- 2 Temmuz 2025
- 55
- 27
- 3
- 26
- Konu Sahibi eceeylul09
-
Merhabalar ben de Ekim ayında transferim var adet olmayı beklıyorım .Olunca gidecegım.Benim de dondurulmuş embrıyo bende ikinci çocuk için istiyorum inşallah hepimiz gerek kalmadan mutlu haberi alırız .Hangi ilaçları verdi size bu süreçte.kac gün sonra kontrole çağırmış olduMerhaba hanımlar daha önceleri bir kaç kez konu açmıştım,şimdi tekrar yazıyorum :) ikinci çocuk için tüp bebek tedavisi görüyordum ve sanırım artık Ekim de transfer olacağım :) embriyolar zaten ilk etapta hazırlandı,donduruldu sonrasında kanallarımdan ameliyat oldum,iyileştim. Bir adet döngüsü geçirdim sonrasında tüp bebek doktoruma gittim muayeneye,estrofem diye bir ilaç verdi rahim duvarının kalınlaşması içinmiş,onu kullanıyorum. 2 Ekim de kontrole çağırdı tekrar,ne diyecek çok merak ediyorum çok heyecanlı ve stresliyimsizin transfer gününüz kaçıncı günde oldu ve ya Ekim de benim gibi bekleyenler var mı?
İnşallah güzel haberi alırsın.Süreciniz güzel sonuçların umarım 22 Eylül Salı günü de benim transferim oldu bekleme aşamasındayım şuan.
Estroferm günde 3 kez ben de kullanıyorum. Ayrıca vijanal fitil ve ignem de var progesteron içeren.
Beklemek çok zor. Her gün adet ağrıları gibi ağrılarım var. Haftaya cuma öğrenmiş olacağım sonucu bakalım. Benim de 5.gun embriyosu 4ab kalite demişlerdi.
Merhaba ilk çocuğunuz da tüp bebekmiydi bende tekrar başlamak istiyorum dondurulmuş embriyom var süreç nasıl işliyor ilk tedavi gibi mi acabaMerhaba hanımlar daha önceleri bir kaç kez konu açmıştım,şimdi tekrar yazıyorum :) ikinci çocuk için tüp bebek tedavisi görüyordum ve sanırım artık Ekim de transfer olacağım :) embriyolar zaten ilk etapta hazırlandı,donduruldu sonrasında kanallarımdan ameliyat oldum,iyileştim. Bir adet döngüsü geçirdim sonrasında tüp bebek doktoruma gittim muayeneye,estrofem diye bir ilaç verdi rahim duvarının kalınlaşması içinmiş,onu kullanıyorum. 2 Ekim de kontrole çağırdı tekrar,ne diyecek çok merak ediyorum çok heyecanlı ve stresliyimsizin transfer gününüz kaçıncı günde oldu ve ya Ekim de benim gibi bekleyenler var mı?
4 ekimde 2 embriyo transferi olacağım. Benim ki de 5. Gün embriyosu kaliteleri 4ab ve 3ab olan transfer edilecek. Umarım olumlu sonuclanır sonucunuz da peşinizden ben gelirimSüreciniz güzel sonuçların umarım 22 Eylül Salı günü de benim transferim oldu bekleme aşamasındayım şuan.
Estroferm günde 3 kez ben de kullanıyorum. Ayrıca vijanal fitil ve ignem de var progesteron içeren.
Beklemek çok zor. Her gün adet ağrıları gibi ağrılarım var. Haftaya cuma öğrenmiş olacağım sonucu bakalım. Benim de 5.gun embriyosu 4ab kalite demişlerdi.
Siz mi istedınız ıkı tane yoksa doktor mu tavsıye etti4 ekimde 2 embriyo transferi olacağım. Benim ki de 5. Gün embriyosu kaliteleri 4ab ve 3ab olan transfer edilecek. Umarım olumlu sonuclanır sonucunuz da peşinizden ben gelirim
Merhaba durumunuz nedir acabaSüreciniz güzel sonuçların umarım 22 Eylül Salı günü de benim transferim oldu bekleme aşamasındayım şuan.
