Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Merhaba canım hosgeldin gel buyur🤗
Amin İnşAllah 🤲 çok sevindim senin adına çok şükür seni daha önce topiklerden hatırlıyor gibiyim ismin yabancı gelmedi 😂🙈
Ya çıkar mı cidden birde çıkmazsa erkense diye tırsıyorum yarın 7. Günüm belirtim yok dünden beri kasıklarıma hafifi sızı giriyor bişiler oynuyor gibi sadece o kadar 🤗🤩🙈
Bi topikte kısa bi muhabbetimiz olmuştu evet 😍
5.gün transferiyse çıkar en kötü silik çıkar 🤗 çıkmazsa ertesi gün bi daha yaparsın nolcak.
Genelde belirtisiz ilerliyor zaten çift embriyo transfer edilmişti dimi sana😍

Bi topikte kısa bi muhabbetimiz olmuştu evet 😍
5.gün transferiyse çıkar en kötü silik çıkar 🤗 çıkmazsa ertesi gün bi daha yaparsın nolcak.
Genelde belirtisiz ilerliyor zaten çift embriyo transfer edilmişti dimi sana😍
Evet doğru hatırlamışım 🤩
Evet 5. Gün çift embryo transferi edildi 😍🤲
Çok fena kanıma giriyorsun suan😂😂🙈

Çift istiyoruz canım nasip kısmet bakalım 🤩🤗
Senn kaçıncı gün embryosuydu belirti vs olmus muydu ? 🤗
Benim de çift 5.gün embriyosuydu hiç belirtim olmamıştı. Hatta tutmadı kesin dedim 5.gunun akşamı yaptım testi ona da inanmadım. Ikisinin de kalp atışını duyunca ikna oldum 🤣
Rabbim gönlüne göre versin ama ikisi de tutsun hayırlı evlat olsunlar😍

Allah emeklerinizi boşa goturmesin yazılarınızı okudim hem heyecanlandım hep panikledim hem dua ettim sizlere Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bende adet olunca ikinci veya üçüncü günü baslicam bu sürece Allah nasip ederse
Hayırlı olsun tedaviniz Rabbim dualarınızı kabul etsin 🤲

Benim de çift 5.gün embriyosuydu hiç belirtim olmamıştı. Hatta tutmadı kesin dedim 5.gunun akşamı yaptım testi ona da inanmadım. Ikisinin de kalp atışını duyunca ikna oldum 🤣
Rabbim gönlüne göre versin ama ikisi de tutsun hayırlı evlat olsunlar😍
Yaaa inanmıyorum senin ikizmi ikiside mi tuttu oy Rabbime hamdolsn ya 🤲😍
Bende o modadayım belirti olmayınca tutmadı diye düşünüyor insan.
Amin İnşAllah canım benim ❤️

Bende erken gebelik testi yaparım dolu var evde 😂
Senin belirtin olmusmuydu 🤗
Benım sıcak basması olmuştu böyle saç diplerim terliyordu normal de öyle terleyen birisi değildim ama doktor buna da gebelikten değil kullandığın ilaçlardan oluyor demişti canım bilmiyorum yani belirti aramamak lazım 😊

Benım sıcak basması olmuştu böyle saç diplerim terliyordu normal de öyle terleyen birisi değildim ama doktor buna da gebelikten değil kullandığın ilaçlardan oluyor demişti canım bilmiyorum yani belirti aramamak lazım 😊
Haklısın canım 🤗

Nosking Nosking Ssevincli Ssevincli papatyakokankadin papatyakokankadin Ahsen555 Ahsen555
Canımlarrr ❤️ 1 saat önce yaptım dün kanıma giren Nosking Nosking cimm sağolsun 😂🙈🙈🙈🙈
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime ❤️🙈🙈🤲🤲🤲

Eklentiler

• 3D266FE8-075C-4F4D-B5C3-2C5A514B03D8.webp
    3D266FE8-075C-4F4D-B5C3-2C5A514B03D8.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 2356236A-145A-4A61-B572-2FCDFE4C8245.webp
    2356236A-145A-4A61-B572-2FCDFE4C8245.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Back
X