umitli degilsin? rahimde sorun yoksa, saglikli besleniyorsan, sigara, alkol yoksa embriyolar da kaliteliyse neden tutmasin? sakin umitsiz olma. insallah tutmustur canim. :Saruboceq:
slm bugun kontrole gittim yumurtalıklar ve rahim kalınlıgını iyi oldugu söylendi cumartesi çatlatma iğnesini yapabilirz dedi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı arkadaşlar ve kaç gün sonra transfer edildi izinimi ayarlamak istiyorum ona göre
Canım çok güzel bir hamilelik geçiriyordum ancak dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği yüzünden yeterli önlem alınmadığı için 4 buçuk aylık doğum yaptım.bebeklerim canlı doğdular ama çok küçük oldukları için yaşama şansları yoktu..iki bebeğim ölüme terkedildi..Şimdi meleklerim mezarda...inşallah aynı şeyi yaşamam..Ada kızım abla,Ege oğlum abi olucak....