Sanırım sizinle aynı gün transfer olduk (6 ekim), hepimiz için hayırlısı olsunMerhaba hanımlar daha önceleri bir kaç kez konu açmıştım,şimdi tekrar yazıyorum :) ikinci çocuk için tüp bebek tedavisi görüyordum ve sanırım artık Ekim de transfer olacağım :) embriyolar zaten ilk etapta hazırlandı,donduruldu sonrasında kanallarımdan ameliyat oldum,iyileştim. Bir adet döngüsü geçirdim sonrasında tüp bebek doktoruma gittim muayeneye,estrofem diye bir ilaç verdi rahim duvarının kalınlaşması içinmiş,onu kullanıyorum. 2 Ekim de kontrole çağırdı tekrar,ne diyecek çok merak ediyorum çok heyecanlı ve stresliyimsizin transfer gününüz kaçıncı günde oldu ve ya Ekim de benim gibi bekleyenler var mı?
Evet 6 Ekim benimde aynı günSanırım sizinle aynı gün transfer olduk (6 ekim), hepimiz için hayırlısı olsun
Bana 16 Ekim dediler ve zaman geçmek bilmiyor, chatgpt ile konuşup duruyoruzEvet 6 Ekim benimde aynı günne zaman kan testi vereceksiniz biz 18 ekimi bekliyoruz
Hahahahahahha ay yemin ederim aynı bende hep ona soruyorum bugün ne oluyor ne bitiyor diyeBana 16 Ekim dediler ve zaman geçmek bilmiyor, chatgpt ile konuşup duruyoruz
Ben de 4AA 5.gün embriyosu taze transfer oldum, 20 Ekim test günüm. Ara ara kasığıma ağrı girmesi dışında bişey yok ona da ilaç etkisi dedikleri için kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok zorrKızlar bende dün transfer oldum 5. Gün 4Aa kalite 21 Ekim test günüm. Allah hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin hepimizebelirti vs var mı daha doğrusu kendinizi dinliyor musunuz
Bende hiç bir şey yok dondurulmustu benimkiBen de 4AA 5.gün embriyosu taze transfer oldum, 20 Ekim test günüm. Ara ara kasığıma ağrı girmesi dışında bişey yok ona da ilaç etkisi dedikleri için kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok zorrtüm gün buralarda takılıyorum vakit geçsin diye shshshj
Diyorum ya benimki de ondan bağımsız bi ağrıdır bence daha minicik şey ne ağrısı belirtisi olacakBende hiç bir şey yok dondurulmustu benimkiara ara bende buralara girip bakınıyorum zaman geçsin diye
Belirti aramak hissetmeye çalışmak ne zaman mantıklı olur acabaDiyorum ya benimki de ondan bağımsız bi ağrıdır bence daha minicik şey ne ağrısı belirtisi olacak
Transfer sonrası ilk 5 günde yerleşiyor diye okumuştum ondan sonraki süreçte arayabiliriz benceBelirti aramak hissetmeye çalışmak ne zaman mantıklı olur acaba
Evet ilk denemem bir kere aşılama olmuştum tekrar aşılama istemedim tüp bebeğe geçtik. Rahim dinlendirdik ve dün transfer oldum. Normal şartlarda çalışıyorum pazartesiye kadar istirahatliyim sonrasinda çalışmaya rutinime döneceğimTransfer sonrası ilk 5 günde yerleşiyor diye okumuştum ondan sonraki süreçte arayabiliriz bencesizin de ilk denemeniz mi
İnşallah sıkı sıkı tutunurlarEvet ilk denemem bir kere aşılama olmuştum tekrar aşılama istemedim tüp bebeğe geçtik. Rahim dinlendirdik ve dün transfer oldum. Normal şartlarda çalışıyorum pazartesiye kadar istirahatliyim sonrasinda çalışmaya rutinime döneceğim
İnşallah tutunur kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?