- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Yok canim. Esinin ameliyathaneye girmesi gibi bisey bu canim. Normal zamanda almiyolar ki su pandemi doneminde mumkun degilKızlar yarın Allah'ın izni ile transfer günüm. Eşim de transfer gerçekleşirken oda da olabiliyor mu? Eşler transfer odasına alınıyor mu? Biliyorum 5 dakikalık bir şey ama ben onunda olmasını istiyorum bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı?
Yok canim. Esinin ameliyathaneye girmesi gibi bisey bu canim. Normal zamanda almiyolar ki su pandemi doneminde mumkun degil
Benim de yarın transfer günüm, inşallah ikimizin de sorunsuz geçer ve 10 gün sonra ikimizde hamile olduğumuzu yazarız buraya inşallah hayırlısıylaKızlar yarın Allah'ın izni ile transfer günüm. Eşim de transfer gerçekleşirken oda da olabiliyor mu? Eşler transfer odasına alınıyor mu? Biliyorum 5 dakikalık bir şey ama ben onunda olmasını istiyorum bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı?
Benim de yarın transfer günüm, inşallah ikimizin de sorunsuz geçer ve 10 gün sonra ikimizde hamile olduğumuzu yazarız buraya inşallah hayırlısıyla
Ben de onu merak ediyodm eşimi yanımda istiyorum ama transfer normal muayene olduğumuz yerde mi yapılıyor yoksa opu olduğumuz ameliyathane gibi yerde mi ??
Transfer olurken ameliyat önlüğü gibi bişey giydiriyorlar mı opu da olduğu gibi yoksa normal elbiselerimiz mi oluyor üstümüz de. Ona göre kombin ayarliyim
Canim umarım hersey yolunda gider bugün yapıldı benim transfer eşleri almiyorlarKızlar yarın Allah'ın izni ile transfer günüm. Eşim de transfer gerçekleşirken oda da olabiliyor mu? Eşler transfer odasına alınıyor mu? Biliyorum 5 dakikalık bir şey ama ben onunda olmasını istiyorum bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı?
Ameliyat önlüğü giyiyorsun:)Transfer olurken ameliyat önlüğü gibi bişey giydiriyorlar mı opu da olduğu gibi yoksa normal elbiselerimiz mi oluyor üstümüz de. Ona göre kombin ayarliyim
Canim umarım hersey yolunda gider bugün yapıldı benim transfer eşleri almiyorlar
Peki muayene odasında mı yoksa opunun olduğu ameliyathane tarzı bi odada mı oldu transfer? Bu arada hayırlı olsun inşallah tutunur, sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evladınızı kucağınıza alırsınızAmeliyat önlüğü giyiyorsun:)
İnşallah hepimiz alıriz hayırlı haberleriİnşaAllah canım teşekkür ederim. Umarım sende çok güzel haberler alırsın
Ameliyat önlüğü giyiyorsun:)
Amin çok teşekkür ederim muayene odası değil ameliyathane tarzı yumurtaların toplandığı yerdiPeki muayene odasında mı yoksa opunun olduğu ameliyathane tarzı bi odada mı oldu transfer? Bu arada hayırlı olsun inşallah tutunur, sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız
Evet evet 5 dk verdiler bana resmi :) çok heyecanlandik eşimle fotuyu görünce Allahim herkesin gönlüne göre versin inşallahGerçekten söylendiği gibi 5 dakika mı sürüyor :) bir de ben embriyom rahme konduğunda resim isteyeceğim
Daha önce transfer olmamış acemiler olarak bizdeki heyecan. 23 nisan çocukları gibiyiz aynı. Kafamızda deli sorularGerçekten söylendiği gibi 5 dakika mı sürüyor :) bir de ben embriyom rahme konduğunda resim isteyeceğim
Hiç yorma kendini hastane önlüğü ve kağıt terlikler ile işleme devamTransfer olurken ameliyat önlüğü gibi bişey giydiriyorlar mı opu da olduğu gibi yoksa normal elbiselerimiz mi oluyor üstümüz de. Ona göre kombin ayarliyim
Kağıt terlik önemli çünkü o olmazsa olmazHiç yorma kendini hastane önlüğü ve kağıt terlikler ile işleme devam
Daha önce transfer olmamış acemiler olarak bizdeki heyecan. 23 nisan çocukları gibiyiz aynı. Kafamızda deli sorular
Senin saat kaçta canım transferin ?
Daha önce transfer olmamış acemiler olarak bizdeki heyecan. 23 nisan çocukları gibiyiz aynı. Kafamızda deli sorular
Senin saat kaçta canım transferin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?