• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer için rahim kalınlıgınız kaçtı?

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kızlar mrb. Adetin 9.günü rahim kalınlıgı için doktora gittim . Doktor 8mm dedi. Pazartesi günü gel kontrole cumarteside nasipse transferin yapılır dedi. Estrofemi günde 3 içiyordum ama adetin 9.gününden sonra 4 içmeye başladım. Cumartesiye kadar rahim çok kalınlaşmaz mı yani kafa iyice karıştı çok kalınlaşması iyi mi kötümü bilemedim. Sizin transferden önce rahim kalınlıgınız kaçtı acaba yardımcı olurmusunuz ? Birde rahim kalınlıgı tutması için önemli mi ?

Cumatesiye kadar daha artar canım bir de nar suyu tüket transfere kadar günde 1-1.5 bardak kadar fazla değil. Dimesin şekersiz doğal nar suyu var onu öneririm faydası oluyor 10 mm olur c.tesiye kadar o da yeterli olur zaten merak etme.

Cumatesiye kadar daha artar canım bir de nar suyu tüket transfere kadar günde 1-1.5 bardak kadar fazla değil. Dimesin şekersiz doğal nar suyu var onu öneririm faydası oluyor 10 mm olur c.tesiye kadar o da yeterli olur zaten merak etme.
Cevap yazdigin için sağol canım. Bugün gittim doktora gayet iyiymiş rahim kalınlığı sadece östrojen biraz eksik çıkmış onuda ilacını bugün icmedigine sayıyorum ded. Şimdi 6ya çıkardı estrofemi

Benimde transfer de kalınlığı 11,5 du.. Östrejen kaç olmalıymış bana hiç öyle bişey demediler. Taze transfer mi dondurulmuş mu olacaksınız

Benimde transfer de kalınlığı 11,5 du.. Östrejen kaç olmalıymış bana hiç öyle bişey demediler. Taze transfer mi dondurulmuş mu olacaksınız
Dondurulmus canim. Estrofem iciyorum ostrojen icin galiba

Benim her tedavimde en düşük 14 en yüksek 17 idi. 5te 1 pozitifim var kızımda 17 idi

E2 kaç çıktı?benim e2 hormonu iyi olduğu halde rahim duvarı kalınlaşmamış.Yine de arttırmadı estrofemi günde 3 verdi.Sonuç hüsran
E2 hormonumun sonucunu hic bilmiyorum canim sadece iyi cikti dediler . En son ki gittigimde estrofemi ictinmi dedi bende yok daha saatim gelmedi dedim biraz dusuk cikmis dedi bunu icmedigine bagliyorum dedi ama 3 den 6 ya cikardi

Benim her tedavimde en düşük 14 en yüksek 17 idi. 5te 1 pozitifim var kızımda 17 idi
Anladim canim .en sonki gittigimde kac santim oldugunu soylemedi bende pek soru sormadim . Yarin transferim var Allah cc izin verirse

Anladim canim .en sonki gittigimde kac santim oldugunu soylemedi bende pek soru sormadim . Yarin transferim var Allah cc izin verirse
Benim de yarın transferim olacak Allh yardımcımız olsun yarın 3. Günüm rahim kalınlığı en son 12 idi opuda bakılmadı yarın söyler galiba bende sıkıntı kalite düşüklüğü 9 yumurta toplantı 4 tane döllendi inş iyilerdir

Benim de yarın transferim olacak Allh yardımcımız olsun yarın 3. Günüm rahim kalınlığı en son 12 idi opuda bakılmadı yarın söyler galiba bende sıkıntı kalite düşüklüğü 9 yumurta toplantı 4 tane döllendi inş iyilerdir
Amin canim . Senin taze transfer sanirim. Olsun bi tanesi iyj olsun tutsunda gerisini hic dusunme canim

Her şeyi bilmek ne yazık ki mutsuzluk getiriyor.
Ben de tup bebek ile oğluma kavuştum ama rahim duvarı kalınlığı ölçüsünü hiç söylemedi bana doktorum, ben de sormadım. Her şey yolunda diyip bana umut verdi. En ince detaya kadar bilmek strese girmek te istemezdim açıkçası..
Lütfen bu konuları kafanıza takmayın. Olur dersiniz olmaz, olmaz dersiniz olur. Herşey yolunda gitse bile olmayacaksa yine olmuyor.
İnşallah hayırlı güzel haberler alır yavrulariniza kavuşursunuz :)

Aslinda bende doktoruma hic soru sormam yani 8 mm oldugunu bile kendisi soyledi bi dahaki gitmemde soylemedi bende sormadim iyi dedi yolladi . Cok merak eden biri degilim . Bu konuyu actigimda bu konular hakkinda cok konusmak istiyordum. Ama simdi gonlum gecti. Yarin icinde korkuyorum. Aslinda 0 heyecan vardi stressiz bi gun gecirdim . Ama suan uyuyamiyorum heyecan da yok garip bi duygu
Ben de tup bebek ile oğluma kavuştum ama rahim duvarı kalınlığı ölçüsünü hiç söylemedi bana doktorum, ben de sormadım. Her şey yolunda diyip bana umut verdi. En ince detaya kadar bilmek strese girmek te istemezdim açıkçası..
Lütfen bu konuları kafanıza takmayın. Olur dersiniz olmaz, olmaz dersiniz olur. Herşey yolunda gitse bile olmayacaksa yine olmuyor.

Ben de sadece “çok iyi” lafı duyuyordum.her işlemde her kontrolde ama 1 hatalı çümle ile 3’ye hazırlanırken şüphelendim ve üstüne gidince olayın dosyamdaki bilgilerle başka doktora gidince hislerimin tamamen doğru olduğunu,iyi kalitedeki embriyolarımın hazır olmadan yerleştiğini öğrendim.Allah hepimizi çaresizlikle sığındığımız doktorlardan yana güldürsün

Back
X