Transfer hazırlığım başladı kızlar🤗

Zahra 123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
232
92
48
Kızlar merhaba dedim ki hep birlikte burada birbirimizi dinleyelim sorusu olan sorularının cevaplarıni alsın bu günleri hep birlikte geçirelim transfer olanlar neler yaşadıklarını nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazsınlar Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar ihsan etsin inşallah 🤗
Benim hazırlığım başladı
Dün gitmiştim doktora
progeston iğne
Progeston fitil vajinal yoldan
Antibiyotik
Estrofem
Bı de bı hap daha yazmıştı
Bakalım hayırlısı Çarşamba günü Allah izin verirse transfer olacak İnşaallah
Var mı aranızda transfer olup bekleyen
Yada benim gibi transfer aşamasında olan

Teşekkür ederim inşallah, estrofem, prolutex iğne, prednol, coraspin, folbiol. Çikolata kistim var malesef sizin?
Bende şükür sıkıntı yok cnm eşimde de ml biraz düşük çıkmıştı bende
Estrofem,coraspin, folibiol, progestan iğne, progeston fitil, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Kasık ağrısı felan oluyor mu sende goguslerde hassasiyet gibi bende ara ara kasık ağrısı oluyor başka bişey yok

Kızlar merhaba dedim ki hep birlikte burada birbirimizi dinleyelim sorusu olan sorularının cevaplarıni alsın bu günleri hep birlikte geçirelim transfer olanlar neler yaşadıklarını nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazsınlar Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar ihsan etsin inşallah 🤗
Benim hazırlığım başladı
Dün gitmiştim doktora
progeston iğne
Antibiyotik
Estrofem
Tedavin hayirli olsun canım. Ben kasımda transfer olmustum okuyunca o günlere gittim birden 😊
Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah olumlu sonuçlanır 🤗

Bende şükür sıkıntı yok cnm eşimde de ml biraz düşük çıkmıştı bende
Estrofem,coraspin, folibiol, progestan iğne, progeston fitil, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Kasık ağrısı felan oluyor mu sende goguslerde hassasiyet gibi bende ara ara kasık ağrısı oluyor başka bişey yok
Benim dünden beri bacaklarım ve ara ara belim ağrıyo daha 2. Gün anlamadım 😔

Benim dünden beri bacaklarım ve ara ara belim ağrıyo daha 2. Gün anlamadım 😔
Bende de kasik ağrısı ara ara hayırlısı Allah'tan bakalım günler geçmiyor ki heyecan, umut, korku hepsi de var
Ama hep pozilif düşünmeye çalışıyorum bebeğim benimleymis gibi düşünmeye çalışıyorum

Ben de korkuyorum olmayacak gibi geliyor her hareketimden her bi şeyden
Aynen cnm Rabbim büyüktür nasibimizde varsa olur inşallah umutsuzluğa yer yok
Çokta stres yapmamamız gerekiyor
Sürekli yatmiyorum yavaş yavaş kendi işimi kendim yapmaya çalışıyorum saolsun kaynanamda çok yormuyor beni bütün işi o yapıyor

Bide dün akşamdan belli aşırı derecede midem yanıyor belirti desem belirti aramak için çok erken bilmiyorum

Benim hazırlığım başladı
Dün gitmiştim doktora
progeston iğne
Antibiyotik
Estrofem
Benim de yumurta toplama işlemim oldu. Transfer hazırlığına geçeceğiz. Ne kadar süre kullanacaksınız ilaçları. Bir de iğneler acıtıyor mu? Yumurta iğneleri gibi az acılı mı 🙈

Benim de yumurta toplama işlemim oldu. Transfer hazırlığına geçeceğiz. Ne kadar süre kullanacaksınız ilaçları. Bir de iğneler acıtıyor mu? Yumurta iğneleri gibi az acılı mı 🙈
Progeston iğne yağlı bı igne olduğu için o acıtıyor birde transferden sonra ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten o da ağrısı azda göbeğim baya bı morardı transferden 5 gün önce kullanmaya başlamıştım ben 12 Mayıs'ta transfer oldum 22 Mayısa kadar kullanacağım yani gebelik testine kadar ondan sonrasını doktorla tekrar konuşacağım
İnşallah hayırlısı ile evladın sana sıkı sıkı tutunur

Progeston iğne yağlı bı igne olduğu için o acıtıyor birde transferden sonra ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten o da ağrısı azda göbeğim baya bı morardı transferden 5 gün önce kullanmaya başlamıştım ben 12 Mayıs'ta transfer oldum 22 Mayısa kadar kullanacağım yani gebelik testine kadar ondan sonrasını doktorla tekrar konuşacağım
İnşallah hayırlısı ile evladın sana sıkı sıkı tutunur
Çok teşekkürler. Hepimiz için hayırlısı olsun 😇

Merhaba ağrılarım hiç geçmedi. İlk 2-3 gün belim bacaklarım ağrımıştı, sonra karın ağrıları bugün 8. Gün bacaklarım ağrıyo arada gene belim. Artık adet olacağıma ikna oldum. Bu kadar uzun ağrılar normal değil.
Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah güzel sonuçlar alırsınız bende geçen ay pozitif sonuç alan bir tüp bebek annesiyim ağrılar sizi korkutmasın adet ağrısı gibi ağrılar yaşamanız normla ben 8 haftayı bitirdim hala bel ve kasık ağrıları yaşıyorum, ayrıca arkadaşımızın birisi mide yanmam başladı yazmış benimde transferden sonra 4. yada 5. gün mide yanmam başlamıştı halada yaşıyorum bu bir belirti strese girmeyin olumsuz düşünmeyin sürekli yatıp kendinize işgence etmeyin hkkınızda hayırlısı olsun inşAllah

Back
X