- 6 Aralık 2017
- 6.429
- 6.561
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmazsınİlla regl olunmuyor mu anlamadım ki![]()
Canım bende günde 6 kullanıyorum birde bant verdi bant kullanıyor musun6 tane canim sabah 2 öğlen 2 aksam 2![]()
Yok canim bant kullanmıyorumCanım bende günde 6 kullanıyorum birde bant verdi bant kullanıyor musun
Bana birde bant verdi östrojen kolik olcam inşallah bi zararı olmazYok canim bant kullanmıyorum
6 estrofem
2 cylo progynova kullanıyorum simdilik
Olmaz sanırım kontrollü gidiyordur doktorun kaçıncı günün bugünBana birde bant verdi östrojen kolik olcam inşallah bi zararı olmaz![]()
Bugün 10. Gün canımOlmaz sanırım kontrollü gidiyordur doktorun kaçıncı günün bugün
Ya keskeinşAllah bu sefer o regli hiç gelmeyecek tatlım 9 ay rahatsın ohhhh:)
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım tedavin sonu güzel olsun inşallahBugün 10. Gün canım
İnşallah canım benim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımHadi hayırlısı olsun inşallah canım tedavin sonu güzel olsun inşallah
İnşallah canım rabbim maddi manevi kolaylıklar versin hepimizeİnşallah canım benim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım![]()
Günaydın tatlım
evrene olumlu mesaj gönderiyoruz Allahın izniyle hepimiz sıra sıra hamileyim haberini veriyoruz burdanYa keske![]()
Hayırlı güzel haberler alalım inşallahGünaydın tatlım
saat 3te randevum
amin canım inşAllah belli olur transfer günümüz bugünHayırlı güzel haberler alalım inşallah![]()
Günaydın kızçelrr hadi bakalım dönüşte hemen yazın topiğe meraktan duramamGünaydın tatlım
saat 3te randevum
İnşAllah kuzum İnşAllahevrene olumlu mesaj gönderiyoruz Allahın izniyle hepimiz sıra sıra hamileyim haberini veriyoruz burdan![]()
Günaydın kızçelrr hadi bakalım dönüşte hemen yazın topiğe meraktan duramam![]()
dualarda unutmayalım birbirimizi canımİnşAllah kuzum İnşAllah![]()