- 6 Aralık 2017
- 6.402
- 6.546
- 198
canım günaydın nasılsınCanım gözün aydın cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım günaydın nasılsınCanım gözün aydın cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Canim tesadüf gördüm mesajını ben yine ayni devam kontrollere transfer olamadım dahacanım günaydın nasılsın
Aaa neden olamadın canım ben olmuşsundur çoktan diyordum, iyiyim bende çok şükürCanim tesadüf gördüm mesajını ben yine ayni devam kontrollere transfer olamadım daha
Sen nasılsın
Şükür diyelim kuzumCanım gayet iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyor![]()
Kalınlaşma sorununu çözemedik daha bant kullandım ilaclar derken istenilen ölçüye gelemedik vücut tepki vermiyor artık ilaçlara hayırlısı inşallah vakti zamani var demekkiAaa neden olamadın canım ben olmuşsundur çoktan diyordum, iyiyim bende çok şükür
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda olur insAllahKalınlaşma sorununu çözemedik daha bant kullandım ilaclar derken istenilen ölçüye gelemedik vücut tepki vermiyor artık ilaçlara hayırlısı inşallah vakti zamani var demekki
Hep iyi gitsin inşallahŞükür diyelim kuzum![]()
Erkeğe benzetti doktorum ama henüz net değil kuzum suan 14. Haftadayım sen kaç haftalık oldun ?Hep iyi gitsin inşallahcinsiyetiniz belli oldu mu?
![]()
bizde bugün tam 12+0 canım pazartesi kontrol var doktor cinsiyetini öğreniriz o zaman demişti geçen gittiğimizdeErkeğe benzetti doktorum ama henüz net değil kuzum suan 14. Haftadayım sen kaç haftalık oldun ?![]()
kız birşey sorucam senin kesen yuvarlakmı? yoksa uzun böyle muz şeklindemi? keseye göre cinsiyet tahmin yapıyorlar ya uzunsa erkek yuvarlaksa kız diyorlar.Erkeğe benzetti doktorum ama henüz net değil kuzum suan 14. Haftadayım sen kaç haftalık oldun ?![]()
Biliyorum onu cnaım yuvarlık tı diye hatırlıyorum muz değil senn cnaım ?kız birşey sorucam senin kesen yuvarlakmı? yoksa uzun böyle muz şeklindemi? keseye göre cinsiyet tahmin yapıyorlar ya uzunsa erkek yuvarlaksa kız diyorlar.
Gösterirse öğrenrsn cnaım ama net 16. Haftada olur hehrdle :)bizde bugün tam 12+0 canım pazartesi kontrol var doktor cinsiyetini öğreniriz o zaman demişti geçen gittiğimizde
ben en son 8 haftalıkken gittim canım uzundu kese bakalım pazartesi öğrencez bizde eğer gösterirse sıpacımBiliyorum onu cnaım yuvarlık tı diye hatırlıyorum muz değil senn cnaım ?
doktor deyince bende çok erken değilmi dedim 13 haftada öğreniriz dedi, oda bizim cihazlarımız çok iyi birde bizim tek işimiz bu o yüzden erken söyleyebiliyoruz dedi bana :)Gösterirse öğrenrsn cnaım ama net 16. Haftada olur hehrdle :)
Ne güzel iştedoktor deyince bende çok erken değilmi dedim 13 haftada öğreniriz dedi, oda bizim cihazlarımız çok iyi birde bizim tek işimiz bu o yüzden erken söyleyebiliyoruz dedi bana :)
Bakalım artık canım hayırlısı sen aynı hastanede devam ediyosun demi?Ne güzel işte![]()
Bıraktım salı günü canım eşimin çalıştığı hastaneye geçtim sen ?Bakalım artık canım hayırlısı sen aynı hastanede devam ediyosun demi?
Ben hala kendi doktoruma gidiyorum pazartesi son kez gidicem sonra başka yere geçicem canımBıraktım salı günü canım eşimin çalıştığı hastaneye geçtim sen ?
Hayırlısı olsun İnşAllah canım benimBen hala kendi doktoruma gidiyorum pazartesi son kez gidicem sonra başka yere geçicem canım