• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Rahim Kalınlaşması

Bir dönem kullanmıştım bunları doğal gebeliğe vucudumu hazırlamak amacıyla işe yarıyor diyorsanız denemekte fayda var hangi markayı kullandınız nar suyunda %100yazmasina rağmen her marka organik olmuyor maalesef

Nar suyunun faydasını gördüğümü düşünüyorum günlük 300 ml kadar nar suyu tükettim bu sefer herşey yolunda gitti transferimde gerçekleşti 24 Nisan'da 🥹🐣 kabak çekirdeği de tükettim nar suyu yüzde yüz olanlardan tükettim bence faydası oldu östrojeni destekliyor sonuçta 🫠
Pozitif i görürsünüz inşallah

Pozitif i görürsünüz inşallah
Teşekkür ederim inşallah 🩷 östrojen ile ilgili sıkıntı yoktu sebebini bilmiyorum tam olarak kalınlaştı kalınlaştı sonra bir anda incelince iptal oldu transferim. Bir sonrakinde nar suyu kullandım şu tarım kooperatifinde satılan 100/100 olanlardan birde extra olarak bant yapıştırdı doktorum yine östrojen üretimini destekleyen. Benim sindirim sıkıntılarım var muhtemelen tek başına estrofem yeterli gelmemişti diğerinde.

Back
X