- 23 Ekim 2017
- 924
- 842
- 53
Bildiririm inşallahHadi bakalım yarın sonucu bildir canım İnşAllah tutmuşturnasıl geçmişti transferin ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiririm inşallahHadi bakalım yarın sonucu bildir canım İnşAllah tutmuşturnasıl geçmişti transferin ?
Evet süreç yıpratıyor evetBildiririm inşallahbiraz sıkıntılıydı ilk üç günüm ağrılarım vardı. Bir de herhalde süreç te psikolojik olarak yıpratıyor. sonrasından bugüne belirti falan hiçbir şey olmadı. İki transfer oldu. Kaliteli olmadığı için dondurulamadı başka embriyo
İnşallah çok teşekkürlerEvet süreç yıpratıyor evetHersey Allahtan İnşAllah hayırlısı ise tutsun
![]()
İnşAllah cnam salı günü kontrle gidicem o gün belli olur transfer günü diye düşünüyorum heyecanlıyımİnşallah çok teşekkürlerİnşallah senin de bütün süreçlerin kolay,sakin ve sağlıklı geçer
![]()
Opu yapıldı mıİnşAllah cnam salı günü kontrle gidicem o gün belli olur transfer günü diye düşünüyorum heyecanlıyım![]()
Aralık ayında oldum Canm opu yu benOpu yapıldı mı![]()
Transfer oldum şükür pozitifi gördümMerhaba kızlarım
Benm gibi transfer sürecinde olanlar bu süreçte neler yiyip içiyorsunuz fikir alış verişinde bulunalım![]()
Ay ne güzel cnım sevindim adınaTransfer oldum şükür pozitifi gördümananas ceviz kabak çekirdeği dut kurusu havuç suyu süt yoğurt ama öyle açık süt vs değil pastorize günlük veya laktozsuz.
Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başınaAy ne güzel cnım sevindim adınaDoktor önerdi mi bunların dışında sana peki
Araya zaman girmesi bence senin için çok iyi olmuşAralık ayında oldum Canm opu yu benikinci regl beklendi hazırlklar başlandı sonra transfer olckken ertelendi histeroskopi ameliyatı oldum o sıra sonra işte tekrar hazırlklara başladık salı günü kontrle gidicem işte estrofem kullanıyorum
İnşAllahTeşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başınavalla doktor sağlıklı beslen dedi şunu ye bunu ye demedi ben internette araştırdığım kadarıyla bir link bulmuştum ona göre hareket ettim açıkçası
![]()
Evet iyi oldu cnam ama tam hazırlarken kendimi hop başka yerde buldum böyle hayırlıymış diyorum bi an önce olmak istiyorum bakalım salı günü net belli olurAraya zaman girmesi bence senin için çok iyi olmuşben ne olup bittiğini anlamadan tedavim bitti. Bi de dinlendiysen eminim çok güzel sonuçlar alacaksın
ben de kullandım o süreçte estrofem günde iki tablet. Hala da kullanıyorum gerçi:)
Yanında özellikle sana destek olan bir eşin varsa hepsini boşver böylesi daha hayırlıymış demek kiEvet iyi oldu cnam ama tam hazırlarken kendimi hop başka yerde buldum böyle hayırlıymış diyorum bi an önce olmak istiyorum bakalım salı günü net belli olur![]()
Çok şükür canım var iyiki varlarYanında özellikle sana destek olan bir eşin varsa hepsini boşver böylesi daha hayırlıymış demek ki![]()