Transfer hazırlığım başladı kızlar🤗

Merhaba ağrılarım hiç geçmedi. İlk 2-3 gün belim bacaklarım ağrımıştı, sonra karın ağrıları bugün 8. Gün bacaklarım ağrıyo arada gene belim. Artık adet olacağıma ikna oldum. Bu kadar uzun ağrılar normal değil.
Allah yardımcın olsun kuzum
Bende sanki adet olacakmış gibi hissediyorum dün daha çoktu bel ve kasık ağrılarım bugün arada az ağrıyor birde çoğu kişide göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik oluyormuş bende oda yok çok korkuyorum tutmadı diye Bakalım cumartesi test günüm senin ne zmn

Allah yardımcın olsun kuzum
Bende sanki adet olacakmış gibi hissediyorum dün daha çoktu bel ve kasık ağrılarım bugün arada az ağrıyor birde çoğu kişide göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik oluyormuş bende oda yok çok korkuyorum tutmadı diye Bakalım cumartesi test günüm senin ne zmn
Bende de göğüslerde bişeyim yok. Aynı cumartesi test günüm hayırlısı bakalım. Ağrım sabahları oluyo sonra geçiyor. İlaçları bıraksam olacak gibiyim bastırılıyor hissi.

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah güzel sonuçlar alırsınız bende geçen ay pozitif sonuç alan bir tüp bebek annesiyim ağrılar sizi korkutmasın adet ağrısı gibi ağrılar yaşamanız normla ben 8 haftayı bitirdim hala bel ve kasık ağrıları yaşıyorum, ayrıca arkadaşımızın birisi mide yanmam başladı yazmış benimde transferden sonra 4. yada 5. gün mide yanmam başlamıştı halada yaşıyorum bu bir belirti strese girmeyin olumsuz düşünmeyin sürekli yatıp kendinize işgence etmeyin hkkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Cnm hoşgeldin amin inşallah 🤲 Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Evet bende mide yanması 4.5. günlerde daha çoktu şimdi arada mide yanması oluyor dün kasıklarım ve belim çok ağrıdi dedim tmm tutmadı adet olucam bugün daha az arada ağrıyor ben sürekli yatmiyorum cnm hatta hiç yatmiyorum diyebilirim ama çok yormuyorum kendimi hafif işler yapıyorum bakalım cumartesi test günüm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hamilenin duası kabul olurmuş bizlere de çok dua et cnm

Bende de göğüslerde bişeyim yok. Aynı cumartesi test günüm hayırlısı bakalım. Ağrım sabahları oluyo sonra geçiyor. İlaçları bıraksam olacak gibiyim bastırılıyor hissi.
Hayırlısı olsun cnm inşallah bebislerimiz bizimledirler belirti aramamak lazim aslında ama duramıyoruz

Cnm hoşgeldin amin inşallah 🤲 Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Evet bende mide yanması 4.5. günlerde daha çoktu şimdi arada mide yanması oluyor dün kasıklarım ve belim çok ağrıdi dedim tmm tutmadı adet olucam bugün daha az arada ağrıyor ben sürekli yatmiyorum cnm hatta hiç yatmiyorum diyebilirim ama çok yormuyorum kendimi hafif işler yapıyorum bakalım cumartesi test günüm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hamilenin duası kabul olurmuş bizlere de çok dua et cnm
Allah razı olsun canım evlat hasret çeken herkes her an duamda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sizleride hayırlı bir evlatla sevindirsin inşAllah :anneadayı:

Kizlar bendeçarşamba günü opu oldum Allah izin verirse pazartesi transferim var bugün kontrolüm vardı sıvı birikmesi varmış kasıkta şişme baskı varsancim var sürekli siz böyle bisey yaşadınız mı transfere engel mı yada tutunmaya lütfen yardımcı olUr musunuz

Kızlar merhaba dedim ki hep birlikte burada birbirimizi dinleyelim sorusu olan sorularının cevaplarıni alsın bu günleri hep birlikte geçirelim transfer olanlar neler yaşadıklarını nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazsınlar Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar ihsan etsin inşallah 🤗
Benim hazırlığım başladı
Dün gitmiştim doktora
progeston iğne
Progeston fitil vajinal yoldan
Antibiyotik
Estrofem
Bı de bı hap daha yazmıştı
Bakalım hayırlısı Çarşamba günü Allah izin verirse transfer olacak İnşaallah
Var mı aranızda transfer olup bekleyen
Yada benim gibi transfer aşamasında olan
Bende opudan sonra 2.adetimi oldum pazartesi günü doktoruma gideceğim inşallah . Az kaldı sona yaklaşmaya hayırlısıyla 😇

Bende opudan sonra 2.adetimi oldum pazartesi günü doktoruma gideceğim inşallah . Az kaldı sona yaklaşmaya hayırlısıyla 😇
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah süreciniz iyi geçer hiçbir sıkıntı olmadan transferinizi olursunuz sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız ben aldım çok şükür
Hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim acaba
Kaç yumurta toplandı kaçı başarılı

Kizlar bendeçarşamba günü opu oldum Allah izin verirse pazartesi transferim var bugün kontrolüm vardı sıvı birikmesi varmış kasıkta şişme baskı varsancim var sürekli siz böyle bisey yaşadınız mı transfere engel mı yada tutunmaya lütfen yardımcı olUr musunuz
Cnm ben böyle bişey yaşamadım o yüzden bişey diyemem doktorun ne diyor peki bu duruma Allah yardımcın olsun inşallah
Ben opudan sonra bir ay bekledim rahim dinlendirme için

Cnm ben böyle bişey yaşamadım o yüzden bişey diyemem doktorun ne diyor peki bu duruma Allah yardımcın olsun inşallah
Ben opudan sonra bir ay bekledim rahim dinlendirme için
Duruma göre hareket ederiz dedi tereddütte kaldım bende bilmiyorum ne yapıcağımi sence ne yapmaliyim

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah süreciniz iyi geçer hiçbir sıkıntı olmadan transferinizi olursunuz sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız ben aldım çok şükür
Hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim acaba
Kaç yumurta toplandı kaçı başarılı
Amin hepimize inşallah 🤲🏻Ben Trabzon’da yaşıyorum burda KTÜ hastanesinde tüp bebek tedavime başladık . 22 yumurta toplandı 5.güne 6 embriyom kaldı 2tüp şeklinde donduruldu çok şükür 🙏🏻
yumurta çok toplandığı için 2.kez hastalanmayı bekledik

Duruma göre hareket ederiz dedi tereddütte kaldım bende bilmiyorum ne yapıcağımi sence ne yapmaliyim
Kendin bilirsin cnm benim lafimla hareket etme doktorun en iyisini bilir ama ben senin yerinde olsam 1 ay rahim dinlendirme yapardım bı daha ki aya transfer isterdim ama dediğim gibi doktorun en iyisini bilir

Amin hepimize inşallah 🤲🏻Ben Trabzon’da yaşıyorum burda KTÜ hastanesinde tüp bebek tedavime başladık . 22 yumurta toplandı 5.güne 6 embriyom kaldı 2tüp şeklinde donduruldu çok şükür 🙏🏻
yumurta çok toplandığı için 2.kez hastalanmayı bekledik
Hayırlısı olsun inşallah dualarımız birbirimiz için🤲😍

Back
X