• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günlüğü

transfere giderken makyaj yaptınız mı bnde yasak yazmış opu da yasaktı da transferde ne alaka

inş ikisi de tutar diyelim :) test gününüz ne zaman ? Siz o günü bekleyecekmisiniz yoksa erkenden yapar mısınız?
Bu benim 4. Transferim. Diğerlerinde evde test yapmıştım. 9. Günde kan vermiştim. Negatif çıkmıştı hep. Bunda 8 Ağustos kan günü. dayanabilirsem evde test yapmayı düşünmüyorum. 9 veya 10. Gün 5-6 Ağustos’ta kan vereceğim. 12. Günü beklemem. :)

transfere giderken makyaj yaptınız mı bnde yasak yazmış opu da yasaktı da transferde ne alaka
Hayır, sadece güneş kremi sürdüm. Deodarant, parfüm de yasaktı. Ben riske atmak istemedim. Zaten sürekli makyaj yapan biri de değilim :) instagramda görüyorum. Opu günü bile makyajlılar, eller ojeli falan 🤷🏻‍♀️ tonla para döküyoruz sonuçta. En ufak olumsuz bahaneye yer olmasın :))

Hayır, sadece güneş kremi sürdüm. Deodarant, parfüm de yasaktı. Ben riske atmak istemedim. Zaten sürekli makyaj yapan biri de değilim :) instagramda görüyorum. Opu günü bile makyajlılar, eller ojeli falan 🤷🏻‍♀️ tonla para döküyoruz sonuçta. En ufak olumsuz bahaneye yer olmasın :))
Bende öyle gitmek istiyordum doğuma gider gibi 🤣🤣ama haklısınız riske gerek yok

Selamlar ben de bugun 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Dr kaliteli olduğunu söyledi. Sabah akşam Progestan iğnem var . 9 Ağustos kan verme günüm.Saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Sağlıkla tutunur inşallah 🙏 kan tarihiniz de yanlışlık yok mu? Ya da erken mi vermenizi istedi doktorunuz?

Amiiinn, hayırlısıyla haftaya gebelik haberlerimizi alalım☺️
Bana da ayın 8i kan ver dedi. Ama ben 5. 6. gün başlarım evde test yapmaya malesef :( kendimi biliyorum dayanamam🙈
Ay yok öyle yapmayın beklemeye çalışın 🙏kendinize ya ben o güne kadar bekleyeceğim kendi kendime heyecan yada stres yaratmak istemiyorum açıkçası

Ay yok öyle yapmayın beklemeye çalışın 🙏kendinize ya ben o güne kadar bekleyeceğim kendi kendime heyecan yada stres yaratmak istemiyorum açıkçası
Bencede beklenmeli ama kendimi biliyorum :) bugün 5li testim gelir kargoda 🙈 salı günü uçağa bincem. O sabah kesin yaparım 5. gün oluyor sonra art arda yaparım 😅

Benim sağ bacak cok fena agrıyor ya uyluk kısmı kramp girer gibi oluyor. İlaçlardan mı acaba ? Benzer bacak agrısı yaşayan var mı ? Yürürken cok agrıyor

Back
X