• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
768
260
303
Arkadaşlar transfer hazırlığı için ilk kontrole adetin kaçıncı günü gidilir
Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Doktorum ikinci gün gel demişti :(

Her şeyi düşünüp kafaya takmak üzülmek çok yorucu
Biraz gamsız olabilsem keşke

Ben 3.gun gittim 4.gun ilaç başlattı yani bugun

Ben de 3. Gün kan verdim muayeneye gittim ama 3. Gün başladım Estrofeme

Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Belki sizi araya sıkıştırır doktorunuz transfer hazırlığı için geleceğim derseniz

Bende bugün aktif şekilde regl olsum. Bana 2. Veya 3. Gün denildi. Yarın gitme imkanım yoktu bende perşembe gideceğim. Yarın sorarsınuz gel derlerse gidersiniz. Bence tedirgin olmayın

Bence de tedirgin olacağınız bir durum yok.Adetin 2.ya da 3.günü başlıyor genelde tedavi.Yani 2 ile 3.gün arası bir fark yok.

O farketmiyor canım zaten ilaca başlayacak olursan transferden 1 hafta önce başlatıyor doktor o da adetin 12. 13. Günlerine denk geliyor

O farketmiyor canım zaten ilaca başlayacak olursan transferden 1 hafta önce başlatıyor doktor o da adetin 12. 13. Günlerine denk geliyor
Hemen ikinci ya da üçüncü gün ilaca başlayanlar varmış ama onlar ne kullanıyor ki acaba
Çok karmaşık ya. İşin en zor kısmı transfer asamasiymis 🥰

Neye göre karar verdiler peki yapay olmasına
Ben hala tam bilmiyorum benimki yapay mi olacak doğal mi 😇
İnanin bende bilmiyorum ben Bingöl'de oturuyorum hastanem İstanbul'da TLF konusup burda kontrole gittim

Back
X