Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana diyettine dikkat et.bulgur makarna un gbi şeylerden uzak dur dedi.sut yumurta yogurt tuket dedi.ve glifor(şeker ilaci) 3 ay boyunca kullan dedi.Kimseden ses çıkmıyor
Transfer sonrası mı bunlara başladın Canmbana diyettine dikkat et.bulgur makarna un gbi şeylerden uzak dur dedi.sut yumurta yogurt tuket dedi.ve glifor(şeker ilaci) 3 ay boyunca kullan dedi.
laf aramizda bu glifor ilaci aldigimdan beri mide bulantisi halen cekiyorum
Sigara içiyorum çayı da azalttm yumurta günlük yenmesi iyiymiş önceden de yerdim yoğurt süt ürünleri vs sanırım avokado diyen çok var ama sevmiyorum yaÇay, kahve ve sigarayı bırak mutlaka kullanıyorsan. Ben tedaviden bir ay önce vitamin kullanmaya başladım beslenmede her şeyi yedim.
Sigarayı ve çayı tamamen bırakmalısın. Transfer oldun mu? Bir de her gün ceviz badem fındık gibi kuruyemişlerden tüketebilirsin. Multivitaminler var onlardan kullanabilirsin transfer öncesiSigara içiyorum çayı da azalttm yumurta günlük yenmesi iyiymiş önceden de yerdim yoğurt süt ürünleri vs sanırım avokado diyen çok var ama sevmiyorum ya
Henüz olmadım da sigarayı içmiyorum ben yanlış yazmışım şmdi fark ettm kusura bakmayın çay açık ve limonluSigarayı ve çayı tamamen bırakmalısın. Transfer oldun mu? Bir de her gün ceviz badem fındık gibi kuruyemişlerden tüketebilirsin. Multivitaminler var onlardan kullanabilirsin transfer öncesi
Henüz olmadım da sigarayı içmiyorum ben yanlış yazmışım şmdi fark ettm kusura bakmayın çay açık ve limonlu![]()
Sizin ne zaman oldu transferTransferden önce Qenzim q10 ve Omega 3 d vit öneriyorlar ben de kullanmıştım bakalım nasıl olacak![]()
İçiyorum diye yazınca aman dedim hemen bırakmalısın:) çayı transferden sonra tamamen yasaklıyorlar
Benim 9 Mart’ta oldu bekliyorum halaSizin ne zaman oldu transfer![]()
Ben kullandım ve olumlu anlamda etkisi olduğunu düşünüyorum yumurta gelişimi üzerine.Transferden önce propolis felan kullanmanin bir etkisi olur mu acaba bilen varmi
Suan test günümü bekliyorsunuzBen kullandım ve olumlu anlamda etkisi olduğunu düşünüyorum yumurta gelişimi üzerine.
Evet yarın test yapacağım benSuan test günümü bekliyorsunuz
Doktoruna sor canım sen yinedeTransferden önce propolis felan kullanmanin bir etkisi olur mu acaba bilen varmi
Hadi bakalım yarın sonucu bildir canım İnşAllah tutmuşturBenim 9 Mart’ta oldu bekliyorum halaçay, kahve, çok acı baharatlı gıdalar transferden sonra yasak. Sebze ve protein ağırlıklı beslendim ben. D vit ve b12 de önemli bildiğim kadarıyla
Bu arada tek mi çift mi embryoBenim 9 Mart’ta oldu bekliyorum halaçay, kahve, çok acı baharatlı gıdalar transferden sonra yasak. Sebze ve protein ağırlıklı beslendim ben. D vit ve b12 de önemli bildiğim kadarıyla