Transfer günü neler oluyo yardim edin lutfen

derya2834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
120
22
28
29
Allah nasip edip izin verirse bu ay sonuna tranfer olcam ilk defa yapıyoruz sıkışık Olmak lazımmış başka ne yapcam bide acısı oluyo mu korkuyorum da biraz.nasil oluyo

3 kez transfer oldum. Sanirim insan bazi zamanlari hafizadan silmek istiyor kotu bisey oldugundan degil ama cocuk arayisi o psikoloji bir suru orda oyle bekleyen cift herkes gergin stresli. En ince detayına kadar hatırlamıyorum ama o hissiyatı çok iyi hatırlıyorum. Eşinizle belirlenen saatte hastanede hazır bulunuyosunuz evlilik cüzdanı dahil pek çok belge istiyorlar idrara sıkışık oluyorsunuz eğer transfer dondurulmuş embriyo ise embriyologlardan biri gelip kaç embriyo transfer edileceğini adınızı soyadınızı orda görmesine rağmen tekrar sizin ağzınızdan duymak için soruyor ekranda işlemi izleyebiliyosunuz. 2-3 hemşire bir doktor vardı transferimde. Duruş pozisyon ve hepsinin dikkatlice izlemesi biraz insanı geriyor işlem çok kısa sürüyor size embriyolarinizin rahminizdeki ilk ultrason resmini veriyorlar. Ayağa kaldırmadan sedyeye geçirip üstünüzü komple örtüp odaya alıyorlar yatagin ayak kısmını biraz dikip oyle yatmanizi istiyorlar yarım saat kırk dakika artık nekadar bekleyebilirseniz idrara sıkışık olduğunuz için zor oluyor tabi beklemek. Sonra kalkıp giyiniyosunuz 12 gün sonra kan verip tutup tutmadığını öğreniyorsunuz. Müjdeli haberleriniz olsun ilk seferde sağlıkla tutup kucağınıza alırsınız inşallah

Back
X