Transfer hazırlığım başladı kızlar🤗

Kızlar merhaba dedim ki hep birlikte burada birbirimizi dinleyelim sorusu olan sorularının cevaplarıni alsın bu günleri hep birlikte geçirelim transfer olanlar neler yaşadıklarını nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazsınlar Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar ihsan etsin inşallah 🤗
Benim hazırlığım başladı
Dün gitmiştim doktora
progeston iğne
Progeston fitil vajinal yoldan
Antibiyotik
Estrofem
Bı de bı hap daha yazmıştı
Bakalım hayırlısı Çarşamba günü Allah izin verirse transfer olacak İnşaallah
Var mı aranızda transfer olup bekleyen
Yada benim gibi transfer aşamasında olan
Merhaba sonucunuz nedir acaba? inşallah pozitif olmuştur

Merhaba cnm hoşgeldin evet çok şükür Rabbime pozitif
Pazartesi günü gittim 8 hafta 4 günlük Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizdemi tüp Bebek tedavisi deniyorsunuz
Hoşbuldum canım ohh çok şükür maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça :) evet bende tüp bebek tedavisi gördüm 2 başarısız denemem var bu 3.olacak estrofem kullanıyorum 7 Temmuz da kontrole gideceğim bekliyoruz bakalım

Hoşbuldum canım ohh çok şükür maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça :) evet bende tüp bebek tedavisi gördüm 2 başarısız denemem var bu 3.olacak estrofem kullanıyorum 7 Temmuz da kontrole gideceğim bekliyoruz bakalım
Canım bir şey sorucam merak ediyorum doktor transferden hemen önce kan degelrine bakıyor mu? Ona göre ilaç vermek için ? Bana cünkü ilk transferimde yumurta toplama öncesi baktı sonra bende ohss gelişti bir ay bekleyelim donduralım dedi . Sonra transfer icin o ay gittim sadece kontrol etti kan tahlili yaptırmadı tekrardan . Hemen ilaçlarımı verdi bana . Aynı şekilde mi oldu şişe de yoksa transfer öncesi baktı mı kan tahliline

Canım bir şey sorucam merak ediyorum doktor transferden hemen önce kan degelrine bakıyor mu? Ona göre ilaç vermek için ? Bana cünkü ilk transferimde yumurta toplama öncesi baktı sonra bende ohss gelişti bir ay bekleyelim donduralım dedi . Sonra transfer icin o ay gittim sadece kontrol etti kan tahlili yaptırmadı tekrardan . Hemen ilaçlarımı verdi bana . Aynı şekilde mi oldu şişe de yoksa transfer öncesi baktı mı kan tahliline
Merhaba bende de aynı durum oldu tahlil istedi önce, değer yüksek çıktı yumurta sayımda fazla olunca transfer yapmadı. şimdi adetimi bekliyorum. Kaç yumurtan toplandı ?

İlk iki transferimde her kontrole gittiğimde e2 ve Progestona bakıyorlardı şimdi gittiğim yerde de 19 Haziran da bakıldı ilaç verildi 7 Temmuz da tekrar gidince yeniden bakacaklar kan değerlerine. İlaçlar bitince bakmadı mı peki tekrar ? transfer yapıldı mı peki?

İlk iki transferimde her kontrole gittiğimde e2 ve Progestona bakıyorlardı şimdi gittiğim yerde de 19 Haziran da bakıldı ilaç verildi 7 Temmuz da tekrar gidince yeniden bakacaklar kan değerlerine. İlaçlar bitince bakmadı mı peki tekrar ? transfer yapıldı mı peki?
Yok hiç bakmadı yumurta topladı 3200 yükselmisti değerim bir ay ara verdi bir poşet dolusu ilaç ve iğne hiç tahlil yapmadan verdi hepsini. Transferimi yaptı 9. Gün tahlil istedi 0.106 geldi sonucum

Yok hiç bakmadı yumurta topladı 3200 yükselmisti değerim bir ay ara verdi bir poşet dolusu ilaç ve iğne hiç tahlil yapmadan verdi hepsini. Transferimi yaptı 9. Gün tahlil istedi 0.106 geldi sonucum
doktorların işine akıl ermiyor ki herkesin tedavi yöntemi başka nasılsa yüksek diye mi acaba yapma gereği duymadı bilemedim tekrar gidecekmisin peki? 5.gün embriyosumuydu 9.gün erken geldi bana

doktorların işine akıl ermiyor ki herkesin tedavi yöntemi başka nasılsa yüksek diye mi acaba yapma gereği duymadı bilemedim tekrar gidecekmisin peki? 5.gün embriyosumuydu 9.gün erken geldi bana
Evet 5. Gün embriyosu bugün tahlil verdim erkenden sağlık ocağında oda sanırım yarın çıkar. Doktorum yükselmez falan dedi ama ağrılarım olunca yaptırayım dedim

İlk deneme miydi acaba ? Bilmiyorum ya ilaçlar ağır geldi diye düşünüyorum
Evet kuzum ilkdi. Bana ilaçlar ağır geldi onu biliyorum. Protokol bu olabilir ama her bünye farklı. Prendol 32 mg aldım 14 güne yakın bıraktım sonucu alınca. Vücudumy kızarıklık kaşıntı bastı. Kemik agrım oldu ayak bileklerim de ödem olustı

Back
X