Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Erken degil ben senin yerinde olsam yarin sabah yapardım 🤣🤣
Hahaha yapan var ama evet biliyorum burda daha önce konustğm bi arkadaş vardı tek embryo transferi edildi. 6. Gün yaptı kan testi pozitif çıktı 8. Gün yaptı yükseldi vs devam etti öyle kontrle gitti vs sonra gttğnde sen gel o tek embryo bölün tek yumurta ikizi ol 🤩🤩

Hahaha yapan var ama evet biliyorum burda daha önce konustğm bi arkadaş vardı tek embryo transferi edildi. 6. Gün yaptı kan testi pozitif çıktı 8. Gün yaptı yükseldi vs devam etti öyle kontrle gitti vs sonra gttğnde sen gel o tek embryo bölün tek yumurta ikizi ol 🤩🤩
Olur canım neden olmasın 😍
Kan testi için erken zaten daha ben evde idrar testi için dedim

Olur canım neden olmasın 😍
Kan testi için erken zaten daha ben evde idrar testi için dedim
Bence kanda çıkar idrar da bazen değişiyormuş ya belirti 8. Günde beta hcg salgılanmaya başlıyormuş bi yerde okumuştum bak dur atıyım sana ama ben erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde 😂🙈

Eklentiler

• DD3DA621-58C7-4AC9-8549-00E8766B6742.webp
    DD3DA621-58C7-4AC9-8549-00E8766B6742.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 24
Bence kanda çıkar idrar da bazen değişiyormuş ya belirti 8. Günde beta hcg salgılanmaya başlıyormuş bi yerde okumuştum bak dur atıyım sana ama ben erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde 😂🙈
Evet doğru kan testinde en iyi sonuç 10.gün zaten
Erken gebelik testindede 6. günde muhakkak varsa çıkıyor 🤭

Allah emeklerinizi boşa goturmesin yazılarınızı okudim hem heyecanlandım hep panikledim hem dua ettim sizlere Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bende adet olunca ikinci veya üçüncü günü baslicam bu sürece Allah nasip ederse

Allah emeklerinizi boşa goturmesin yazılarınızı okudim hem heyecanlandım hep panikledim hem dua ettim sizlere Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bende adet olunca ikinci veya üçüncü günü baslicam bu sürece Allah nasip ederse
Allah razı olsun canım Rabbim sanada sabr versin🤲
Başlarsın 2. Günü hayırlısıyla 🧡

Allah razı olsun canım Rabbim sanada sabr versin🤲
Başlarsın 2. Günü hayırlısıyla 🧡
Amin inşallah 🤲 gerçekten çok acemi cok şaşkınım tedirginim hala inşallah baslicam ama napcam nasıl olacak diye de bir panik var aslında. İlaç kullanımında ve şuanda beslenmeleri iz nasıl öğrenebilir miyim acaba ayriyeten bişe tüketiyor musunuz

Amin inşallah 🤲 gerçekten çok acemi cok şaşkınım tedirginim hala inşallah baslicam ama napcam nasıl olacak diye de bir panik var aslında. İlaç kullanımında ve şuanda beslenmeleri iz nasıl öğrenebilir miyim acaba ayriyeten bişe tüketiyor musunuz
Canım hersey yoluna giriyor zamanla herkesin ilaç vs tevadi süreci farklı sen önce o zaman a gel destek olurum sana 🤗 transfer oldum ben transfer sonrası için ananas yedim 3-4 gün (düşük de yapıyor diyorlar bende az tükettim) (avokado da iyiymiş ama ben sevmiyorum) kabak çekirdeği yiyorum bol su protein ağırlıklı besleniyorum kahve asitli içecekler baharatlı yiyecekler tüketmiyorum çayı da çok açık limonn atıyorum içine görsen çay demezsin 😂 iğneler ilaçlar vs kuzum 🤗

Merhaba cnam.
29 martta oldum 🤗
Konuyu uzaktan takip ediyorum hepinize dua da ediyorum. Nerde bi tüp bebek konusu var dayanamayıp okuyorum hepsini 🙈
Rabbim önce pozitifleri, sonra sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Test konusu geçmiş yukarıda dayanamadım yazıyım dedim ben 5.gün dayanamayıp test yapmıştım üstelik ilk idrarla da değildi. Yükseldi sonrasında çok şükür yarın sabah çıkar kesin 😍😍

Konuyu uzaktan takip ediyorum hepinize dua da ediyorum. Nerde bi tüp bebek konusu var dayanamayıp okuyorum hepsini 🙈
Rabbim önce pozitifleri, sonra sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Test konusu geçmiş yukarıda dayanamadım yazıyım dedim ben 5.gün dayanamayıp test yapmıştım üstelik ilk idrarla da değildi. Yükseldi sonrasında çok şükür yarın sabah çıkar kesin 😍😍
Merhaba canım hosgeldin gel buyur🤗
Amin İnşAllah 🤲 çok sevindim senin adına çok şükür seni daha önce topiklerden hatırlıyor gibiyim ismin yabancı gelmedi 😂🙈
Ya çıkar mı cidden birde çıkmazsa erkense diye tırsıyorum yarın 7. Günüm belirtim yok dünden beri kasıklarıma hafifi sızı giriyor bişiler oynuyor gibi sadece o kadar 🤗🤩🙈

Back
X