• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Hazırlığı sürecinde neler yiyip içtiniz 🌺

Hadi bakalım yarın sonucu bildir canım İnşAllah tutmuştur 🧡 nasıl geçmişti transferin ?
Bildiririm inşallah 😊 biraz sıkıntılıydı ilk üç günüm ağrılarım vardı. Bir de herhalde süreç te psikolojik olarak yıpratıyor. sonrasından bugüne belirti falan hiçbir şey olmadı. İki transfer oldu. Kaliteli olmadığı için dondurulamadı başka embriyo

Bildiririm inşallah 😊 biraz sıkıntılıydı ilk üç günüm ağrılarım vardı. Bir de herhalde süreç te psikolojik olarak yıpratıyor. sonrasından bugüne belirti falan hiçbir şey olmadı. İki transfer oldu. Kaliteli olmadığı için dondurulamadı başka embriyo
Evet süreç yıpratıyor evet 🙄 Hersey Allahtan İnşAllah hayırlısı ise tutsun 🤲🤗

Opu yapıldı mı 😊
Aralık ayında oldum Canm opu yu ben 🙄 ikinci regl beklendi hazırlklar başlandı sonra transfer olckken ertelendi histeroskopi ameliyatı oldum o sıra sonra işte tekrar hazırlklara başladık salı günü kontrle gidicem işte estrofem kullanıyorum

Merhaba kızlarım 🙋‍♀️
Benm gibi transfer sürecinde olanlar bu süreçte neler yiyip içiyorsunuz fikir alış verişinde bulunalım 🧚🧡🤗
Transfer oldum şükür pozitifi gördüm 🙏 ananas ceviz kabak çekirdeği dut kurusu havuç suyu süt yoğurt ama öyle açık süt vs değil pastorize günlük veya laktozsuz.

Ay ne güzel cnım sevindim adına 🤗Doktor önerdi mi bunların dışında sana peki
Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına 🙏🙏 valla doktor sağlıklı beslen dedi şunu ye bunu ye demedi ben internette araştırdığım kadarıyla bir link bulmuştum ona göre hareket ettim açıkçası 😊

Aralık ayında oldum Canm opu yu ben 🙄 ikinci regl beklendi hazırlklar başlandı sonra transfer olckken ertelendi histeroskopi ameliyatı oldum o sıra sonra işte tekrar hazırlklara başladık salı günü kontrle gidicem işte estrofem kullanıyorum
Araya zaman girmesi bence senin için çok iyi olmuş 😊 ben ne olup bittiğini anlamadan tedavim bitti. Bi de dinlendiysen eminim çok güzel sonuçlar alacaksın 🤗 ben de kullandım o süreçte estrofem günde iki tablet. Hala da kullanıyorum gerçi:)

Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına 🙏🙏 valla doktor sağlıklı beslen dedi şunu ye bunu ye demedi ben internette araştırdığım kadarıyla bir link bulmuştum ona göre hareket ettim açıkçası 😊
İnşAllah 🤲🤗
İyi yapmıssn sağlıklı beslenmek her zaman faydalı işte burda da olduğu gibi

Araya zaman girmesi bence senin için çok iyi olmuş 😊 ben ne olup bittiğini anlamadan tedavim bitti. Bi de dinlendiysen eminim çok güzel sonuçlar alacaksın 🤗 ben de kullandım o süreçte estrofem günde iki tablet. Hala da kullanıyorum gerçi:)
Evet iyi oldu cnam ama tam hazırlarken kendimi hop başka yerde buldum böyle hayırlıymış diyorum bi an önce olmak istiyorum bakalım salı günü net belli olur 🤗

Evet iyi oldu cnam ama tam hazırlarken kendimi hop başka yerde buldum böyle hayırlıymış diyorum bi an önce olmak istiyorum bakalım salı günü net belli olur 🤗
Yanında özellikle sana destek olan bir eşin varsa hepsini boşver böylesi daha hayırlıymış demek ki 🤗

Merhaba arkadaşlar. Amh düşük 2 yumurta, 2 embriyom vardı 2 si de 3. güne geldi birini dondurdular diğeri 5 e gelemeden gelişimi durdu. 29 yaşındayım. Dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olucam. Benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?

Back
X