Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Cnam kalçamdan vurulduğum iğne çok can acıtıyor o morarck gibi 2 günde bir vurulcm onu yarın var mesela göbekteki enox da akşam fark ettm bende diyorum ben yoktu burda bu ne meğer içi mor koyu rengi ne değişik ya
Aynen canim göbekteki bendede oyle oluyor

Nasılsınız kizlar 😍
Kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ❤🤲

Bugünden çok yorma kendini akşam erkenden yat dinlen yarın senin günün hayırlısıyla al gel bebişlerini 🐣🐣😍😍
Yaa duygulandım 🤩🤩 kan verecekmişim önce sonuçları iyi çıkar İnşAllah ertelenmez dün covid testi verdim akşam çıktı sonucun negatif çok şükür 🤗

Yaa duygulandım 🤩🤩 kan verecekmişim önce sonuçları iyi çıkar İnşAllah ertelenmez dün covid testi verdim akşam çıktı sonucun negatif çok şükür 🤗
Ertelenmez cnm endiselenme hayırlı guzel haberlerle gel inşallah
Çok şükür covid testinde negatif çıkmış 🤲
Yarın kaçta gidiceksin.

Ayyy canım hadi hayırlısı olsun saglikla gelsinler sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah 🐣🐣😍😍
sürekli bakiyorum yazdın mı diye anlat nasil geçti🤭
Canm erken gttk geç geldik kan sonucu vs bekledik serum yedim işlem öncesi ilaç vs sonra idrara sıkısık olmamız gerek biliyosn hazır olduğumda aldılar. İşlem 15 dk sürdü sürekli okudum içimden Rabbiyesiri sonra odaya aldılar 1 saat yattım geldim canım 🤩🙈🤗

Canm erken gttk geç geldik kan sonucu vs bekledik serum yedim işlem öncesi ilaç vs sonra idrara sıkısık olmamız gerek biliyosn hazır olduğumda aldılar. İşlem 15 dk sürdü sürekli okudum içimden Rabbiyesiri sonra odaya aldılar 1 saat yattım geldim canım 🤩🙈🤗
Hadi hayırlısı olsun tekrar canım 😍
Yat dinlen bol bol yorma kendini
Ilac ne verdi ne kullanacaksın

Back
X